Προς το περιεχόμενο

External HDD Case 3.5''

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό άραγε λέει τίποτα..??

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-IB-110StUS2-B-Docking-Station-2-5-inch-3-5-inch-USB-eSata.htm

έχω μερικούς δίσκους που κάθονται και θα ήθελα να διαβάζω/γράφω καμιά φορά χωρίς να κάνω αλχημείες με την μητρική.. οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

σκέφτομαι και εγώ να το τσιμπήσω :-D

το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν είναι και τόσο για να το μεταφέρεις επειδή ο δίσκος είναι εκτεθειμένος

Δημοσ.

ε ναι αν το θές για μεταφορά καλύτερα μια κανονική θήκη.. εμένα πάλι με χαλάει οτι δεν το έχουν αλλα αναμένεται σύντομα.. το τσίμπησα όπως και να χει :P

Δημοσ.

με έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα και email οτι υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα του προιόντος οπότε μάλλον δεν το έχουν..... :-( άλλες προτάσεις... ?

Δημοσ.
με έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα και email οτι υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα του προιόντος οπότε μάλλον δεν το έχουν..... :-( άλλες προτάσεις... ?

μια ζωη τις ιδιες παπαριες αυτο το πλαισιο.........λοιπον το ιδιο υπαρχει και εδω

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15012&cat=117&sub=341&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

αλλα απο οτι βλεπω αυτο το διαστημα γενικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα docking station...:-(

Δημοσ.

βασικά έχουν αρχίσει να μου την δίνουν τα μαγαζιά με τα e-shop... αφου δεν το χουν, τι το παλεύουν το θέμα... έχω παραγγείλει κάτι απο eworld.com.gr απο προχτές άντε να δούμε πότε θα έρθει το βλέπω για δευτέρα... το πλαίσιο τα δικά του... το visionstudio λέει 2-10 εργάσιμες μέρες.. :-(:-(

Δημοσ.

παντως γνωμη μου αν δεν βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις, φερνει το e-shop κατα καιρους καποια καλα κομματια σε λογικες τιμες..αμεσα διαθεσιμα ,στο λεω γιατι εχω παρει μερικα σε προσφορα...οπως και ενα raidsonic 15Ε...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...