Jastonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 NextSense 7.0 και LauncherPro στο HTC Desire Πολλές προσπάθειες να γυρίσω σε non-sense (ξανακάνω σε 5 λεπτά μια προσπάθεια :Ρ) αλλά ανεπιτυχείς!
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Στο Magic χρησιμοποιώ CyanogenMod 6.0 (Froyo 2.2) με τον εκπληκτικό LauncherPro. Από αύριο θα μου έρθει και το Samsung Vibrant, όπου προς το παρόν θα το έχω με τη Custom Rom και θα δω αν θα με βολέψει ο Default Launcher!
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το γύρισα σε opendesire 4.0 με το τελευταίο radio και πρώτη φορά είμαι ικανοποιημένος από κατανάλωση μπαταρίας.
petros1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ακριβως ειναι ο Launcher? :rolleyes:
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ακριβως ειναι ο Launcher? :rolleyes: Μμμ.. ίσως να μην λέγεται launcher. Στην ουσία το frontend του λογισμικού... Μπες στο market και ψάξε για launcherpro. Κατέβασε το, πάτα το home button και διάλεξε launcherpro. Αν έχεις συνηθίσει με το sense στην αρχή ίσως βαρεθείς αλλά είναι πολύ smooth και παίρνει πολύ customization...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.