Προς το περιεχόμενο

Πληροφορική-Mαθηματικά

JeNeS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Φέτος θα πάω τρίτη λυκείου σε ΕΠΑ.Λ στον τομέα πληροφορικής.Η πληροφορική μου αρέσει και θα ήθελα του χρόνου να πάω σε κάποιο T.E.I αλλα με τα μαθηματικά δεν τα πάω καλά,θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με τα μαθηματικά.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου δυστοιχως εχει πολλα και δυσκολα μαθηματικα!! εγω ΤΕΙ Καβαλας βιομηχανικη πληροφορικη και εχει απιστευτα μαθηματικα.. με φροντιστηρια ιδιαιτερα και αναλογως την διαθεση του καθηγητη.. (ειναι λιγο πουσ$%#@δες)...

Δημοσ.

Προσπάθησε να μπείς σε κάποια σχολή που να συνδυάζει πληροφορική με Δοίκηση η Οικονομικά. Θα έχεις λιγότερα μαθηματικά αλλά μαθήματα οικονομικών και διοίκησης...που τα θεωρώ λίγο πιό εύκολα.

Δημοσ.

Μάλιστα.Θα διαβάσω φέτος με φροντιστήρια και τέτοια και βλέπουμε του χρόνου ότι γίνει έγινε.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα, JeNeS.

Φέτος τελείωσα την 3η Λυκείου σε ΕΠΑ.Λ και ήμουν κι εγώ κατεύθυνση Πληροφορικής. Τα Μαθηματικά αυτής της τάξης δεν είναι δύσκολα, αρκεί να κάτσεις απ' την αρχή της χρονιάς και να τα παρακολουθήσεις.

Γενικότερα όμως η Πληροφορική έχει σχέση με τα Μαθηματικά. Κατά τη γνώμη μου αν κάτσεις και ασχοληθείς και προσπαθήσεις να μην αφήνεις κενά και να λύνεις τις απορίες σου θα τα καταφέρεις. Μπορείς να ζητήσεις και βοήθεια από κάποιον συμφοιτητή σου ή να κάνεις ιδιαίτερα κλπ. Αν σου αρέσει η Πληροφορική θα σου πρότεινα να το κυνηγήσεις. Όταν θέλουμε κάτι πολύ βρίσκουμε λύσεις, προσπαθούμε και ξεπερνάμε τα εμπόδια! Άπαξ και μπεις στη σχολή θα την βγάλεις, δεν υπάρχει περίπτωση -αρκεί να προσπαθείς βέβαια!

Δημοσ.

Αν θα χεις προβλημα εξαρταται απο σενα

κι εγω ειχα περασει σε τει πληροφορικης κ τα μαθηματικα δεν ηταν ευκολα. Κι απο μεγαλυτερα ετη που ακουγα, ζοριζονταν πολυ. Τωρα ξαναλεω, ειναι τι θα κανεις εσυ...εχεις την ορεξη να ζοριστεις;;;

Η να το θεσω αλλιως.. Σ αρεσει τοσο η πληροφορικη ωστε να πεις οτι αξιζει η προσπαθεια;

Δημοσ.

τα παλια επαλ δεν εγιναν τεε?τωρα τα ξανακαναν επαλ?!

για να μην παιδευεσε θα γραφτεις νυχτερινο και θα γραψεις πανελληνιες.Εκει ειναι χαμηλοτερες βασεις...αλλα θα διαβασεις γιατι ειναι λιγες θεσεις αν και συνηθως μενουν κενες.τσεκαρε αποτελεσματα φετινα τι παιζει.

Αν αναφερομαστε εντελως στο θεμα πληροφορικη τα μαθηματικα σου χρειαζονται μονο σε προγραμματισμο(αν και αυτα που θα μαθεις σε τει ειναι απλες αριθμητικες πραξεις)ΑΛΛΑ πρεπει να υπαρχει ξεχωριστο μαθημα που εκει θελει ζορι γιατι σαν επαλ/τεε δεν θα τα εχεις δει καν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...