jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Παιδια καλημερα! Εχω windows 7! εχω το λειτουργικο σε αυτον τον δισκο και θελω να παρω αυτον!! Θελω να μου πειτε αν γινεται με καποιον τροπο να μεταφερω ολα τα αρχεια απο τον παλιο στον καινουργιο δισκο και το λειτουργικο! Με λιγα λογια γινεται να μην κανω φορματ και να μπουνε ολα στον καινουργιο και να δουλευει το pc? To hardware το βλεπετε απο κατω! Ευχαριστω!!
Nik.K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μπορεις με πολλα προγραμματα σε Bootable CD οπως πχ το ACRONIS HOME. Ετσι αντιγραφεις ακριβως τον ενα σκληρο στον αλλο. Φυσικα πρεπει να εχεις και τους 2 συνδεμενους στο συστημα.
jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μπορεις με πολλα προγραμματα σε Bootable CD οπως πχ το ACRONIS HOME. Ετσι αντιγραφεις ακριβως τον ενα σκληρο στον αλλο. Φυσικα πρεπει να εχεις και τους 2 συνδεμενους στο συστημα. Αμα κανω ολον τον δισκο αντιγραφη και επικολληση ολα τα αρχεια στον αλλον γινεται?
Nik.K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οχι, υπαρχουν πολλα αρχεια που δεν αντιγραφονται.
jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οχι, υπαρχουν πολλα αρχεια που δεν αντιγραφονται. ok σε ευχαριστω θα το κανω με το acronis!
jimmy007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεις με πολλα προγραμματα σε Bootable CD οπως πχ το ACRONIS HOME. Ετσι αντιγραφεις ακριβως τον ενα σκληρο στον αλλο. Φυσικα πρεπει να εχεις και τους 2 συνδεμενους στο συστημα. το εκανα το back up,τωρα πως το κανω να bootαρει απο τον αλλο δισκο? ---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:24 ---------- το εκανα το back up,τωρα πως το κανω να bootαρει απο τον αλλο δισκο? Τελικα εκανα κλονο δισκο με τον acronis και αποσυνδεσα τον αλλο και δουλευει!!! thanks!
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 με το Norton Ghost μπορω να κανω Μεταφορα λογισμικου απο δισκο σε αλλον σκληρο η μονο με το ACRONIS;;;
Nik.K Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν το Ghost εχει on the fly clone απο σκληρο σε σκληρο οπως το ACRONIS, γενικα ομως γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.