Προς το περιεχόμενο

όργανα παθητικής γυμναστικής

dimsag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, όπως λέω και στο θέμα, θέλω να ρωτήσω αν και ποιοι από εδώ έχουν κάποια εμπειρία σε κάποιο τέτοιο σύστημα-όργανο!

Για να μπώ στο θέμα, έχω δει επανηλημένως κάποιες διαφημίσεις στην τηλεόραση (telemarketing) με όργανα ασκήσεως παθητικής γυμναστικής! Πρόσφατα είδα αυτό!

Πιστέυετε ότι είναι καλό, ή τσάμπα τα λεφτά μου? Δεν έχω χρόνο για γυμναστήρια κτλ παρότι νεός! Έχω λίγα κιλάκια για κάψιμο αλλα θέλω κυρίως να ασκηθώ (γράμμωση) και να κάθομαι!!!! :-D :-D :-D

Αν τυχών ξέρετε κάποιο σίγουρο και καλύτερο πείτε το! Σε λογικά πλαίσια η τιμούλα βέβαια.. μέεεεεεεεεχρι 100 ευρώπουλα καλά είναι! :-)

Δημοσ.
Γειά σας, όπως λέω και στο θέμα, θέλω να ρωτήσω αν και ποιοι από εδώ έχουν κάποια εμπειρία σε κάποιο τέτοιο σύστημα-όργανο!

Για να μπώ στο θέμα, έχω δει επανηλημένως κάποιες διαφημίσεις στην τηλεόραση (telemarketing) με όργανα ασκήσεως παθητικής γυμναστικής! Πρόσφατα είδα αυτό!

Πιστέυετε ότι είναι καλό, ή τσάμπα τα λεφτά μου? Δεν έχω χρόνο για γυμναστήρια κτλ παρότι νεός! Έχω λίγα κιλάκια για κάψιμο αλλα θέλω κυρίως να ασκηθώ (γράμμωση) και να κάθομαι!!!! :-D :-D :-D

Αν τυχών ξέρετε κάποιο σίγουρο και καλύτερο πείτε το! Σε λογικά πλαίσια η τιμούλα βέβαια.. μέεεεεεεεεχρι 100 ευρώπουλα καλά είναι! :-)

Tα κιλά μπορείς να τα χάσεις ελαττώνοντας το φαγητό...Τώρα αυτά τα όργανα που πουλάνε μέσω τηλεόρασης μου φαίνονται λίγο μούφα. Δοκίμασε καλύτερα 15 λεπτά τρέξιμο την ημέρα...

Δημοσ.

Koψε την βραδινη μασαμπουκα,περιορισε τα ποτα σου στα 2 την εβδομαδα(το πολυ) ριξε και ενα καθημερινο τρεξιματακι για μιση ωριτσα και κρατα στην τσεπη σου τα 50,60,80,100 €

Δημοσ.

γτ δεν χανεις κιλα με αυτα τα οργανα.

απλη αρχη διατηρηση της ενεργειας.

για να χασεις κιλα πρεπει να περιοσεις την προσληψη ενεργειας η να αυξησεις την καταναλωση της με γυμναστικη. αυτα οργανα κουναν τους μυς σου χρησιμοποιοντας ρευμα. αρα ηλεκτρικη ενεργεια ξοδευεις οχι αυτη που εχεις εσυ μεσα σου.

Δημοσ.

Οκ.... με γειώσατε!!!! Θα το σκεφτώ μάλλον λιγάκι παραπάνω..

Καλό το τρέξιμο, αλλά για τον χειμώνα!!! :-D

Όσο για το ποτό, δεν πίνω σχεδόν καθόλου!!! Το φαί το τιμάω λιγο παραπάνω αλλα τελευταία προσπαθώ να το ελαττώσω... Thanks anyway..

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ evabb... :-D

Δημοσ.

ξεκίνα το παθητικό κάπνισμα. όσο προλαβαίνεις. το κάπνισμα ρίχνει το σωματικό βάρος με αρκετούς τρόπους.

Δημοσ.

Αλήθεια; Τι απ' όλα ;;;

Εγώ αρχιτέκτονας (ίσως το λιγότερο "μηχανικός" από τους μηχανικούς) !

Φοιτητής προς το παρόν, αλλά τελειώνω φέτος... :-D

Χαχα.. Τώρα που άρχησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απαγορεύεται να σας δω εσάς που καπνίζετε... :-)

Δημοσ.

και σε εμας καπως ετσι ειναι απλα επισημως στα 3 χρονια ειναι το μπατσελορ. πρακτικα δεν μπορεις να σταματησεις στα 3 χρονια. δεν ειμαι στην ελλαδα.

Δημοσ.
Γιατί ξεχωριστά? Σε ποιά σχολή είσαι? ΕΜΠ που είμαι εγώ, (ισοδύναμο με) master μια και καλή... :confused:

Get a room

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...