Liberito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Κάνω μια έρευνα στο χώρο της πληροφορικής στα πλαίσια ενός μεταπτυχιακού. θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε τις ερωτήσεις στο επισυναπτόμενο αρχείο γράφοντας ένα ΝΑΙ δίπλα στην επιλογή σας (αντί του περικυκλώστε που αναφέρετε στο φυλλάδιο) και να το αποστείλετε με e-mail στο [email protected]. Σας Ευχαριστώ!!! ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ.zip
dermitzos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει κανείς. Καλύτερα να κάνεις ένα online ερωτηματολόγιο, που είναι πιο προσιτό στους χρήστες.
zeniath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 google spreadsheets και μετά ευχαρίστως να σου απαντήσουμε
bluesattack Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Tι σχεση εχει ο χωρος της πληροφορικης με το ερωτηματολογιο περι καταθλιψης ? Επειδη ρωταει τις ωρες χρησης του ιντερνετ ? Χλωμες τις βλεπω τις απαντησεις , ιδιως σε ενα τετοιο προσωπικο θεμα (καλα για το μαιλ δν το συζητω, νο 1 αποτρεπτικος παραγοντας σε ερωτηματολογια )
Liberito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 bluesattack έχεις δίκιο σχετικά με το mail δεν το σκέφτηκα (επειδή εγώ απλά θα αντέγραφα τις επιλογές σε έντυπο ερωτηματολόγιο και θα το έσβηνα το mail). zeniath ευχαριστώ για την υπόδειξη των google spreadsheets. θα το κοιτάξω... Έτσι μάλλον θα είναι ανώνυμες οι απαντήσεις, οπότε ικανοποιείται και η ένσταση του bluesattack σχετικά με το προσωπικό θέμα..... bluesattack ο τομέας της πληροφορικής δεν ασχολείται μόνο με τα μηχανήματα. Υπάρχει και κοινωνικός, ψυχολογικός, παιδαγωγικός κτλ. τομέας. ---------- Προσθήκη στις 14:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:02 ---------- Έτοιμο το google spreadsheets. Ευχαριστώ το μέλος zeniath για την χρήσιμη υπόδειξη. Το παρακάτω λινκ παραπέμπει στην ιστοσελίδα με το ερωτηματολόγιο...... https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=el&formkey=dGIwZENzR0hRT2QxVGxzZVBQNDMyc2c6MQ#gid=0 Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους μπούνε στον κόπο να το συμπληρώσουν.....
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα ΟΚ. Αλλά γιατί τόση μιζέρια ρε συ; Δηλ. η θετικότερη απάντηση στην κάθε ερώτηση ήταν του στυλ «ΟΚ μ έχει επηρεάσει αρνητικά αλλά όχι πάρα πολύ». Δηλ. αποκλείεται να χει κάποια θετική επίδραση; Ξέρω γω στην ερώτηση με το βάρος, γιατί να χω χάσει ντε και καλά κάποια κιλά;
bluesattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα ΟΚ.Αλλά γιατί τόση μιζέρια ρε συ; Δηλ. η θετικότερη απάντηση στην κάθε ερώτηση ήταν του στυλ «ΟΚ μ έχει επηρεάσει αρνητικά αλλά όχι πάρα πολύ». Δηλ. αποκλείεται να χει κάποια θετική επίδραση; Ξέρω γω στην ερώτηση με το βάρος, γιατί να χω χάσει ντε και καλά κάποια κιλά; +1 Το ερωτηματολογιο κανονικα θελει μια προσαρμογουλα. σου την εχουμε σπασει λιγο ε ? Θεωρουμε (προκαταλαμβανουμε ) οτι οσοι (μπορει) να αφιερωνουν πολυ χρονο στο ιντερνετ δεν ειναι ευχαριστημενοι ντε και καλα με την ζωη τους ? Οτι μας εχει επηρεασει τοσο η κριση που πρεπει να ειμαι μονιμως απαισιοδοξοι σε ολη την διαρκεια της ημερας ? Μαυριλα βλεπω στο ερωτηματολογιο.Δηλαδη γιατι να παρατηρω στασιμοτητα η ελλεψη ενδιαφεροντος απαραιτητα για το σεξ ?
Liberito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου την έχετε σπάσει.... είμαι ανοιχτός για κάθε εποικοδομητική κριτική.... εξάλλου σε καλό μου βγαίνει και βελτιώνομαι (π.χ. όπως με το ερωτηματολόγιο)... Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο σωστά το έχετε παρατηρήσει…. ο σκοπός είναι η μέτρηση των αρνητικών επιδράσεων (από 0 έως Χ). Γενικά στις έρευνες πρέπει να προσέξει κανείς να περιορίζει τα όρια για να μην χαθεί μετά με τις αναλύσεις.... Εύχομαι παρόλα αυτά να το συμπληρώσατε…. Σας ευχαριστώ…..
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καταλαβαίνω τι λες σχετικά με τον περιορισμό των ορίων αλλά έτσι έχεις ανακριβή αποτελέσματα, πχ θα μπορούσες να χεις μια θετική απάντηση, μια μέση και 3 αρνητικές. Στο παράδειγμα του bluesattack, μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει δει/διαβάσει τόσα (νέα) περί σεξ στο internet που όχι δε μειώθηκε το ενδιαφέρον του αλλά αυξήθηκε κατακόρυφα. Αυτός είναι αναγκασμένος να σου απαντήσει «ψέματα» μιας και δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να τον καλύπτει.
Liberito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν με ενδιαφέρει αν αυξήθηκε αλλά αν μειώθηκε ή όχι..... στην περίπτωση αυή μου δίνει κάποιος την επιλογή (0) (που λέει ότι δεν παρατήρησε κάποια αλλαγή) και εγώ καταγράφω 0 αρνητική επίδραση.... γιατί όπως εξήγησα και παραπάνω εγώ θέλω να καταμετρήσω τον δείκτη της αρνητικής επίδρασης......
bluesattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 .... γιατί όπως εξήγησα και παραπάνω εγώ θέλω να καταμετρήσω τον δείκτη της αρνητικής επίδρασης...... Επιδραση ποιανου ? (Το συμπληρωσα )
zeniath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 All done! ελληνικοί χαρακτήρες μούμπλε μούμπλε...
bluesattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 του ιντερνετ..... Δεν ειναι ευκολο να τα συσχετισεις.Πιστευω λειπουν ερωτησεις οπου θα αντλησει καποιος περισσοτερες πληροφοριες.Πχ ολα αυτα στο ερωτηματολογιο (οχι στην βαρια τους μορφη απαραιτητα) μπορει καποιος να τα βιωνει επειδη εχασε την δουλεια του η χαλασε η σχεση του και τον εχει παρει απο κατω .Μπορει στο ιντερνετ να σερφαρει πολλες ωρες πια επειδη δεν εχει φραγκο (στην πρωτη περιπτωση )και περναει η ωρα του η να επιζητα διαδικτυακες και οχι μονο γνωριμιες .Ποια ειναι η επιδραση του ιντερνετ ? Ειναι θετικη , αρνητικη , η αρχη-μερος του προβληματος η διεξοδος-βοηθεια?
Liberito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Η έρευνα ολοκληρώθηκε..... Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο και απάντησαν στο ερωτηματολόγιο..... (τελικά 100 άτομα!)... Σύντομα θα αναρτίσω και τα αποτελέσματα στο σάϊτ... Ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.