Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αυτό άραγε λέει τίποτα..?? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-IB-110StUS2-B-Docking-Station-2-5-inch-3-5-inch-USB-eSata.htm έχω μερικούς δίσκους που κάθονται και θα ήθελα να διαβάζω/γράφω καμιά φορά χωρίς να κάνω αλχημείες με την μητρική.. οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!
Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ok thanks.. θα το πάρω μάλλον.. θυμάσαι πόσο το είχες πάρει?
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 σκέφτομαι και εγώ να το τσιμπήσω το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν είναι και τόσο για να το μεταφέρεις επειδή ο δίσκος είναι εκτεθειμένος
Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ε ναι αν το θές για μεταφορά καλύτερα μια κανονική θήκη.. εμένα πάλι με χαλάει οτι δεν το έχουν αλλα αναμένεται σύντομα.. το τσίμπησα όπως και να χει
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το site από το πλαίσιο λέει ότι θέλει μπορεί να πας στο κατάστημα και να το έχει
Luciddream Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 με έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα και email οτι υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα του προιόντος οπότε μάλλον δεν το έχουν..... άλλες προτάσεις... ?
vasman15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 με έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα και email οτι υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα του προιόντος οπότε μάλλον δεν το έχουν..... άλλες προτάσεις... ? μια ζωη τις ιδιες παπαριες αυτο το πλαισιο.........λοιπον το ιδιο υπαρχει και εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15012&cat=117&sub=341&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined αλλα απο οτι βλεπω αυτο το διαστημα γενικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα docking station...
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά έχουν αρχίσει να μου την δίνουν τα μαγαζιά με τα e-shop... αφου δεν το χουν, τι το παλεύουν το θέμα... έχω παραγγείλει κάτι απο eworld.com.gr απο προχτές άντε να δούμε πότε θα έρθει το βλέπω για δευτέρα... το πλαίσιο τα δικά του... το visionstudio λέει 2-10 εργάσιμες μέρες.. :-(
vasman15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 παντως γνωμη μου αν δεν βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις, φερνει το e-shop κατα καιρους καποια καλα κομματια σε λογικες τιμες..αμεσα διαθεσιμα ,στο λεω γιατι εχω παρει μερικα σε προσφορα...οπως και ενα raidsonic 15Ε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.