fraoulitsa 12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλησπερα σε ολους! το προβλημα με την καρτα γραφικων ξεκινησε οταν εκανα format στο laptop μου (hp pavilion dv5-1020 ev) και αντι για vista που ειχε εβαλα τα windows 7, απο τοτε η καρτα γραφικων ειναι απενεργοποιημενη. οταν τον ειχα αγορασει δεν μου ειχαν δωσει cd για την καρτα γραφικων και τωρα δεν ξερω τι να κανω για να την ξαναενεργοποιησω. η καρτα που ειναι ενσωματωμενη ειναι η nvidia geforce 9600 gt. η βοηθειας σας θα ηταν πολυτιμη για δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τους υπολογιστες
Dropsreef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μπες εδω Επεεξε την εκδοση των widows που εγκατεστησες 64bit ή 32bit Μπες στην κατηγορια Graphics. Θα κατεβασεις αυτο το αρχειο » NVIDIA GeForce 9200M GS/9600M GT Video/Graphics Driver θα το εγκαταστησεις και εισαι κομπλε
fraoulitsa 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ το ελυσα αυτο το προβλημα τωρα ομως εχω ενα καινουργιο! απο την στιγμη που εγκατεστησα την καρτα αρχισε να μου βγαζει μνμ για την γνησιοτητα των windows κ να μου εξαφανιζει το φοντο στην επιφανεια εργασιας! μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις και σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.