Προς το περιεχόμενο

Διεστραμένη πετάει κουταβάκια σε ποτάμι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως ενιωσα οργη μολις ειδα το βιντεο αλλα συμβαινουν γενικα πολλα απαισια πραγματα καθημερινα.....σκεφτειται πως πολλοι δεν υπολογιζουν την ανθρωπινη ζωη θα σκεφτουν των ζωων....κατι ασχετο ρε φιλε bad boy πως το κανεις οποτε παταω το δευτερο λινκ fb ανοιγει τη σελιδα μου!!:PP μετραει που εχω ανοιχτο και το facebook ??

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σας πειραζουν ολα αυτα και δεν σας ενοχλει οτι τα pet shop στην πραγματικοτητα εκτρεφουν σκυλια γατια και οταν τους ειναι αχρηστα τα πετανε???????????? να κλεισουν ολα τα pet shop.

Δημοσ.

Ξεκίνησα να δω το βίντεο νομίζοντας πως θα υπερβάλλεις και πως απλα θα δείχνει μια μαλακο να πετάει τα κουτάβια.

Βλέποντας το κατέληξα οτι της αξίζει κρέμασμα απο το σαγόνι σε τσιγκέλι κι ενω ειναι ζωντανή να σφαδάζει μεχρι να ψοφήσει, ενω τη γαμει ενα άλογο απο τον κώλο.

Αυτα.

Δημοσ.

Είναι διασκεδαστικό το πώς σοκάρεστε.

Το πώς περιμένετε κάτι παραπάνω, το πώς είστε έτοιμοι να ξαναπιστέψετε πως είμαστε ικανοί για κάτι παραπάνω.

Είναι σχεδόν συγκινητικό.

Δημοσ.

Παντως εγω τα πηρα κρανα εντελως.Φρικαρα ομως.Ειδικα εκει που βαραει ο αλλος το μοσχορακι με τα ποδια στο κεφαλι...μιλαμε εξοργιστηκα

Δημοσ.

Σχεδόν παρόμοιο με ότι κάνουν τα βλαχαδερά στην ελληνική επαρχία, αντί να στειρώσουν τα κατοικίδια τους. Έχω δει να τα έχουν αντί για κουβά σε σακούλα και να τα πετάνε όλα μαζί στο ρέμα αντί για ένα-ένα.

Δημοσ.

Εχωντας αρκετα μεγαλυτερη ευαισθησια προς τα ζωα απο οτι στους ανθρωπους πραγματικα εκανα με σχετικη ανεση και χωρις κανεναν ενδιασμο τα ιδια στους θητες. Το να σκοτωνεις ειναι ενα πραγμα, το να σκοτωνεις και να βασανιζεις -για την πλακα σου- ε οχι ρε πουστη, αν σε πιασω θα πας απατος. Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα σε τσακισω στο ξυλο και στη χειροτερη θα σε αφησω αναπηρο/η μονιμα.

---------- Προσθήκη στις 07:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:28 ----------

Σχεδόν παρόμοιο με ότι κάνουν τα βλαχαδερά στην ελληνική επαρχία, αντί να στειρώσουν τα κατοικίδια τους. Έχω δει να τα έχουν αντί για κουβά σε σακούλα και να τα πετάνε όλα μαζί στο ρέμα αντί για ένα-ένα.

Ελα στο χωριο μου και ρωτα τι παθαινουν οσοι τυγχανει να ανακαλυφθουν αν κανουν κατι τετοιο συστηματικα ή αν πιαστουν red handed (δεν ειναι και δυσκολο). Απο τα -λιγα- καλα που εχω να λεω για το χωριο μου.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, γιατί ανοίγετε τέτοια τόπικ; Υπάρχει κάποια προφανής και ρεαλιστική επιδίωξη, πέρα από το απάνθισμα κατακραυγών, αποτροπιασμού και ευρηματικών τρόπων τιμωρίας του δράστη που ακολουθεί; Ξέρετε πόσα αντίστοιχα και χειρότερα βίντεο υπάρχουν εκεί έξω; Πολλά, δυστυχώς! Αν αρχίσουμε να τα ποστάρουμε όλα φαντάζεστε τι έχει να γίνει;

Δημοσ.
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704&to_friend=1

Γίνεται χαμός στο Internet για να την βρούν. Ακόμα πονάει το στομάχι μου με αυτό που είδα.

H PETA την έχει επικηρύξει για 2000 δολλάρια.

http://blog.peta.org/archives/2010/08/girl_throws_puppies_in_river.php

Πραγματικά εύχομαι ότι χειρότερο μπορεί να πάθει κάποιος σε αυτόν τον κόσμο να το πάθει αυτή και η οικογένεια της...

ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...

αν την επιανα στα χερια μου την πατσαβουρα πρωτα θα την τουλουμιαζα στο ξυλο και μετα θα την παρεδιδα. προσωπικα δεν αντεξα να δω το βιντεο.

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ επαρχία αυτά είναι πολύ κλασσικά από παππούδες κτλ. Σακούλες με κουταβάκια κρεμασμένες, κουταβάκια πλακωμένα κάτω από πέτρες (γατάκια επίσης), ντουφεκισμούς και τέτοια τα έχω δει μπόλικες φορές. Τί θα γίνει λοιπόν, θα πάτε να εκδικηθείτε με τους τρόπους που αναλύσατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας; Τί νομίζετε πως τα έκαναν τα περίσσευμα κουτάβια παλιά; Τα δώριζαν μέσω διαδικτύου, αγγελιών κι εκπομπών τηλεόρασης; :o

Παρεπιπτόντως, αν και δεν το γούσταρα το θέαμα, μου προκάλεσε γέλιο. Παίζει να είμαι ανώμαλος κ.τ.λ.

Δημοσ.
Όπως ειπώθηκε, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ επαρχία αυτά είναι πολύ κλασσικά από παππούδες κτλ. Σακούλες με κουταβάκια κρεμασμένες, κουταβάκια πλακωμένα κάτω από πέτρες (γατάκια επίσης), ντουφεκισμούς και τέτοια τα έχω δει μπόλικες φορές. Τί θα γίνει λοιπόν, θα πάτε να εκδικηθείτε με τους τρόπους που αναλύσατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας; Τί νομίζετε πως τα έκαναν τα περίσσευμα κουτάβια παλιά; Τα δώριζαν μέσω διαδικτύου, αγγελιών κι εκπομπών τηλεόρασης; :o

Παρεπιπτόντως, αν και δεν το γούσταρα το θέαμα, μου προκάλεσε γέλιο. Παίζει να είμαι ανώμαλος κ.τ.λ.

ειναι αναγκη να τα σκοτωνουν ετσι; η δεν μπορουν να στειρωσουν τα ζωα;

και να εισαι ανωμαλος

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα, γιατί ανοίγετε τέτοια τόπικ; Υπάρχει κάποια προφανής και ρεαλιστική επιδίωξη, πέρα από το απάνθισμα κατακραυγών, αποτροπιασμού και ευρηματικών τρόπων τιμωρίας του δράστη που ακολουθεί; Ξέρετε πόσα αντίστοιχα και χειρότερα βίντεο υπάρχουν εκεί έξω; Πολλά, δυστυχώς! Αν αρχίσουμε να τα ποστάρουμε όλα φαντάζεστε τι έχει να γίνει;

Πλάκα κάνεις έτσι; Είδα κάτι, ήθελα να το μοιραστώ και το έκανα. Την επόμενη φορά θα σου ζητήσω έγγραφη άδεια για το τι θα ποστάρω.

Δημοσ.

Βασικά ντάξει δεν πειράζει, άστο να υπάρχει, κακό δεν κάνει. Αυτά τα βιντεάκια που εμφανίζονται ανα εξάμηνο δες τα ως "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι".

Οι κατακραυγές και οι ευρηματικοί τρόποι τιμωρίας βέβαια, ναι, κάλλιστα θα μπορούσαν να λείπουν αλλά όλοι κρύβουν ένα μικρό επαναστάτη μέσα τους :P

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις έτσι; Είδα κάτι, ήθελα να το μοιραστώ και το έκανα. Την επόμενη φορά θα σου ζητήσω έγγραφη άδεια για το τι θα ποστάρω.
Καλα εκανες και το εβαλες,τετοιες συμπεριφορες πρεπει να δειχνονται και οχι να θαβονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...