goodMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Παιδια θελω να κλεισω ενα domain name και χωρο για να ανεβασω την σελιδα μου.Επειδη ειμαι ασχετος μπορειτε να μου πειτε πως αν το κλεισω σημερα που ο μηνας ειναι 31 θα χρεωθω ολοκληρο τον μηνα Αυγουστο ? και δεν θα ισχυσει μεχρι τις 31 Σεπτεμβριου ? Απο την αλλη το πακετο ειναι μονοετες.Μου εστειλαν επισης μηνυμα στο κινητο που λεει : >thank you for your order. total amount: toso Expiry date:01/09:2010 και κατι ακομα. οταν φτανω στην σελιδα για να πληρωσω στην εικονα που παραθετω και στο ερωτημα 1 θα βαλω τον αριθμο που εχει πανω η καρτα ? επισης με καρτα πειραιως μπορω να πληρωσω ? στο ερωτημα 2 τι βαζω ? ( σορρυ αλλα πρωτη φορα ειναι ! )
Chrisad Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το έκλεισες για 12 μήνες οπότε λογικό είναι να λήξει 1/9 συνεπώς σωστή είνια η περίοδος. την εικόνα δεν τη βλέπω... η κάρτα αρκεί να είναι visa δεν έχει σημασία ποιας τράπεζας είναι. το δεύτερο ερώτημα που αναφέρεις τι ακριβώς λέει? καλό θα είναι από τη στιγμή που δεν είσαι εξοικειωμένος με τη διαδικασία και προφανώς ούτε με τη διαχείριση ενός server να διαλέξεις hosting από μια Ελληνική εταιρία προκειμένου να μπορείς να συνεννοείσαι καλύτερα. Φιλικά Chrisad
APsD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Στο πρωτο ερώτημα βαζεις τον αριθμο της καρτας, και στο δευτερο την ημερομηνια ληξης της καρτας. Τον μηνα στο πρωτο κουτακι και το χρονο στο δευτερο. Στο τριτο κουτάκι βάζεις ενα τριψηφιο αριθμο που βρίσκεται στο πισω μερος της καρτας εκει που βαζεις την υπογραφη σου δεξια.
goodMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οκ παιδια τα εκανα οπως επρεπε και ολοκληρωθηκε η συναλαγη μου με την hosting εταιρία.Απο εκει και μετα θα πρεπει να ανεβασω το site μου ετσι δεν ειναι? Εχω εγκαταστησει τον filezilla client αλλα ποια στοιχεια θα πρεπει να βαλω ωστε να συνδεθω ?
Uberalles_gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 4 πράγματα χρειάζεσαι: α) HOST β) Username γ) Password δ) Port (ίσως)
goodMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 4 πράγματα χρειάζεσαι: α) HOST β) Username γ) Password δ) Port (ίσως) Αυτα θα μου τα δωσει η εταιρια στην οποια εκλεισα ? ( εκτος απο το host )
Chrisad Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τσεκαρε το mail σου και θα σου έχουν στείλει οδηγίες. όπως λέει και ο φίλος Uberalles_gr 1) host = todomainsou.com 2) user 3) pass 4) port 21
goodMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τσεκαρε το mail σου και θα σου έχουν στείλει οδηγίες. όπως λέει και ο φίλος Uberalles_gr 1) host = todomainsou.com 2) user 3) pass 4) port 21 Μου εστειλαν mail και μου λενε οτι θα πρεπει να περιμμενω 3 ωρες ωσπου να εγκριθει απο το ΕΕΤΤ !
orotoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο πρωτο ερώτημα βαζεις τον αριθμο της καρτας, και στο δευτερο την ημερομηνια ληξης της καρτας. Τον μηνα στο πρωτο κουτακι και το χρονο στο δευτερο. Στο τριτο κουτάκι βάζεις ενα τριψηφιο αριθμο που βρίσκεται στο πισω μερος της καρτας εκει που βαζεις την υπογραφη σου δεξια. προς στιγμήν ψάρωσα οτι έχεις βάλει κανονική κάρτα... λοολ
CyberCr33p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μου εστειλαν mail και μου λενε οτι θα πρεπει να περιμμενω 3 ωρες ωσπου να εγκριθει απο το ΕΕΤΤ ! H έγκριση από την ΕΕΤΤ γίνεται εντός 30 ημερών. Το domain μέχρι τότε ενεργοποιείται προσωρινά και δουλεύει κανονικά. Απλά πρέπει να περάσουν από 3 μέχρι και 48 ώρες (σε μερικές περιπτώσεις και περισσότερο) ώστε να ενημερωθούν οι nameservers των ISP για την ύπαρξη του domain. Εάν θέλεις να έχεις άμεση πρόσβαση στο domain προτείνω να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις στο http://www.cretaforce.gr/support/hosts και θα πρέπει να γνωρίζεις την IP του server που φιλοξενεί το domain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.