mariakc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ειναι κανενας εδω φοιτητης σε καποιο απο τα 2? Φετος δινω και θελω να αποφασισω απο τωρα και να μην αγχωνομαι στο τελος της χρονιας...Δεν σκεφτομαι καμια αλλη σχολη εδω και καιρο απλα δεν μπορω να αποφασισω μεταξυ αυτων των 2.Θελω απλα να ξερω αν ειναι αξιζει να παω σε καποιο που να μην ειναι τελειως απογοητευση...
Dropsreef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών επιστημών Ε.Μ.Π
Τάσος_Δ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μαθηματικό μόνο αν το θέλεις πάρα πολύ! Σε σημείο που να πορώνεσαι με το να λύνεις τις ασκήσεις που θα έχετε στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Είναι από τις δυσκολότερες σχολές και αν δε σου αρέσει το περιεχόμενο δε θα καλοπεράσεις.
mariakc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 μ΄αρεσουν πολυ τα μαθηματικα χωρις πλακα τα λατρευω (συνηθως τρωω χοντρο βρισιδι οταν το λεω αυτο!) αλλα μ αρεσει πολυ και η φυσικη.το ξερω οτι ειναι δυσκολα και τα 2 αλλα δεν με νοιαζει και πολυ...ευχαριστω πολυ παντως!
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 μαθηματικο να πας μετα στα μεταπτυχιακα εχεις αμετρητες επιλογες και στις δουλειες επισης το φυσικο μου εχουν πει οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο και πρεπει να σαρεσει υπερβολικα πολυ για να το βγαλεις και συντομα κιολας ---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:06 ---------- αλλα να ξες οτι οποιο απο τα 2 και να πας θα πρεπει να παρακολουθεις κααααθε μερα αλλιως δν θα καταλαβαινεις τιποτα στο τελος και θα χανεις εξετασεις
Τάσος_Δ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν μετά τη φετινή χρονιά σου αρέσουν όσο λες σου προτείνω μαθηματικό, είναι πιο γενική επιστήμη από τη Φυσική, χωρίς φυσικά να υποτιμώ τη φυσική, και έχεις αρκετές διεξόδους, ιδίως με ένα καλό μεταπτυχιακό. Τώρα για τις διεξόδους και των 2 επαγγελμάτων στην Ελλάδα δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μαθηματικό μόνο αν το θέλεις πάρα πολύ! Σε σημείο που να πορώνεσαι με το να λύνεις τις ασκήσεις που θα έχετε στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Είναι από τις δυσκολότερες σχολές και αν δε σου αρέσει το περιεχόμενο δε θα καλοπεράσεις. Το ίδιο δεν ισχύει πάνω κάτω και για το Φυσικό;
mariakc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ωχ αυτο το τελευταιο δεν μ αρεσε και πολυ... και γω στην αρχη ελεγα για φυσικο αλλα τωρα κλινω πιο πολυ προς το μαθηματικο.εχω ενα χρονο ακομα για να αποφασισω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μεγαλυτερη γκαμα επιλογων το μαθηματικο. Μεχρι και με πληροφορικη θα μπορεις να ασχοληθεις μελλοντικα, υπαρχουν αντιστοιχα μεταπτυχιακα εξαλλου. Η φυσικη ειναι πιο "δυσκινητη" επιστημη και πιο εξειδικευμενη, κατα συνεπεια σου προσφερει στενοτερο πεδιο επιλογων μελλοντικα. Απο κει και περα αφου το λες μονη σου: Λατρευω τα μαθηματικα. Η επιλογη πρεπει να γινεται με βαση την αγαπη για το αντικειμενο και οχι με βαση το τι του λενε γονεις, θειοι, φιλοι, μπατζανακηδες κλπ. Αρα αν εχεις τρελα με τα μαθηματικα go for it. @Dropspeef για το τμημα που ανεφερες εχω ακουσει τα χειροτερα προ 5ετιας...Για την ακριβεια οτι ειναι η χειροτερη επιλογη απο τις Πολυτεχνικες σχολες κλπ. *απο 2 φιλους που ηταν στη συγκεκριμενη σχολη τοτε.
Τάσος_Δ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το ίδιο δεν ισχύει πάνω κάτω και για το Φυσικό; Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε σχολή βασικά, ιδίως για σχολές θετικών επιστημών , αλλά θα έλεγα λίγο παραπάνω για το μαθηματικό λόγο των απαιτήσεων αλλά και τη δυσκολία της σχολής.
Dropsreef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών επιστημών Ε.Μ.Π @Dropspeef για το τμημα που ανεφερες εχω ακουσει τα χειροτερα προ 5ετιας...Για την ακριβεια οτι ειναι η χειροτερη επιλογη απο τις Πολυτεχνικες σχολες κλπ.*απο 2 φιλους που ηταν στη συγκεκριμενη σχολη τοτε. Ενα χαλι μαυρο ειναι η σχολη.Ο κολλητος μου αποφοιτησε απο εκει σχετικα προσφατα.Εχουν κανει ενα τμημα λιγο απο ολα.Γραμμικη Αλγεβρα,Αναλυση μαζι με Κυματικη και στο καπακι Java 2 Στο θεμα μας τωρα.Επιλεγεις Μαθηματικο γιατι και σου αρεσει και εχει περισσοτερες προοπτικες με ενα καλο μεταπτυχιακό.Ειναι ομως απο τις σχολες που επιβαλλεται να δινεις το παρων γιατι αν σε παρει η μπαλα δεν ξεμπερδευεις ουτε σε 8ετια
Ather Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αυτο που αρεσει σε σενα ειναι η απαντηση απογοητευτική αν μη τι άλλο (έτσι το γράφουν; )
Τάσος_Δ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ειναι ομως απο τις σχολες που επιβαλλεται να δινεις το παρων γιατι αν σε παρει η μπαλα δεν ξεμπερδευεις ουτε σε 8ετια Μαθηματικό Ιωαννίνων: Δήλωση μαθήματος από φοιτήτρια 38 εξάμηνο, καλά είναι;
evabb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών επιστημών Ε.Μ.Π να γουσταρει ε;;; παραλιγο να πηγαινα κι εγω σε αυτη την σχολη, ημουν αναμεσα σε χημικος μηχανικος κα φυσικος μηχανικος (που ειναι αυτο που λες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.