efo355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους, λοιπόν ο μικρός αδερφός μου πέρασε Τει οδοντοτεχνικής στο τει αθηνών και επειδή δεν έχουμε ιδέα για αυτή τη δουλειά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να βρει δουλειά μόλις τελειώσει και αν γενικά αξίζει να πάει ή να ξαναδώσει;
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγω θα ελεγα να παει, δε ξερω αν μπορει να βρει ευκολα δουλεια σαν βοηθος καπου αρχικα , αλλα αργοτερα αξιζει να ανοιξει δικο του εργαστηριο , το οποιο θελει και μεγαλο κεφαλαιο αλλα αποδιδει αρκετα...
efo355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγω θα ελεγα να παει, δε ξερω αν μπορει να βρει ευκολα δουλεια σαν βοηθος καπου αρχικα , αλλα αργοτερα αξιζει να ανοιξει δικο του εργαστηριο , το οποιο θελει και μεγαλο κεφαλαιο αλλα αποδιδει αρκετα... Μεγάλο κεφάλαιο; Δηλαδή περίπου πόσο;
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δε γνωριζω ακριβως αυτη τη στιγμη αλλα οι φουρνοι για ψησιμο πορσελανης καθως και καποια ακομα εξειδικευμενα μηχανηματα ειναι πολυ ακριβα .Βεβαια κατα καιρους υπαρχουν καιδιαφορες επιδοτησεις !!! Αρχικα προφανως και θα ψαξει να βρει δουλεια σαν βοηθος να μαθει και την δουλεια...Γενικως αν ειναι καλος στην δουλεια του και εχει καποιους σταθερους πελατες[οδοντιατρους δηλαδη] εχει χρημα απο οτι εχο ακουσει.
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Επειδή το τελείωσε ο αδερφός μου, για να ανοίξεις δικό σου εργαστήριο θέλεις εξαφήφιο νούμερο σε ευρώ. Και αν πας να δουλέψεις σε κάποιον, θα σε έχει για θελήματα/μεταφορές με το μηχανάκι, και όχι για να φτιάχνεις βασικά πράγματα και να μάθεις τη δουλειά. Απ'ότι μου λέει ο αδερφός μου, αξίζει μόνο αν έχεις γνωστό σου με εργαστήριο για να σου μάθει τη δουλειά.
efo355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εξαψήφιο; Μάλιστα, άσχημο αυτό αν και όλες οι δουλειές θελουν χρήμα στην αρχή. Δυστηχώς κάποιον γνωστό δεν έχω που να είναι μέσα σε αυτό το χώρο οπότε λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αν παρ 'όλα αυτά αποφασίσει και πάει αξίζει μια μέρα στο μέλλον να επενδύσει και να φτιάξει εργαστήριο δικό του; Θα τα βγάλει τα λεφτά ή θα κλαίμε οικογενειακώς με μαύρο δάκρυ ( άντε να βρεις τόσο χρήμα). Θέλω να πω η δουλειά έχει λεφτά;
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν και δεν είναι κριτήριο αυτό για να τελειώσει τη συγκεκριμένη σχολή ,επαναλαμβανω πωσ υπάρχουν επιδοτήσεις ,τωρα με το ΔΝΤ δε ξέρω τι γίνεται! Sent from my iPhone using Insomnia.app
efo355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν και δεν είναι κριτήριο αυτό για να τελειώσει τη συγκεκριμένη σχολή ,επαναλαμβανω πωσ υπάρχουν επιδοτήσεις ,τωρα με το ΔΝΤ δε ξέρω τι γίνεται! Sent from my iPhone using Insomnia.app Δεν είναι κριτήριο το αν θα βγάζει λεφτά;
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο εννοω, οτι δε μπορει να βασιστει στο οτι ΘΑ υπαρξουν επιδοτησεις...Μαλλον δε με επιασες!
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω οτι το σημαντικοτερο ειναι αν του αρεσουν τα μαθηματα & η ιδεα της δουλειας. Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν αυτοι που «καθονται» κι αλλοι που **** στο ταληρο. Περυσι ας πουμε που περασε εκει το παιδι γνωστου, ειχε ακουσει πολυ καλα λογια περι αποκαταστασης. Εγω πιο κατω απ το σπιτι μου εχω εναν οδοντοτεχνιτη που καθεται... Ειναι σε τι περιπτωση θα πεσεις.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
efo355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο εννοω, οτι δε μπορει να βασιστει στο οτι ΘΑ υπαρξουν επιδοτησεις...Μαλλον δε με επιασες! Ναι, συγγνώμη άλλο κατάλαβα ---------- Προσθήκη στις 09:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:25 ---------- Νομιζω οτι το σημαντικοτερο ειναι αν του αρεσουν τα μαθηματα & η ιδεα της δουλειας. Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν αυτοι που «καθονται» κι αλλοι που **** στο ταληρο. Περυσι ας πουμε που περασε εκει το παιδι γνωστου, ειχε ακουσει πολυ καλα λογια περι αποκαταστασης. Εγω πιο κατω απ το σπιτι μου εχω εναν οδοντοτεχνιτη που καθεται... Ειναι σε τι περιπτωση θα πεσεις.. Sent from my iPhone using Insomnia.app Δηλαδή κάποιος που έχει όρεξη δε χάνεται, αυτό δε μου λές;
polydiastatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δόντια απευθύνονται σε ένα ευρύτατο target group (πρακτικά όλους μας). Σημασία έχει πόσους σπουδαστές πήρε,παίρνει και θα πάρει το αντίστοιχο ΤΕΙ,όπως και τα ομόλογα του. Είναι όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης. Καλή συνέχεια
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή κάποιος που έχει όρεξη δε χάνεται, αυτό δε μου λές; Αυτο ακριβως. Sent from my iPhone using Insomnia
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η όρεξη είναι απλά ένα 5% της επιτυχίας. Πρώτα απ' όλα χρειάζεται κεφάλαιο αλλά και βυσμάτωση με οδοντιάτρους μέσω φίλων-γνωστών οι οποίοι θα του φέρνουν όλη την δουλειά.
efo355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η όρεξη είναι απλά ένα 5% της επιτυχίας. Πρώτα απ' όλα χρειάζεται κεφάλαιο αλλά και βυσμάτωση με οδοντιάτρους μέσω φίλων-γνωστών οι οποίοι θα του φέρνουν όλη την δουλειά. Γνωστοί όμως δεν υπάρχουν γύρω από το χώρο. Δηλαδή κάποιος που ξεκινά μόνος του μου λες ότι δεν στέκεται, λυπάμαι αλλά αδυνατώ να το πιστέψω αυτό. Σίγουρα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από ότι να τα έχεις στρωμένα αλλά κάθε αρχή και δύσκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.