therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εχω ενα λαπτοπ που τρεχει Vista Home Basic, και θελω να στελνω αρχεια στον επιτραπεζιο που τρεχει Win 7 Ultimate. Το λαπτοπ εχει ασυρματη καρτα, αλλα ο επιτραπεζιος συνδεεται με καλωδιο στο ρουτερ. Παρολαυτα τον βλεπω απο τις θεσεις δικτυου αλλα οταν κλικαρω πανω του ζηταει κωδικο προσβασης. Εχω δοκιμασει τα κλασσικα Administrator-Guest, κτλ αλλα δεν με αφηνει να μπω. Καμμια ιδεα?
WoodSell3r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 πρέπει να βάλεις το ονομα και τον κωδικό πρόσβασης του εκάστοτε ενεργού λογαριασμού του υπολογιστή στον οποίο θέλεις να συνδεθείς. Το δοκίμασες αυτό και δεν γίνεται;;
therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Στο PC που θελω να μπω, εχω συνδεδεμενο χρηστη σαν Administrator. Το δοκιμασα και δεν με αφηνει να μπω. Παντως τα vista Που φοραει το λαπτοπ, για καποιο λογο κανουν νερα σε πολλα θεματα δικτυου. Δεν ξερω μηπως ειναι επειδη ειναι τα home basic...
WoodSell3r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εχω συνδεδεμενο χρηστη σαν Administrator. . δεν αναφέρομαι σε θέμα δικαιωμάτων. Δοκιμασε σαν ονομα χρηστη το ΟΝΟΜΑ με το οποιο συνδεεσαι και εχεις δικαιωματα admin και σαν κωδικό τον κωδικό που βάζεις για να μπεις στον λογαριασμό σου.
lakis.makis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 1.επειδή εμένα σπάνια με βολεέυι αυτό κάνω απενεργοποίηση της πρόσβασης με κωδικό πας για να το κάνεις πας: πίνακς ελέγχου-δίκτυο και ιντερνετ-κέντροδικτυου και κοινής χρήσης -ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους αν θες να δεις ποιος ο κωδικός του δικτύου πας πίνακς ελέγχου-δίκτυο και ιντερνετ-οικιακή ομάδα και κάτω κάτω λέει προβολή ή εκτύπωση του κωδικού πρόσβασης και από κάτω σου λεέι γι' αλλαγή 2.Το antivirus το τσέκαρες? εγώ έχω eset smart security και πρέπει να αλλάξω απο strict protection σε allow sharing. 3.έχεις κάνει φάκελους κοινόχρηστους ? 4.
therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ναι εννοω πως ο κυριος χρηστης ονομαζεται administrator και προσπαθησα να μπω με αυτον... Εχω κοινο φακελο με χρηστες Everyone, Administrator και Guest και δεν μπορεσε να μπει με κανεναν απο αυτος. Επισης σε PC που θελω να μπω, δεν εχει av/firewall...
WoodSell3r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ανηκουν στο ιδιο workgroup οι χρήστες σου στα 2 μηχανήματα;
therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ναι, στο default με ονομα "WORKGROUP". Δεν το εχω αλλαξει σε κανενα μηχανημα. Το κοιταξα κιολας να βεβαιωθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.