Προς το περιεχόμενο

Διεστραμένη πετάει κουταβάκια σε ποτάμι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@kalamarakias

Ναι γιατι είναι όλα ίσα κ όμοια...

Δεν ειναι,ομως η ζυγαρια ειναι αλλο θεμα.

Ειναι ολα εγκληματα και τα videos πειστηρια εγκληματος.

Αρχικά καταχωρημένο από freedubus

Ένα βίντεο που δείχνει μια τέτοια πράξη είναι απαράδεκτο και ανώφελο να κυκλοφορεί στο ίντερνετ και να περιφέρεται σε φόρουμ, στο φέησμπουκ και από κάτω να ακολουθεί μαζική κατακραυγή όπου ο καθένας εκφράζει τον αποτροπιασμό του και τις εκδικητικές του προθέσεις όσο πιο παραστατικά μπορεί. Είναι πειστήριο εκλήματος (ή όπως αλλιώς το λένε) και ο σκοπός του είναι να φτάσει στα χέρια των αρμόδιων αρχών για να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Aλλα τι αλλαζει με τα άλλα videos;

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ειναι.

Αλλα ειναι ολα εγκληματα και τα videos πειστηρια εγκληματος.

[...]

Δε μ αρέσει να κολλάω στις λέξεις αλλά δε νομίζω πως (καλώς/κακώς) η κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα θεωρείται έγκλημα απ το νόμο.

Δημοσ.
Η χρήση αυτού του μέτρου δεν είναι για να λέμε μόνο κατα πόσο μας αρέσουν τα μηνύματα σε ένα topic και πόσο όχι αλλά για το πόσο χρήσιμα είναι στην εξέλιξη του θέματος[/b'].

Η μόνη απάντηση που θα δώσω όσο συνεχίζεις να διατηρείς αυτό που έκανα quote.

Μόνο σε αυτή τη βάση βάζω +/-. Όταν διαφωνώ ή όχι με κάτι, αν κρίνω (δικό μου θέμα αυτό Χατζηαβάτη, κι ας εκβιάζεις με γκαιμπελισμούς) πως αξίζει να το εκφράσω θα το κάνω με ποστ, όχι κρυμμένος.

Και αυτή η απάντηση γιατί δεν αφορά μόνο εσένα.

Δημοσ.

Η αρχική δημοσιοποίηση είναι ένα λάθος, που όμως δε μπορεί να αποφευχθεί. Ένας να ανεβάσει το βίντεο ή τη φωτό, και υπάρχει. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως είναι η διάδοσή του. Και αυτό, δυστυχώς, είναι στο χέρι του καθένα μας αν θα το κάνει ή όχι. Τι θα βγεί με το να δείξω σε 1000 άτομα στο facebook το βίντεο με τους δολοφόνους του Ντνιπροπετρόβσκ να λιώνουν το κεφάλι του θύματος, ή το βίντεο που κλείνει ο άλλος τη γάτα στο κλουβί και την καίει ζωντανή; Διασκέδαση, έτσι; Είδαμε κάτι πρωτότυπο και σήμερα. Σοκαριστήκαμε, κράξαμε, απειλήσαμε, κλάψαμε, πέρασε η ώρα, κάναμε το καθήκον μας σαν άνθρωποι, πάμε για ύπνο ήσυχοι.

Το άλλο χειρότερο είναι η στοχοποίηση που γίνεται. Όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φωτό με το βασανισμένο πίτμπουλ που του είχε κόψει τα αφτιά και την ουρά ο βλαχάκος, παντού έδιναν φόρα παρτίδα τα στοιχεία (όνομα διεύθυνση τηλέφωνο) κάποιου ατόμου (δεν ξέρω αν ήταν όντως αυτός). Για να πάει όποιος θέλει να τον "τιμωρήσει". Το ίδιο και με το φαντάρο που κλώτσησε τη γάτα, με το φοιτητή που έκαψε το σκυλί με το λάδι, το ίδιο πάντα. Στοχοποίηση, κουκούλα, αυτοδικία, φαρ ουέστ, αυτοί είναι κύριοι, βρείτε τους, γαμήστε τους, λιντσάρετε τους δημόσια, κρεμάστε τους ψηλά. Ο άλλος παραπάνω, ο μικρός ντετέκτιβ, κατονομάζει και στοχοποιεί δημόσια άτομα στο facebook ως "πιθανούς ενόχους" . Γίναμε όλοι μας μπάτσοι, κριτές, ντετέκτιβ, δικαστές, μάρτυρες, εκτελεστές. Δεν πάμε καλύτερα απ΄ το κοριτσάκι που πνίγει τα σκυλιά, λέω εγώ.

Δημοσ.
Δεν ειναι,ομως η ζυγαρια ειναι αλλο θεμα.

Ειναι ολα εγκληματα και τα videos πειστηρια εγκληματος.

Η ζυγαριά είναι μεν άλλο θέμα αλλά και συ ζυγίζεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Δεν θα ξαναεξηγήσω τι,στα παν πολύ σωστά και ο cloud και ο frenzy.

Btw μήπως να αρχίσουμε να βγάζουμε στη φόρα βιασμούς ανηλίκων? Πειστήρια θα είναι και αυτά με εκπαιδευτικές ιδιότητες για να μάθουν και τα μικρά παιδάκια τι θα πάθουν αν πάρουν καραμελίτσα από άγνωστο. Και φυσικά τέτοια βίντεο θα τα δείξουμε όλοι στα παιδά μας! Και μην μου πεις πως λένε "άνω 18" γιατί για ένα παιδί είναι σαν να του λέει "οκ αυτό το βίντεο είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ". Και μην μου πεις για parental management γιατί απλά θα γελάσω. :P

Δημοσ.
Η μόνη απάντηση που θα δώσω όσο συνεχίζεις να διατηρείς αυτό που έκανα quote.

Και αυτή η απάντηση γιατί δεν αφορά μόνο εσένα.

Σαν να μην μου την εδωσες.Δεν τρεχει τιποτα.

---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ----------

Γίναμε όλοι μας μπάτσοι, κριτές, ντετέκτιβ, δικαστές, μάρτυρες, εκτελεστές. Δεν πάμε καλύτερα απ΄ το κοριτσάκι που πνίγει τα σκυλιά, λέω εγώ.
Aυτο λεω και εγω.Δεν πανε.Κορακια.Μολις βρουν ανθρωπο να εχει αλλη φιλοσοφια, εκει.Να πεσουν να τον κατασπαραξουν τα κορακια,οι θρασυδειλοι,οι κοτες.
Δημοσ.
δε νομίζω πως (καλώς/κακώς) η κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα θεωρείται έγκλημα απ το νόμο.

πλημέλλημα != έγκλημα

Νομίζω πώς και τα δύο ισχύουν.

Ποινικός κώδικας

Άρθρο 14

Έννοια της αξιόποινης πράξης

1. Έγκλημα είναι πράξη άδικη και καταλογιστή στο δράστη της, η οποία τιμωρείται από το νόμο.

Άρθρο 18

Διαίρεση των αξιόποινων πράξεων

Κάθε πράξη που τιμωρείται με την ποινή του θανάτου ή της κάθειρξης είναι κακούργημα. Κάθε πράξη που τιμωρείται με φυλάκιση ή με χρηματική ποινή ή με περιορισμό σε σωφρονιστικό κατάστημα είναι πλημμέλημα. Κάθε πράξη που τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο είναι πταίσμα.

Νόμος 1197/1981. Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.

Δε μ αρέσει να κολλάω στις λέξεις

Ναι, φαίνεται :Ρ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ακόμα, εδώ αναφέρει ότι την συνέλαβαν http://www.index.hr/vijesti/clanak/bugojanska-policija-pronasla-okrutnu-djevojku-koja-je-stence-bacila-u-rijeku/510338.aspx

Όπως επίσης και ότι ο Michael Bay είχε προσφέρει 50.000 δολάρια για όποιον δώσει πληροφορίες

• Super Moderators
Δημοσ.

Το topic κλείνει προσωρινά για τεχνικούς λόγους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...