djsak2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μπειτε εδω γιατι μπορειτε να ακουσετε ολοκαινουρια House κομματια με εκπληκτικη ταχυτητα στο streeming, καθως και να τα κατεβασετε. Το blog ειναι καινουριο αλλα θα ανεβαινουν τουλαχιστον 10 ολοκαινουρια κομματια καθε μερα! Δοκιμαστε το! *** LINK REMOVED ***
warewolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 το πρωτο που ακουσα ηταν 64Kbps, τα υπολοιπα δεν τα κοιταξα. οποτε να γιατι το γρηγορο streaming.
djsak2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα τα κομματια ειναι σε 320kbps, ισως αν κοιταγες καλυτερα να το καταλαβαινες. Πως θα το καταλαβεις? Μολις πατησεις στο Download σου δειχνει ολα τα στοιχεια του κομματιου. Ειναι κριμα να μιλαμε χωρις να ξερουμε τι λεμε και να δυσφημιζουμε χωρις λογο.
warewolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα τα κομματια ειναι σε 320kbps, ισως αν κοιταγες καλυτερα να το καταλαβαινες. Πως θα το καταλαβεις? Μολις πατησεις στο Download σου δειχνει ολα τα στοιχεια του κομματιου. Ειναι κριμα να μιλαμε χωρις να ξερουμε τι λεμε και να δυσφημιζουμε χωρις λογο. οταν μιλαω προσεχω τι λεω (αν οχι και αλαθητος) δεν ανεφερα οτι πατησα το download. ειπα οτι ''ακουσα'' streaming το κομματι για να δω την ταχυτητα. κατοπιν με τον internet download manager εκανα download το streaming αρχειο οπου ηταν 64Kbps (το ειδα απο τα properties στον mpc-hc) και το ανεφερα μονο και μονο εγκυκλοπαιδικα, οτι ενα streaming 64Kbps παει γρηγορα. φυσικα αφου εχει το χαρακτηρα της προεπισκοπισης καλα κανει και ειναι 64Kbps για να υπαρχει η απαιτουμενη ταχυτητα. και επειδη τα παραπανω ειναι αυτονοητα, δεν καταλαβαινω γιατι βιαστηκες να συμπερανεις οτι εκανα δυσφημιση. (ή οτι την προκαλεσα απο αγννοια) θα σε προλαβω και θα συμφωνησω μαζι σου οτι λογω διατυπωσης μου στο πρωτο μου post, ισως αφησα να εννοηθει αυτο που εσυ συμπερανες. επαναλαμβανω ομως οτι ειπα ΄΄ακουσα΄΄ το κομματι και μιας και αναφερθηκα στην ταχυτητα του streaming στο παραθυρο οπου πατας το play φανταστηκα οτι οι διαβαζοντες θα καταλαβαιναν τι εννοουσα. (αλλωστε πριν απο εμενα ειχες γραψει στο πρωτο σου post: ''κομματια με εκπληκτικη ταχυτητα στο streeming, καθως και να τα κατεβασετε''. επανω σε αυτη σου την φραση απαντησα λοιπον και εγω επειτα. εκανα test στην ταχυτητα streaming και ειδα οτι ηταν 64αρια. τωρα πως ΕΣΥ μπερδευτηκες τελικα και καταλαβες οτι μιλουσα για την μορφη του αρχειου απο το κουμπι download δεν γνωριζω. οσο για τον χαρακτηρισμο σου, ελπιζω να αναθεωρησεις ( μιας και εισαι ο πρωτος που με κατηγορει για δυσφημιση οσα χρονια ζω) αν καταλαβες τις προθεσεις μου και τα γραφομενα μου. παντα φιλικα
djsak2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα φιλε μου μιλας σωστα... αν ειχες μιλησει καπως ετσι στο αρχικο σου post τοτε δεν θα δημιουργοταν αυτη η παρεξηγηση. Απλα οταν κανουμε ενα σχολιο στο insomnia αλλα και σε αλλα παρομια forum τετειου μεγεθους καλο ειναι να τα λεμε ακριβως και οχι στο περιπου γιατι το σχολιο δεν θα το δω μονο εγω αλλα και εκατονταδες αλλοι που κατα πασα πιθανοτητα θα καταλαβουν οτι και εγω. Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει πια αφου μου απαντησες ολοσωστα!
warewolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα φιλε μου μιλας σωστα... αν ειχες μιλησει καπως ετσι στο αρχικο σου post τοτε δεν θα δημιουργοταν αυτη η παρεξηγηση. Απλα οταν κανουμε ενα σχολιο στο insomnia αλλα και σε αλλα παρομια forum τετειου μεγεθους καλο ειναι να τα λεμε ακριβως και οχι στο περιπου γιατι το σχολιο δεν θα το δω μονο εγω αλλα και εκατονταδες αλλοι που κατα πασα πιθανοτητα θα καταλαβουν οτι και εγω. Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει πια αφου μου απαντησες ολοσωστα! ακομη να καταλαβεις οτι και στην αρχη μιλουσα σωστα. μπορει να εκατσα και να σου αναλυσα δυο τρια πραγματα πιο πανω, αυτο ομως δεν σημαινει οτι στο αρχικο μου post ημουν δυσνοητος. επαναλαμβανω: εκανες λογο για μεγαλη ταχυτητα streaming και απαντησα οτι ηταν 64 kbps (το streaming) για αυτο και η μεγαλη ταχυτητα.(του streaming) επισης, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη τα posts θα τα δουν εκατονταδες οπως λες, καλο θα ειναι να προσεχεις και εσυ πότε με ευκολια χαρακτηριζεις συσφημιστη, και οταν επιτελους ζητησεις και μια συγνωμη, τοτε δεν θα υπαρχει θεμα παρεξηγησης. Βλεπεις, εσυ καλυφθηκες με τα παραπανω που εγραψα και λες οτι δεν υπαρχει πλεον παρεξηγηση. ομως εγω ;
damastes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; τα τραγούδια που έχεις για κατέβασμα είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα και οι δημιουργοί τους τα προσφέρουν δωρεάν; γιατί μιας και αναφέρεσαι στο insomnia θα πρέπει να ξέρεις οτι απαγορεύονται απο τους κανονισμούς link για οποιαδήποτε site με παράνομο υλικό
djsak2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 warewolf δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σου ζητησω συγνωμη διοτι οποιος διαβασει το πρωτο σου post θα καταλαβει οτι και εγω. Οποτε αν ειμαι σωστος σε αυτο που λεω τοτε πρεπει να σου ζητησουν ολοι συγνωμη και οχι μονο εγω. Οταν το αρχικο σου post ειναι το (το πρωτο που ακουσα ηταν 64Kbps, τα υπολοιπα δεν τα κοιταξα. οποτε να γιατι το γρηγορο streaming) . Αυτο ειναι σαν να λες: "παιδια... μην το ψαχνετε... βλακιες μας λεει ο τυπος". Αν κανω λαθως, τοτε ευχαριστως να σου ζητησω συγνωμη. Οσο για τον φιλο damastes να τον πληροφορισω οτι το site παρεχει links και τιποτα αλλο. Τα τραγουδια ειναι ανεβασμενα σε αλλο site και οχι σε αυτο, οποτε δεν ειπαρχει κατι το παρανομο. Και αν θελεις να το παρουμε διαφορετικα, ειναι σαν να μου λες οτι εσυ εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν εχεις αναζητησει ποτε καποιο αναλογο site με τραγουδια, ταινιες ή software. Εαν το εχεις κανει τοτε εισαι και εσυ παρανομος οπως και το site. Παιδια... ο λογος που απαντω με αυτον τον τροπο ειναι γιατι εχω βαρεθει την νοοτροπια του Ελληνα. Οταν το gamato εκλεισε κανανε ολοι σαν τρελοι και οτι δεν θα μπορεσουν να ξανακατεβασουν ταινιες, μουσικη κ.α, και αρχισαν να κανουν δηλωσεις, παραπονα μεχρι και δωρεες στο site για να ξανα δουλεψει. Μονο στους δρομους δεν βγηκανε. Και τωρα ξαφνικα ενοχλει ενα link που εβαλα? Αυτη η λογικη και νοοτροπια του Ελληνα με τρελαινει. Αν λοιπον εχετε τοση αναγκη απο τη Συγνωμη μου τοτε... ΣΥΓΝΩΜΗ.
warewolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 warewolf δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σου ζητησω συγνωμη διοτι οποιος διαβασει το πρωτο σου post θα καταλαβει οτι και εγω. Οποτε αν ειμαι σωστος σε αυτο που λεω τοτε πρεπει να σου ζητησουν ολοι συγνωμη και οχι μονο εγω. Οταν το αρχικο σου post ειναι το (το πρωτο που ακουσα ηταν 64Kbps, τα υπολοιπα δεν τα κοιταξα.οποτε να γιατι το γρηγορο streaming) . Αυτο ειναι σαν να λες: "παιδια... μην το ψαχνετε... βλακιες μας λεει ο τυπος". Αν κανω λαθως, τοτε ευχαριστως να σου ζητησω συγνωμη. Οσο για τον φιλο damastes να τον πληροφορισω οτι το σιτε μου παρεχει links και τιποτα αλλο. Τα τραγουδια ειναι ανεβασμενα σε αλλο ας μαθουμε επιτελους οχι μονο να μιλαμε, αλλα να καταλαβαινουμε τα Ελληνικα. εγραψα: ''το πρωτο που ακουσα, ηταν 64 kbps, να γιατι το γρηγορο streaming. τι καταλαβαινεις εσυ απο αυτο ; εσυ υπεθεσες οτι το κατεβασα κανονικα με το download και τους ελεγα οτι ειναι 64αρια. απο τη στιγμη που ΑΝΑΦΕΡΩ τη λεξη streaming, μιλω για το bitrate του streaming. δηλαδη, στην εκφραση μου ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΣΑ. ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΗΣΑ ακομη και στο οτι ανεφερα οτι τα υπολοιπα δεν τα κοιταξα ( αφου οταν ειδα την ταχυτητα streaming δεν ειχε αλλο νοημα. εσυ παρερμηνευσες ΚΑΙ ΑΥΤΟ νομιζοντας οτι εννοουσα οτι το κατεβασα ειδα οτι ειναι 64αρι και τα παρατησα πιθανον απογοητευμενος. (αυτο καταλαβαινω απο την αντιληψη σου οτι εννοουσα "παιδια... μην το ψαχνετε... βλακιες μας λεει ο τυπος") αν ειχες παρει μετρητης τα γραφομενα μου δεν θα γινοταν η παραννοηση. εσυ εδωσες την δικη σου ερμηνεια, προφανως επηρεασμενος απο τον κοσμο του ιντερνετ, οπου ο καθενας βριζει συκοφαντει εκ του ασφαλους απο αποσταση. Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις μερικα απο τα post μου στο insomnia θα εβλεπες ισως πως λειτουργω εγω. Τελος, δεν εκβιαζω καμμια συγνωμη απο μερους σου. Αν δεν την νοιωθεις, τοτε αυτη δεν εχει καμια αξια, ακομη κι αν την δωσεις. Εγω σου ζητω συγνωμη αν κατα καποιο τροπο ενοιωσες οτι σε προσεβαλα, καθως και απο τους φιλους που διαβαζουν και νοιωσουν οτι εκανα δυσφημιση στο link που εδωσες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; τα τραγούδια που έχεις για κατέβασμα είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα και οι δημιουργοί τους τα προσφέρουν δωρεάν; γιατί μιας και αναφέρεσαι στο insomnia θα πρέπει να ξέρεις οτι απαγορεύονται απο τους κανονισμούς link για οποιαδήποτε site με παράνομο υλικό [...] Οσο για τον φιλο damastes να τον πληροφορισω οτι το site παρεχει links και τιποτα αλλο. Τα τραγουδια ειναι ανεβασμενα σε αλλο site και οχι σε αυτο, οποτε δεν ειπαρχει κατι το παρανομο. Και αν θελεις να το παρουμε διαφορετικα, ειναι σαν να μου λες οτι εσυ εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν εχεις αναζητησει ποτε καποιο αναλογο site με τραγουδια, ταινιες ή software. Εαν το εχεις κανει τοτε εισαι και εσυ παρανομος οπως και το site. Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκες τι σε ρώτησε το μέλος damastes: Σε ρώτησε εάν τα τραγούδια στα οποία παραπέμπει το site σου και τα οποία προτρέπεις τα λοιπά μέλη να κατεβάσουν είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων ή όχι. Δεν σε ρώτησε εάν φιλοξενούνται σε δικό σου server ή σε ξένο server. Η παρανομία, όσον αφορά εσένα, δεν έγκειται στο εάν διακινείς από δικό σου χώρο παράνομο υλικό ή διευκολύνεις την εύρεσή του. Δηλαδή εάν διακινούσες ναρκωτικά από το σπίτι ενός φίλου σου, θα ήταν όλα καλά για σένα επειδή δεν είχες τα ναρκωτικά στο δικό σου σπίτι; Παιδια... ο λογος που απαντω με αυτον τον τροπο ειναι γιατι εχω βαρεθει την νοοτροπια του Ελληνα. Οταν το gamato εκλεισε κανανε ολοι σαν τρελοι και οτι δεν θα μπορεσουν να ξανακατεβασουν ταινιες, μουσικη κ.α, και αρχισαν να κανουν δηλωσεις, παραπονα μεχρι και δωρεες στο site για να ξανα δουλεψει. Μονο στους δρομους δεν βγηκανε. Και τωρα ξαφνικα ενοχλει ενα link που εβαλα? Αυτη η λογικη και νοοτροπια του Ελληνα με τρελαινει. Αν λοιπον εχετε τοση αναγκη απο τη Συγνωμη μου τοτε... ΣΥΓΝΩΜΗ. Η συγγνώμη σου γίνεται δεκτή. Από εκεί και πέρα, με λίγα λόγια: Απαγορεύεται το οποιοδήποτε μήνυμα αναζητά, προσφέρει στα μέλη ή διευκολύνει την εύρεση παράνομων αντιγράφων αρχείων μουσικής, ήχου, εικόνας ή λογισμικού. Απλά τα πράγματα. Τα'χουμε πει και στους Όρους Χρήσης του forum, τους οποίους οφείλεις να έχεις διαβάσει. Τα'χουμε πει και σε ειδικότερο θέμα που αναρτήθηκε προς άρση κάθε παρεξηγήσης. Η πολιτική του forum δεν χωρεί παρερμηνειών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.