Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Mόνο ο lionheart με έπιασε.. Ισως πρεπει να το κοιταξεις αυτο...
lexmark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ισως πρεπει να το κοιταξεις αυτο... Λιγακι!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ισως πρεπει να το κοιταξεις αυτο... Θίχτηκε ο εγωϊσμός σου, ε;
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα τι ισχυει εγω εχω μεινει στα ηλεκτροστατικα βραχιολακια που φωσφοριζουν την νυχτα
Cyber_Spartacus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι δεν τα λετε ολα ??? τον αγιασμο γιατι δεν το λετε ???
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι δεν τα λετε ολα ??? τον αγιασμο γιατι δεν το λετε ??? Περιμενε και μπορει να γινει add αργοτερα, ποτε δεν ξερεις... Εδω εμενα θιχτηκε ο εγωισμος μου, ο αγιασμος δεν θα προστεθει
guido Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 που να δεις πόσα υπάρχουν για καθαρισμό TFT οθονών/τηλεοράσεων... τελικά με αζαξ χαλάνε; :lol:
FaRMaKhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ απλα παρε την ηλεκ.σκουπα βαλτη να ρουφαει στο φουλ και κρατα το ανεμηστηρακι!Χωρις να λυσεις τιποτα και χωρις να to βγαλειs στο μπαλκονι ή για καφε
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 που να δεις πόσα υπάρχουν για καθαρισμό TFT οθονών/τηλεοράσεων... Πριν διαβάσω το Post σου, αυτό ψιθύρισα από μέσα μου!
LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω τα κανω ολα αναποδα τελικα... αποσυνδεω το pc το βγαζω μπαλκονι..παιρνω το blower χωρις να περιμενω αποφορτισεις η σχετικα...φυσαω τα παντα απο 10 εκατοστα και τα ανεμιστηρια γυρνανε σαν τρελα..και αν δε γυρναει κανενα παω και το κανω αποκλειστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.