Προς το περιεχόμενο

Rockband 3

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το προπαρηγγειλα απο gamegears και το έγραψαν στο twitter τους ότι τα περιμένουν μέσα Νοεμβρη. Τώρα που η κιθάρα δεν είναι διαθέσιμη θα μου στείλουν μόνο το keyboard bundle ή θα περιμένουν να μου τα στείλουν όλα μαζί;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα, κηδεία η κατάσταση. Μέχρι και το amazon άλλαξε το dispatch date για την Mustang Pro στις 26/11, καλό Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη...

Στο μεταξύ να ένα βίντεο ακόμα:

http://www.facebook.com/RockBand#!/video/video.php?v=10100300538684985

Κάτι άλλο που μόλις είδα (και δεν το ήξερα είναι το παρακάτω):

http://www.facebook.com/RockBand#!/video/video.php?v=10100293337785645

Στο RB3 θα υπάρχει pro mode και στα τούμπανα. Η αυξημένη δυσκολία θα έχει να κάνει με τα πατίνια. Αν θυμάστε το σετ του RB2 είχε υποδοχές για 2 ή 3 πατίνια, τα οποια όμως έπρεπε να αγοράσεις έξτρα από τη madcatz. Είχα αγοράσει ένα τέτοιο σετ με 3 πιατίνια, αλλά το θέμα ήταν ότι στα τραγούδια δεν γινόταν διαφοροποίηση μεταξύ cymbal και ταμπούρου. Πχ. είτε βάραγες το πράσινο πιατίνι, είτε το πράσινο ταμπούρο ήταν το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι θεωρητικά μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά και αυτό το έβλεπες αν έβαζες practice σε studio. Εκεί τα πιατίνια είχαν διαφορετικά ήχο από τα ταμπούρα ίδιου χρώματος.

Επιτέλους στην Harmonix κατάλαβαν ότι κάτι έπρεπε να γίνει με αυτό το θέμα και αφού το RB3 έχει νέο σετ drums, με ενσωματωμένα πιατίνια, αποφάσισαν να τα υποστηρίξουν.

Δημοσ.

Μάλιστα, κηδεία η κατάσταση. Μέχρι και το amazon άλλαξε το dispatch date για την Mustang Pro στις 26/11, καλό Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη...

Στο μεταξύ να ένα βίντεο ακόμα:

http://www.facebook.com/RockBand#!/video/video.php?v=10100300538684985

Κάτι άλλο που μόλις είδα (και δεν το ήξερα είναι το παρακάτω):

http://www.facebook.com/RockBand#!/video/video.php?v=10100293337785645

Στο RB3 θα υπάρχει pro mode και στα τούμπανα. Η αυξημένη δυσκολία θα έχει να κάνει με τα πατίνια. Αν θυμάστε το σετ του RB2 είχε υποδοχές για 2 ή 3 πατίνια, τα οποια όμως έπρεπε να αγοράσεις έξτρα από τη madcatz. Είχα αγοράσει ένα τέτοιο σετ με 3 πιατίνια, αλλά το θέμα ήταν ότι στα τραγούδια δεν γινόταν διαφοροποίηση μεταξύ cymbal και ταμπούρου. Πχ. είτε βάραγες το πράσινο πιατίνι, είτε το πράσινο ταμπούρο ήταν το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι θεωρητικά μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά και αυτό το έβλεπες αν έβαζες practice σε studio. Εκεί τα πιατίνια είχαν διαφορετικά ήχο από τα ταμπούρα ίδιου χρώματος.

Επιτέλους στην Harmonix κατάλαβαν ότι κάτι έπρεπε να γίνει με αυτό το θέμα και αφού το RB3 έχει νέο σετ drums, με ενσωματωμένα πιατίνια, αποφάσισαν να τα υποστηρίξουν.

Δημοσ.

Να και το αναμενόμενο μαχαίρι στην καρδιά:

Unfortunately, the release date for the item(s) listed below was changed by the supplier, and we need to provide you with a new estimated delivery date based on the new release date:

"Rock Band 3 Wireless Mustang Pro Guitar- Red (Xbox 360)"

Estimated arrival date: November 29 2010 - December 03 2010

Δημοσ.

Εγώ ξενερωσα με την madcatz, παρηγγειλα τα πλήκτρα με το παιχνίδι και θα περιμένω την squier απο τη νεα χρόνια.Καλά 2 χρόνια ετοιμάζεται το παιχνίδι και οι π@π@ρ3ς δεν είχαν διαθεσιμότητα. Ελπίζω η fender να μην μας απογοητεύσει. (και ελπίζω να κρατηθω και να μην παραγγειλω την πλαστικουρα με τα 100 κουμπακια!)

Δημοσ.

Από χθες το απόγευμα που έφυγε το δέμα από Swansea, έχει ήδη περάσει από East Midlands, Κολωνία, Garching, Μόναχο, Σπάτα και Κορωπί. Για κάποιο λόγο υποψιάζομαι ότι μπορεί να κάνει άλλες 3-4 μέρες μέχρι να έρθει από το Κορωπί στον Παπάγο...

Δημοσ.

Φτου σου ρε γμτ, το φέρανε σήμερα από UPS και δεν τους πρόλαβα για μισή ώρα. Τώρα από Δευτέρα πάλι. Το έχουν σε κακό να πάρουν ένα ρημάδι τηλέφωνο ΠΡΙΝ έρθουν στο σπίτι.

Δημοσ.

Κλασικοι κούριερ. Δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη του gamer να παίξει! Εγώ όταν είχα πάρει το rb1, είχα παει στο κέντρο διανομής στο αεροδρόμιο Σάββατο πρωί και το πηρα μόνος μου! Δεν κρατιομουν μέχρι Δευτέρα! Τώρα το gamegears το έστειλε με μια despatch bay courier! Την Έχει ακούσει κανείς;

Δημοσ.

Ήρθε επιτέλους το καλό μου. Πολύ ωραία τα keyboards, νομίζω έχουν το σωστό μέγεθος και βάρος για το σκοπό που εξυπηρετούν, δεν χρειαζόταν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Παίρνουν 3 μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονταν στο πακέτο. Έχουν ξεχωριστό κουμπί για ενεργοποίηση του overdrive mode καθώς και touch strip (κάνει περίπου τη δουλειά του whammy bar στις κιθάρες). Μπορούμε να παίξουμε σε normal mode, όπου μας ενδιαφέρουν μόνο τα χρώματα και αρκεί να πατήσουμε οποιοδήποτε πλήκτρο πχ. της πράσινης περιοχής. Μπορούμε όμως να βάλουμε και Pro mode, τότε μας δείχνει ποιο ακριβώς πλήκτρο πρέπει να πατήσουμε . Ευτυχώς στο Pro mode υπάρχει ξεχωριστή δυσκολία easy/medium/hard και δεν είναι όπως φοβόμουν, ότι δηλαδή το pro mode θα είναι το ultra-extra-hard του normal ΣΥΝ τις κανονικές νότες. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με τα υπόλοιπα όργανα.

Τα παλιά κατεβασμένα τραγούδια (που φυσικά αναγνώρισε αμέσως) δεν υποστηρίζουν πλήκτρα και pro guitar/μπάσο, όμως φαίνεται να υποστηρίζουν pro τύμπανα! Δυστυχώς δεν είχα πρόχειρο το drum kit με τα πιατίνια για το δοκιμάσω.

Τα keyboards έχουν έξοδο MIDI (όπως και η Mustang Pro), είσοδο για headset και -μάλλον- είσοδο για το overdrive πεταλάκι. Επίσης δίνουν και ζώνη, αν και πιστεύω η αγορά stand είναι must και θα την κάνω πάραυτα.

Οι Doors κατεβαίνουν τζάμπα. Το παιχνίδι δεν το είδα ιδιαίτερα. Μόνο ό,τι είχε να κάνει με τα πλήκτρα (λίγο practice κλπ) Αυτά προς το παρόν.

Δημοσ.

Καλά μην περιμένεις να βρεις τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Κοίτα amazon, ebay ή γενικά σε site του εξωτερικού (κατά προτίμηση Αγγλία).

Δημοσ.

Θα φέρω για παράδειγμα το αγγλικό amazon και τα νέα τύμπανα του RB3 (τα οποια στην πράξη είναι ίδια με αυτά του RB2, συν τα 3 cymbals της madcatz που πωλούνται και ξεχωριστά).

Το kit κυκλοφορεί τέλος του μήνα και για PS3 είναι αυτό:

http://www.amazon.co.uk/Rock-Band-Wireless-Drums-Cymbal/dp/B00409SOAU

(φυσικά υπάρχει και για 360, αλλά είδα ότι το ταχυδρομεί τρίτος και όχι το ίδιο το Amazon, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν στέλνουν Ελλάδα).

Δεν υπάρχει τελωνείο αν σου στέλνουν το πακέτο από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Τα μεταφορικά του amazon για Ελλάδα είναι τζάμπα για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ. Αν επιλέξεις παράδοση 3-7 ημερών, θα πληρώσεις κανα δεκάρικο μεταφορικά αλλά θα στο στείλουν με UPS courier και είναι πολύ πιθανό να το έχεις μέσα σε 2-3 μέρες.

Αλλιώς επιλέγεις τζάμπα μεταφορικά, θα έχεις το πακέτο σε 5-10 μέρες από την ημέρα κυκλοφορίας του και θα πληρώσεις 104 λίρες (120 ευρώ περίπου).

Στην περίπτωση τώρα που παραγγείλεις πχ. από Αμερική θα έχεις τελωνείο αλλά με απλό ταχυδρομείο δεν νομίζω να σου έρθει πάνω από 3-6 ευρώ. Τα όργανα του GH/RB γενικά είναι είδος που το περνάνε στο ντούκου τα τελωνεία, δεν τα κρατάνε για εκτελωνισμό και δεν χρεώνουν υπέρογκα ποσά.

Τα μεταφορικά τώρα είναι άλλη ιστορία, ο καθένας τα κοστολογεί όσο θέλει ανάλογα με τον τρόπο που στέλνει το πακέτο. Υπάρχουν πολλοί στο ebay που έχουν φτηνή τιμή και ακριβά μεταφορικά (κλασικό κόλπο για να βγαίνουν ψηλά στις λίστες αλλά και για να ρεφάρουν το κόστος τους).

Δημοσ.

Ωραιότατο DLC για αύριο, Bon Jovi Greatest Hits:

• Bad Medicine
  • Blaze of Glory
  • Have a Nice Day
  • I'll Be There for You
  • It's my Life
  • Lay Your Hands on Me
  • Livin' on a Prayer *
  • Runaway *
  • Wanted Dead or Alive *
  • We weren't Born to Follow
  • Who Says You Can't Go Home
  • You Give Love a Bad Name *

Όσα έχω σημειώσει με αστεράκι θα υποστηρίζουν και pro Guitar/Bass.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...