akou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ? Που πλεονεκτει το ενα εναντι του αλλου? Ευχαριστω?
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 To ένα είναι mouse το άλλο είναι trackpad. Ίδια φάση σε ότι αφορά τα gestures που μπορεις να κάνεις με τα δάχτυλα πάνω κάτω και εξαρτάται για τι δουλειές το θες. Έχεις δουλέψει με trackpad σε macbook?
nick#18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα δουλευεις στο mac σου photoshop η ο,τι αλλο γραφιστικο νομιζω πως το trackpad δε θα βολεψει...
akou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω για τη βοηθεια Τωρα προτω-χρησιμοποιω trackpad (macbook) και θελω τον χρονο μου Το θεμα ειναι που πλεονεκτει το ποντικι σε σχεση
x_vagos_x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω πως πλεονεκτεί και μόνο που δεν είναι trackpad. Είναι καθαρά υποκειμενική επιλογή. Όποιο βολεύει εσένα. Ανεξάρτητα απ' αυτό, η χρήση ενός ποντικιού είναι κομματάκι πιο φυσιολογική σε καθημερινή χρήση.
Labfrog Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν αποφασίσεις για το mouse καλό είναι να το ψάξεις γιατί ακούγονται θέματα με τον καρπό και την παλάμη. Δεν το χω δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω. Ίσως αν το έχει κανείς από δω να μπορεί να σου πει την εμπειρία του.
Thresher Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λόγο οτι έχω το magic έχω να πω πως λόγο οτι είναι σχετικά χαμηλό κουράζει αλλά άν δεν το πολυ δουλεύεις (games,photoshop κτλ) τότε ειναι πολύ ωραία αίσθηση.
djmanosv Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 το magic mouse κουράζει οντως λιγο το χέρι, γιατί ειναι χαμηλο, και αναγκάζεται ο καρπός να αλλάξει θέση σε σχέση με τα νορμαλ mouse.. Επίσης να ξέρεις οτι τρώει τις μπαταρίες σχετικά γρήγορα, πάντως με κατλαλληλο πρόγραμμα επιτρέπει να αναγνωρίζει και 3-4 δάχτυλα και αναθέτεις νέες λειτουργίες... Το magic trackpad πιστεύω πως ειναι ιδανικό για το σαλόνι ..
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εγω παλι πιστευω πως ξεκουραζει τον καρπο σε σχεση με το κανονικο mouse που ειχα...
Whiteyez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως με βόλεψε το magic mouse, στην αρχή ένιωθα λίγο άβολα αλλά στην πορεία το συνήθισα, και δουλεύω απροβλημάτιστα photoshop.
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πας σε κάνα μαγαζί που να έχει και τα 2 να παίξεις λίγο να δεις πώς είναι; Μην ντρέπεσαι, λεφτά θα δώσεις
Ozone Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 το έχουμε στη δουλειά που δουλεύω... δεν περίμενα να είναι τόσο ωραίο και τόσο εύχρηστο! πραγματικά με εντυπωσίασε... σκέπτομαι να το αγοράσω και εγώ... καμιά σχέση με το ποντίκι. είναι πολύ ξεκούραστο! το ματζικ μαους όντος έχει πολύ καλή τεχνολογία επάνω του αλλά από εργονομία είναι χάλια... ειδικά σε άτομα σαν έμενα που έχουν μεγάλη παλάμη!
nickolas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού μόλις αγόρασες Macbook άφησε να περάσει λίγος χρόνος και δες αν θα αναζητήσεις την ύπαρξη mouse. Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ mouse στο Macbook παρά μόνο όταν τον χρησιμοποιώ σε εξωτερική οθόνη. Άλλοι όμως αναζητούν το mouse οπότε το trackpad μάλλον δε θα τους κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.