nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Harmonix Confirms Entire Rock Band 3 Setlist 1. Amy Winehouse – Rehab 2. Anthrax – Caught in a Mosh 3. At the Drive-In – One Armed Scissor 4. Avenged Sevenfold – Beast and the Harlot 5. The B-52s – Rock Lobster 6. The Beach Boys – Good Vibrations (Live) 7. Big Country – In a Big Country 8. Blondie – Heart of Glass 9. Bob Marley & The Wailers – Get Up, Stand Up 10. The Bronx – False Alarm 11. Chicago – 25 or 6 to 4 12. The Cure – Just Like Heaven 13. David Bowie – Space Oddity 14. Deep Purple – Smoke on the Water 15. Def Leppard – Foolin' 16. Devo – Whip It 17. Dio – Rainbow in the Dark 18. Dire Straits – Walk of Life 19. The Doobie Brothers – China Grove 20. The Doors – Break on Through (To the Other Side) 21. Dover – King George 22. Echo & the Bunnymen – The Killing Moon 23. Elton John – Saturday Night's Alright For Fighting 24. Faith No More – MidLife Crisis 25. Filter – Hey Man, Nice Shot 26. The Flaming Lips – Yoshimi Battles the Pink Robots Pt. 1 27. Foreigner – Cold as Ice 28. Golden Earring – Radar Love 29. HIM – Killing Loneliness 30. Huey Lewis and the News – The Power of Love 31. Hypernova – Viva la Resistance 32. Ida Maria – Oh My God 33. INXS – Need You Tonight 34. The J. Geils Band – Centerfold 35. James Brown – I Got You (I Feel Good) 36. Jane's Addiction – Been Caught Stealing 37. The Jimi Hendrix Experience – Crosstown Traffic 38. Joan Jett – I Love Rock N' Roll 39. John Lennon – Imagine 40. Juanes – Me Enamora 41. Lynyrd Skynyrd – Free Bird 42. Maná – Oye Mi Amor 43. Marilyn Manson – The Beautiful People 44. Metric – Combat Baby 45. The Muffs – Outer Space 46. Night Ranger – Sister Christian 47. Ozzy Osbourne – Crazy Train 48. Paramore – Misery Business 49. Phish – Llama 50. Phoenix – Lasso 51. The Police – Don't Stand So Close to Me 52. Poni Hoax – Antibodies 53. Pretty Girls Make Graves – Something Bigger, Something Brighter 54. Primus – Jerry Was a Race Car Driver 55. Queen – Bohemian Rhapsody 56. Queens of the Stone Age – No One Knows 57. Rammstein – Du Hast 58. The Ramones – I Wanna Be Sedated 59. Raveonettes – Last Dance 60. Rilo Kiley – Portions of Foxes 61. Riverboat Gamblers – Don't Bury Me… I'm Still Not Dead 62. Roxette – The Look 63. Slipknot – Before I Forget 64. Smash Mouth – Walkin' on the Sun 65. The Smiths – Stop Me If You've Heard This One Before 66. The Sounds – Living in America 67. Spacehog – In the Meantime 68. Steve Miller Band – Fly Like An Eagle 69. Stone Temple Pilots – Plush 70. Swingin' Utters – This Bastard's Life 71. T.Rex – 20th Century Boy 72. Tears for Fears – Everybody Wants to Rule the World 73. Tegan and Sara – The Con 74. Them Crooked Vultures – Dead End Friends 75. Tokio Hotel – Humanoid 76. Tom Petty and The Heartbreakers – I Need to Know 77. The Vines – Get Free 78. War – Low Rider 79. Warren Zevon – Werewolves of London 80. The White Stripes – The Hardest Button to Button 81. Whitesnake – Here I Go Again 82. The Who – I Can See for Miles 83. Yes – Roundabout (από http://kotaku.com/5618286/harmonix-confirms-entire-rock-band-3-setlist ) Κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει στις 29/10.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Tραγικο setlist.Αν εξαιρεσεις 5-6 τραγουδια αρκετα ψαγμενα οπως απο Poni Hoax,Ravonnetes,Metric και Pretty Girls Make Graves τα υπολοιπα ειναι ξαναμασημενη τροφη, τα ιδια και τα ιδια mainstream rock τραγουδια που μονο που τα βλεπεις γραμμενα σου ερχεται η βαρεμαρα να τα ξανακουσεις.Μαλλον αυτα ειναι φτηνα σε licesce και αυτα συμφερουν στην εταιρια.
nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ναι κι εγώ το ίδιο νομίζω, άρα θα πάω πάσο προς το παρόν και θα αρκεστώ στα εκάστοτε DLC (χωρίς να ξεχνάμε ότι έχει να βγει DLC της προκοπής εδώ και 3-4 μήνες τουλάχιστον).
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έγινε το preorder από amazon.co.uk. Το παιχνίδι (για Χ360), τα πλήκτρα (χωρίς τη βάση, θα την πάρω αργότερα) και την κιθάρα Mustang Pro με τα 100τόσα κουμπιά. Η πραγματική Stratocaster νομίζω δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα, οπότε τη φυλάω για μετά αν δω ότι το Pro Mode παλεύεται. Το όλον κοντά 290 ευρώ! Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσα λεφτά έχω δώσει συνολικά για GH/RB. Μέχρι τώρα έχω 3 κιθάρες, 2 σετ drums, το δεύτερο με 3 πιατίνια, 3 μπότες, μικρόφωνο και 2-3 παιχνίδια original, συν 100+ τραγούδια DLC, συν σκαμπό και silencer pads για τα τύμπανα, έξτρα μπαγκέτες κλπ... Αλλά τι να γίνει, άλλοι τα τρώνε στα νησιά το καλοκαίρι, εγώ σε χειμερινές διακοπές στο χουριό, με GH/RB με όλη την παρέα. Ελπίζω τουλάχιστον να τα στείλουν στην ώρα τους, δηλαδή ΠΡΙΝ τις ρημάδες τις εκλογές (οπότε και θα φύγω για ΣΚ για ατέλειωτο λιώσιμο). Επίσης ελπίζω η προσφορά για το επερχόμενο DLC των Doors (keyboards ftw!) να επεκταθεί για την Ευρώπη, γιατί στο Αμέρικα θα ισχύει από τις 26/10, οπότε και δεν θα έχει κυκλοφορήσει καν το παιχνίδι στα μέρη μας.
polakis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι παίρνεις το παιχνίδι από τον θείο και αγοράζεις μια καλή pro guitar και τα πλήκτρα και είσαι οκ, γιατί έχουμε όλα τα προηγούμενα όργανα. Κόστος μαξ 150 ευρώ...
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μα μόνο η Mustang Pro αυτή τη στιγμή έχει 120-130 λίρες χωρίς τα μεταφορικά. Και άλλες 60-70 τα πλήκτρα... Επιπλέον στο RB δεν μπορώ να παίξω την έκδοση του θείου, θέλω το original για να κατεβάζω DLC. Στην πράξη ελάχιστα ασχολούμαι με τα μαμήσια τραγούδια των RB, μόνο DLC παίζω. Εδώ δεν έχει βγει καλά καλά το RB3 και θέλω να κατεβάσω τουλάχιστον 20-30 τραγούδια ακόμα για να τα έχω έτοιμα όταν βγει (το set του Bob Marley, των R.E.M., ίσως Pantera και μερικά σκόρπια, για να μη μιλήσω και για τους Doors). Με το GH δεν υπάρχει θέμα, σχεδόν όλα τα έχω από τον μπάρμπα γιατί τα παίζω σε μπαναρισμένο 360 και δεν με ενδιαφέρει να κατεβάσω τίποτα (ούτως ή άλλως στο θέμα του DLC το GH είναι απείρως υποδεέστερο).
stavrossak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ έκανα τα ίδια preorder zeppos! Αλλά απο το gamesgear.co.uk. Είχε λίγο καλύτερη τιμή. Άντε να δούμε τι ιστορία είναι η κιθαριτσα! Έχω ξεκινήσει κ μαθήματα εδώ κ έξι μήνες κ νομίζω θα με βοηθήσει να μάθω πιο εύκολα κάποια τραγούδια. Και μετά practice στην les paul! Sent from my iPhone using Insomnia.app
supermario29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εχει ακουσει κανεις ποσο περιπου θα κοστιζει η Squier;
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι. Εδώ δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα βγει η κιθάρα. Λένε για "αρχές του 2011", τρέχα γύρευε. Πιστεύω θα έχει γύρω στα 200-250, άντε 300 δολάριος στο Αμέρικα. Άρα κανα 300άρι θα μας έρθει λογικά. Ίσως είναι καλή επιλογή για κάποιον που δεν έχει καμία πραγματική κιθάρα και θέλει να μάθει. Με αυτό τον τρόπο παίρνει 2 σε ένα. Εγώ έχω ήδη 3-4 πραγματικές και αρκετά πιο ακριβές (που μαζεύουν όμως σκόνη εδώ και χρόνια, είναι η αλήθεια) και δεν μου χρειάζεται η Squier. Εκτός πια κι αν κάνουν τόσο καλή δουλειά να την ενσωματώσουν στο παιχνίδι, δηλαδή να βάλουν "σηκώματα" στα τραγούδια κλπ. οπότε θα αξίζει η αγορά της (σε λογικά λεφτά!)
stavrossak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Απο ότι άκουσα δεν θα υποστηρίζει bends και harmonics. Ps: xbox gamertag Stavros1981 Add me όσοι πιστοί για κανένα ψηφιακό τζαμαρισμα! Sent from my iPhone using Insomnia.app
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Για να δούμε και λίγο Guitar Pro mode στο RB3 (τόσο για τη Mustang, όσο και για τη Squier):
fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 wtf!!!!H Squier θα ειναι η κανονικη!?!Τι αποκριση θα εχει?Κριμα που το setlist ειναι για γελια.
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι, είναι κανονική κιθάρα. Φαντάζομαι ότι για να νιώθουν τόσο τολμηροί να κάνουν τέτοιο εγχείρημα θα είναι σίγουροι για την απόκριση της κιθάρας, ξέρω κι εγώ? Το setlist είναι όντως άθλιο αλλά in DLC we trust.
ibiza9303 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τώρα κοντά πρέπει να βγαίνει.Ψάχνω να βρω αν πωλείται κάπου (πχ πλαίσιο κλπ) και πότε θα είναι διαθέσιμο αλλά δεν το βρίσκω. Και αν κατάλαβα καλά το αληθινό κοντρόλερ βγαίνει Ιανουάριο? Ξέρει κανείς?
ibiza9303 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τώρα κοντά πρέπει να βγαίνει.Ψάχνω να βρω αν πωλείται κάπου (πχ πλαίσιο κλπ) και πότε θα είναι διαθέσιμο αλλά δεν το βρίσκω. Και αν κατάλαβα καλά το αληθινό κοντρόλερ βγαίνει Ιανουάριο? Ξέρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.