Watt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σας. Έχω την εξής απορία και θέλω την άποψή σας. Μου έφεραν δώρο ένα PSPgo και για τους επόμενους 5 μήνες θα το χρησιμοποιώ στο στρατόπεδο για ταινίες, σειρές, μουσική και λιγότερο για παιχνίδια. Κοιτώντας μετά το στρατό, δε νομίζω ότι θα αφιερώσω πολύ χρόνο για παιχνίδια, καθώς έχω PS3 και θα έχω και λίγο χρόνο... Σημειωτέον, το PSPgo έχει δώρο 10 παιχνίδια. Απ'ότι ξέρω, το PSPGo δε "σπάει" ακόμα, αλλά ούτε και τα μοντέλα 300χ έχουν ακόμα "σπάσει" ολοκληρωτικά. Τα δισκάκια θα συνεχίσουν να παράγονται ή θα το γυρίσει η Sony όλα σε digital? Το σπάσιμο δε με ενδιαφέρει τόσο για τα παιχνίδια, άλλα για τα υπόλοιπα extras. Έχει νόημα να το αλλάξω (με μοντέλο 300χ αναγκαστικά και μάλλον 3004 εφόσον αυτά κυκλοφορούν πλέον επίσημα στην Ελλάδα) ή να το κρατήσω; Θα εκτιμούσα μία απάντηση σήμερα, καθώς αύριο θα πρέπει να πάω να το αλλάξω αν είναι... Ευχαριστώ πολύ!
Socratis_g Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το 3004 μπορείς να βάζεις δισκάκια τα οποία τα υποστιρίζει κανονικά η σόνυ. μπορείς να έχεις 2η μπαταρία καβάτζα, εχει μεγαλύτερη οθόνη. ΤΕΛΟΣ. αλλαξέ το τώρα.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 To Go εσπασε (ακομη και το 6.30-31), απλα δεν παιζει παιχνιδια ακομη. Τρεχει μονο homebrew εφαρμογες. Και καλυτερα να παρεις κανενα 100χ-200χ να το εχεις την cfw και να εισαι καλυμμενος απο ολες τις αποψεις.
Watt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Επειδή μάλλον δεν έγινε απολύτως κατανοητό, μπορώ να το αλλάξω μόνο με 3000 ή 3004 μοντέλα. Τα παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν με το PSPgo είναι * 2010 FIFA World Cup South Africa * Gran Theft Auto: Vice City Stories * Assassin's Creed: Bloodlines * Gran Turismo * LittleBigPlanet * Motorstorm Arctic Edge * Wipeout Pure * Pursuit Force: Extreme Justice * Need for Speed Shift * James Cameron's AVATAR: The Game τα οποία φαίνονται καλά και με καλύπτουν ως έναν βαθμό. Δεν ξέρω όμως τι άλλο υπάρχει και τι άλλα παιχνίδια μπορώ να βάλω μετά το σπάσιμο... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ειδικά μετά το στρατό δε θα έχω και τόσο ελεύθερο χρόνο. Socratis_g Όντως η μεγαλύτερη οθόνη είναι σοβαρός λόγος για αλλαγή... Τα δισκάκια μέχρι πότε θα τα υποστηρίζει η Sony? JohnVani18, εφόσον το go έσπασε, δεν είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να παίζει και παιχνίδια; Τι εφαρμογές τρέχει;
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μπορει να τρεξει emulators (νομιζω), παιχνιδια απο coders και κατι τετοια, μην περιμενεις τιποτα το τρελλο.. Μεχρισ στιγμης δεν ασχοληθηκε κανενας να του βγαλει cfw οπως το 3000, και εχει σχετικα πολυ καιρο που το ειχαν σπασει και απο ποιο πριν.. Οσο για τα δωρεαν παιχνιδια, αξιζουν τα περισσοτερα (κριμα που δεν μπορεις να κατεβασεις το god of war chains of olympus..).
Socratis_g Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Socratis_g Όντως η μεγαλύτερη οθόνη είναι σοβαρός λόγος για αλλαγή... Τα δισκάκια μέχρι πότε θα τα υποστηρίζει η Sony? Οσο υπάρχει psp. Μάλιστα τα παιχνίδια σε umd κοσίτζουν 1/3 και 1/4 απο ότι κοστίζουνε για το go. Παρόλο που έχουνε συσκευασία εξοδα μεταφοράς κτλ, ενώ τα άλλα είναι ένα απλό dowload.
Watt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα το 3004 τελικά! Δεν το έχω ανοίξει ακόμη! Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.