mylopetra68 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα laptop Κατασκευαστής λειτουργικού συστήματος Microsoft Corporation Κατασκευαστής συστήματος Hewlett-Packard Μοντέλο συστήματος Compaq Presario CQ60 Notebook PC Τύπος συστήματος X86-based PC Επεξεργαστής Intel® Core2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, 2 πυρήνες, 2 λογικοί επεξεργαστές Έκδοση BIOS/Ημερομηνία Hewlett-Packard F.63, 8/3/2010 Έκδοση SMBIOS 2.4 Κατάλογος Windows C:\Windows Κατάλογος συστήματος C:\Windows\system32 Συσκευή εκκίνησης \Device\HarddiskVolume1 Εγκατεστημένη Φυσική Μνήμη (RAM) 3,00 GB Συνολική πραγματική μνήμη 3,00 GB Διαθέσιμη φυσική μνήμη 2,11 GB Συνολική εικονική μνήμη 5,99 GB Διαθέσιμη εικονική μνήμη 5,10 GB Χώρος αρχείου σελιδοποίησης 3,00 GB με αυτα τα χαρακτηριστικα...θελω να σας ρωτησω γιατι χωρις να κανω καποια εργασια η θερμοκρασια του cpu μεχρι και τους 70 βαθμ κελσιου....ενω η θερμοκρασια των σκληρων δισκων την ιδια στιγμη ειναι 40)..αν κατεβαζω καποιο αρχειο η παιζω παιχνιδι μεχρι και 80 εχει φτασει...ειν αι φυσιολογικη αυτη η θερμοκρασια;...παρακαλω τα ''φωτα'' σας...ευχαριστω
kostasfalcon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εχω το ιδιο cpu και δεν εχω τετοιες θερμοκρασιες (ενδεικτικα ειμαι 47-44 σε σερφαρισμα). Καταρχην δες λιγο αν κατι απασχολει τον επεξεργαστη και ποσο απασχολημενος ειναι. Το δευτερο δες αν θελει καθαρισμα το φορητο. Κατα τριτο δες και καμια βαση ψυξης....
mylopetra68 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αγαπητε μου φιλε ο cpu στο 2%-8% και εχει αυτη τη θερμοκρασια....κοιταξα και τις διεργασιες που εκτελουνται οταν δεν τρεχει κανενα αλλο προγραμμα και ει οκ...μονο το αντιικο και το λειτουργικο στις βασικες του λειτουργιες....εκανε φορματ μηπως εχω κανενα ιο παραξενο και παλι τα ιδια...σαρωσα με οτι αντιικο φαναταστεις...και με αυτο της microsoft....επισεις ξεχασα να πω πως αυτο το προβλημα το εχω εντοπισει απο τους τρεις πρωτους μηνες....ο sensor view 4.1 μου δειχνει θερμοκρασιες core1,core2 39-45 κελσιου και cpu 55-70 κελσιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.