spirosat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εχω φτιαξει τη συνθεση του pc μου που θα παρω σε ενα μηνα απο το pc1 το ειχα διαλεξει και το τροφοδοτικο αλλα δε το εχουν πια μαλλον εξαντληθηκε.Αυτη εδω ειναι η συνθεση.Ακουω προτασεις για ενα τροφοδοτικο που θα ταιριαζει σε αυτη τη συνθεση
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009195 OCZ απο μενα
spirosat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλο μου φενεται ευχαριστω που βοηθησες :devil: ---------- Προσθήκη στις 16:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ---------- http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009195 OCZ απο μενα ειναι λιγο ακριβουτσικο ρε φιλε μου το ηθελα πανω κατω στα 65 ευρω... αλλα ευχαριστω για τη προταση ;)
lionheart75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλο μου φενεται ευχαριστω που βοηθησες :devil: Να μην σου φαίνεται, είναι. Και στα λεφτά αυτά τα σπάει ... (και modular)
spirosat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Να μην σου φαίνεται, είναι. Και στα λεφτά αυτά τα σπάει ... (και modular) yeap αυτο θα παρω και ελπιζω να μην εξαντληθει οπως το προηγουμενο:-(
spirosat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια να ρωτησω κατι offtopic τωρα το καταστημα pc1 καθε εβδομαδα αλλαζει τισ τιμες και τα προιοντα???τι να πω δηλαδη προσπαθω να φτιαξω τη συνθεση για το pc μου ενα μηνα πριν το παρω και καθε βδομαδα τα προιοντα ανεβαινουν 5 ευρω ???:mad:
jimmy007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ενας φιλος μου θελει ενα τροφοδοτικο μεχρι 100ευρω το συστημα του δεν το ξερω αλλα μου ειπε 600-700watt! παιδια σας παρακαλω πειτε μου ενα καλο! ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 http://computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=5784&pcode=SHOW_PROD5784
Till Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά είναι άσχετο με το θέμα, αλλά έχω καιρό τώρα αυτή την απορία: Όταν κάποιος ζητάει προτάσεις για τροφοδοτικό, γράφονται πολλές και διάφορες μάρκες, αλλά ποτέ κανείς δεν αναφέρεται στα τροφοδοτικά της Zalman. Είχα παλαιότερα ένα τροφοδοτικό Zalman 600ρι, το οποίο μετά απο μια απίστευτη καραγκιοζιά της ΔΕΗ στην περιοχή μου κάηκε (χωρίς όμως να καεί κάτι άλλο στο PC), όπως κάηκαν και ένα σωρό συσκευές διαφόρων γειτόνων στην γειτονιά μου. Μετά αγόρασα ένα Zalman 750, το οποίο έχω ακόμα (εδώ και 3 χρόνια). Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος: σηκώνει ότι έχω φορτώσει στο μηχανάκι, είναι αθόρυβο, τα καλώδια του είναι αποσπώμενα και υπερπλήρη, και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο. Παρ΄ όλα αυτά, όταν γίνεται αναφορά σε τροφοδοτικά σε κάποιο thread, τα Zalman είναι σαν να μην υπάρχουν. Υπάρχει μήπως κάτι που αγνοώ; μήπως έχουν κάποιο ελάττωμα ή υστερούν σε κάτι; Το ίδιο ακριβώς βλέπω και όταν γίνεται αναφορά σε cases (έχω Zalman Fatal1ty) και οθόνες (έχω μια Eizo 24ρα).
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 http://computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=5784&pcode=SHOW_PROD5784 αλλά δεν χρειαζόταν το highjack
vasi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ενας φιλος μου θελει ενα τροφοδοτικο μεχρι 100ευρω το συστημα του δεν το ξερω αλλα μου ειπε 600-700watt! παιδια σας παρακαλω πειτε μου ενα καλο! ευχαριστω Το δικό σου της υπογραφής σου,δεν αξίζει??? δεν ειναι εως 100ευρω ?
jimmy007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το δικό σου της υπογραφής σου,δεν αξίζει??? δεν ειναι εως 100ευρω ? δεν εχω ακουσει καλα λογια γιαυτο! Αλλα εγω μια χαρα το κοβω πολυ καλο και αθορυβο
ocSe7en Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχω ακουσει καλα λογια γιαυτο!Αλλα εγω μια χαρα το κοβω πολυ καλο και αθορυβο Με το σύστημα σου και με ένα 400αρι θα ήσουν εντάξει. Το PSU σου δουλεύει μόνιμα στο ρελαντί. Στο θέμα μας: Το Corsair που σου πρότειναν ή το CoolerMaster Silent Pro M600. Αν και μου φαίνεται και μικρότερο θα του φτάνει. Καλύτερα ρώτα τον τι CPU & GPU έχει.
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 @Till Προσωπικά δεν πολυπροτείνω zalman psu, γιατί για τα χρήματα τους είναι κάπως ...μέτρια. Δεν λέω ότι δεν είναι καλά τροφοδοτικά, απλά σε παραπλήσιες τιμές παίζουν και άλλα καλύτερα. Για τις eizo - που είμαι fan - τα καλά panels κάνουν όσο ένα hyundai atos Και ήρθε η dell με την 23άρα και σκοτώνει σε value... αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.