panaras23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλημερα εχω το aino μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να το πειραξω λιγακι μηπως να το "φλασαρω" καπως ισως η κατι που να μπορω να κανω ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 απο την παρεα του http://www.se-stuff.net/ φλασαρω το κ850 και το w910 μου.Γινε μελος και εχει μεσα τα παντα,εχουν βγαλει και πραγματακια για το aino.Εψαχνα πως να αναστησω το w910 ενος φιλου(στην πορεια εγινε δικο μου,το αγορασα και αρχισα να πειραματιζομαι χεχε και εστειλα mail στον admin με την μια,σε 10 λεπτα ειχα την απαντηση!!)και ετσι ανακαλυψα την σελιδα by the way,εχεις ασχοληθει καθολου με φλασαρισμα γενικοτερα η με mod κινητων; μπορουμε να ανταλλαξουμε και υλικο αν ενδιαφερεσαι(οχι ομως για aino δεν εχω κατι το συμβατο μονο για κ850 w910,w902 εχω)
panaras23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 γεια σου φιλε οχι δεν εχω ασχοληθει καθολου ειμαι πρωταρης αλλα εκτος απο του αινο εχω μονο το c902 αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει κατι για το αινο. θα το κοιταξω το site Που λες ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 παντως οτι θελησεις εδω ειμαστε!!!Για αρχη παντως δοκιμασε στο c902 σου να δεις τι μπορεις και τι οχι και μετα πειραζεις το aino. Ξεκινα με την αλλαγη γραμματοσειρας και βαλε την sony sketch!!!και μετα θα μαθεις και τα υπολοιπα,ειναι κομματι δυσκολο στην αρχη αλλα μολις τα καταφερεις μια φορα οι επομενες ειναι παιχνιδακι!
panaras23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 μηπως μπορεις να μου πεις πως να την βαλω αυτη τη γραμματοσειρα γιατι δεν ξερω τπτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.