Προς το περιεχόμενο

Κοστολόγηση Sapphire 4890 2GB Vapor X

Turbonerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και καταρχήν να σας συγχαρώ για το site B)

Η βοήθεια που θέλω είναι να με συμβουλέψετε πόσα να πουλήσω την κάρτα γραφικών μου. Η κάρτα είναι Sapphire 4890 2GB Vapor X και την αγόρασα Οκτώβριο 2009. Την χρησιμοποίησα μέχρι το Πάσχα και είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν έχω ξαναπουλήσει used parts και έτσι δεν έχω ιδέα.

Ευχαριστώ

Manny Calavera

Δημοσ.

Είχα αγοράσει 2 κάρτες με σκοπό να τις έχω crossfire για gaming. Τις είχα σε crossfire μέχρι το πάσχα όταν αποφάσισα να σταματήσω το gaming :cry: Την αφαίρεσα απο τον Η/Υ για να μην μου τρώει ρεύμα και τώρα μετανιώνω που δεν την είχα πουλήσει νωρίτερα.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Περιμένω απαντήσεις :-)

P.S : Μου άρεσε η υπογραφή σου και είπα να κάνω κάτι παρόμοιο ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα!

Δημοσ.

Ολα τα παρελκόμενα και το original κουτί. Η εγγύηση υπάρχει αλλά είναι απο τους http://www.overclockers.co.uk άρα αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα θα πρέπει να αποσταλεί αγγλία δυστυχώς. Έχει άλλα 2+ χρόνια.

Δημοσ.

Και 140 μια χαρά είναι .. το θέμα είναι αν θα την πάρει κάποιος... και εγώ προσπαθώ καιρό να "διώξω" μια κάμερα που έχω σχεδόν στην μισή τιμή αλλα δεν βλέπω να την θέλει κανείς... :cry::cry:

edit: η άλλη λύση είναι να ξαναρχίσεις το gaming... !! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...