Nik.K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ε ναι μα φυσικα, ενας επεξεργαστης που κοστιζει εκατονταδες χιλλιαδες ευρω σε λιγα χρονια που θα κοστιζει 50.000 η ακομα και 10.000ε θα ειναι εφικτοτατο να τον εχουμε σπιτια μας...
thanos713 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καμία ειρωνεία... Έλα σε 10 χρόνια στο ίδιο thread και θα δούμε ποιος είχε δίκιο...
Nik.K Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα δεν λες λιγα χρονια το σε 10 χρονια.......Λιγα χρονια λες 2-3-4-5 οκ αλλα 10 ??? Σε 10 χρονια μπορει να εχουν αλλαξει εντελως οι υπολογιστες και η τεχνολογια.
Evgenios1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μωρέ δε διαφωνεί κανείς. Εμένα ο προβληματισμός μου είναι το VFM του. Δηλαδή με τα χρήματα που απαιτεί ένα μηχάνημα βασισμένο σε αυτό τον επεξεργαστή, αν το συγκρίνουμε με cluster από μηχανήματα με «κοινές» CPU (Opteron/Xeon) με ίδιο κόστος τι πιάνει; Είναι αποδοτικότερο ή συμφέρουν πιο πολύ τα 10 μηχανήματα; Τι να πω; Δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω, ουτε εχω κανα γνωστο που να εχει mainframe. btw: IBM ειναι... οχι apple.
ixthy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά να τα βλέπει η Apple μπας και σοβαρευτεί και δούμε πάλι κάνα PowerPC που θά ναι πολύ power!!! Άντε γιατί κουράστηκα με το συνάφι intel-nvidia-amd+ati.
Ai8erovamon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι για ακόμα μια φορά περιμένουμε την cr-apple-messiah να μας σώσει
grimpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σε στεναχωρήσω, αλλά αμφιβάλω εάν η IBM μείνει στο παιχνίδι κατασκευής επεξεργαστών μέχρι το 2020. Μέχρι και η ίδια η Intel έχει δηλώσει ότι μόνη της, δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει, από τα 16nm και κάτω. Το ποιο πιθανό είναι να δεις Apple μηχάνημα με επεξεργαστή της AMD, παρά με IBM PowerPC. Αυτά να τα βλέπει η Apple μπας και σοβαρευτεί και δούμε πάλι κάνα PowerPC που θά ναι πολύ power!!! Άντε γιατί κουράστηκα με το συνάφι intel-nvidia-amd+ati.
sakisRho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Της NASA παντως τον επεξεργαστη,δεν τον πιανει.
alcemist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Της NASA παντως τον επεξεργαστη,δεν τον πιανει. Και η NASA επεξεργαστές intel και IBM χρησιμοποιεί. Μιλάμε για πραγματικό state-of-the-art.
Ather Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ειπα εγω πουθενα πως δεν ειναι ο ποιος γρηγορος ???? Όχι, αλλά το σκέφτηκες όμως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Της NASA παντως τον επεξεργαστη,δεν τον πιανει. κατασκευάζει επεξεργαστές η NASA?
Timour21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κατασκευάζει επεξεργαστές η NASA? Standar! Και είναι καλύτεροι, γιατί φέρνει το πυρίτιο απο την σελήνη...
Evgenios1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Standar! Και είναι καλύτεροι, γιατί φέρνει το πυρίτιο απο την σελήνη... Οι επεξεργαστες ειναι απο σιλικονη.... στη σεληνη δεν υπαρχει σιλικονη..... μονο τυρι πλακα καλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα