hexenlord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 zeppo επειδη σε βλεπω και εισαι σουπερ ενημερωμενος επι του θεματος, πες μου την γνωμη σου σε παρακαλω:Τι ειναι καλυτερο να κανω, να παρω το ροκ μπαντ 3 μπαντλ με κιθαρα και ξεχωριστα το γκιταρ χιρο 6 (μονο του) ή το γκιταρ χιρο 6 μπαντλ και ξεχωριστο παιχνιδι το ροκ μπαντ 3 (μονο του παλι). Επισημαινω πως δεν με ενδιαφερει το προ μοουντ. και επισης την παραπανω ερωτηση την κανω λαμβανοντας υποψη (ισως αυθαιρετα) πως και οι δυο κιθαρες ειναι συμβατες και με τα δυο παιχνιδια. Ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει bundle RB3 με κιθάρα αλλά μόνο με πλήκτρα. Και απ' ότι έχω διαβάσει δεν έχουν σκοπό να βγάλουν τέτοιο bundle στο άμεσο μέλλον (είτε με κιθάρα, είτε full band). Υπάρχουν βέβαια κάποια μαγαζιά, όπως αυτό, που πουλάνε unofficial bundles αλλά αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα τα όργανα θα σου έρθει ακριβά. Η κιθάρα του GH6 είναι αυτή: Η κιθάρα είναι συμβατή με το RB3 (official RB compatibility chart). Άρα λογικά αγοράζεις το GH6 bundle και παίρνεις ξεχωριστά το RB3.
LoStRe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα , Σημερα παρελαβα τελικα την κιθαρα ... Αστα τρελο κολληηημμααααααα , εχω φαει ηδη αρκετες ωρες στο να πσοσπαθω να μαθω και βασικα να μαθω οτι κανω σωστα ... Γιατι ειναι σαν κανονικη κιθαρα μονο που δεν εχεις να βαλεις τοση δυναμη στο να πατησεις τις χορδες ... Απο εκει και περα ειναι φανταστικο ... Φανταζομαι για να αρχιζεις να παιζεις καποια τραγουδακια και να τα βγαζεις ακομα και στο easy θα μου παρει κανεναν μηνα ... Για πειτε καμια βοηθεια κανενα βιβλιο για το πως πρεπει να βαζω τα δακτυλα μου επανω ? Γιατι πρεπει να ξεκινησω σωστα και οχι οπως με βολευει ...
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το fingering (δηλαδή το ποιά δάχτυλα θα χρησιμοποιείς σε ποιά τάστα) έχει κυρίως νόημα για τα ακόρντα. Υπάρχουν άπειρα site που δείχνουν τις θέσεις, πολλές φορές όμως βοηθάει να το δεις και σε video (πχ. ρίξε μια ματιά στο youtube, όλο και κάτι θα υπάρχει). Κάποια βασικά ακόρντα μπορείς να τα δεις εδώ: http://www.chorder.com/guitarfingering/
supermario29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μου ηρθε κι εμενα προχθες η Mustang!!!! Αντε να συνηθισουν τα δαχτυλα μου....... Θα κανουμε κανενα session ρε παιδια να γουσταρουμε;;; Το gamertag μου ειναι : marios29gr Αν θελετε καντε με add για να παιξουμε κανενα κομματι παρεα.
butcher13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια πως κατεβαζουμε κομματια απο το ps network; εννοειται πως εχω λεφτα στην καρτα αλλα ολα τα επιπλεον κομματια μου τα λεει μη διαθεσιμα
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τέλος το GH βλέπω... Activision kills Guitar Hero division to the consternation of fake musicians everywhere http://www.engadget....ernation-of-fa/ Guitar Hero had its time in the sun as one of the most successful franchises in musical gaming. Still, it's been no secret that the once-respected brand, owned by Activision, has experienced pretty steep declines in the past few years, especially on the lackluster Guitar Hero 5. So, surprising or not, the announcement today that Activision would disband the Guitar Hero team and kill off development of the next title in the series is a sad bit of news to hear (though in fact, not as sad as hearing, say, Chinese Democracy). This announcement comes on the heels of larger-scaled layoffs at Activision, and more cuts are rumored in the DJ Hero division, as well. At least we still have Rock Band, right? Και αναρωτιόμουν τόσους μήνες ποιά θα ήταν η απάντηση της Activision στις απίστευτες καινοτομίες του RB3... Κρίμας.
Watt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια πως κατεβαζουμε κομματια απο το ps network; εννοειται πως εχω λεφτα στην καρτα αλλα ολα τα επιπλεον κομματια μου τα λεει μη διαθεσιμα Θα πρέπει να δημιουργήσεις αγγλικό account. Το Rock Βand δεν υποστηρίζεται από το ελληνικό PSN...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.