Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια σε laptop

mylopetra68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα laptop

Κατασκευαστής λειτουργικού συστήματος Microsoft Corporation

Κατασκευαστής συστήματος Hewlett-Packard

Μοντέλο συστήματος Compaq Presario CQ60 Notebook PC

Τύπος συστήματος X86-based PC

Επεξεργαστής Intel® Core2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, 2 πυρήνες, 2 λογικοί επεξεργαστές

Έκδοση BIOS/Ημερομηνία Hewlett-Packard F.63, 8/3/2010

Έκδοση SMBIOS 2.4

Κατάλογος Windows C:\Windows

Κατάλογος συστήματος C:\Windows\system32

Συσκευή εκκίνησης \Device\HarddiskVolume1

Εγκατεστημένη Φυσική Μνήμη (RAM) 3,00 GB

Συνολική πραγματική μνήμη 3,00 GB

Διαθέσιμη φυσική μνήμη 2,11 GB

Συνολική εικονική μνήμη 5,99 GB

Διαθέσιμη εικονική μνήμη 5,10 GB

Χώρος αρχείου σελιδοποίησης 3,00 GB

με αυτα τα χαρακτηριστικα...θελω να σας ρωτησω γιατι χωρις να κανω καποια εργασια η θερμοκρασια του cpu μεχρι και τους 70 βαθμ κελσιου:(....ενω η θερμοκρασια των σκληρων δισκων την ιδια στιγμη ειναι 40)..αν κατεβαζω καποιο αρχειο η παιζω παιχνιδι μεχρι και 80 εχει φτασει...ειν αι φυσιολογικη αυτη η θερμοκρασια;...παρακαλω τα ''φωτα'' σας...ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω το ιδιο cpu και δεν εχω τετοιες θερμοκρασιες (ενδεικτικα ειμαι 47-44 σε σερφαρισμα). Καταρχην δες λιγο αν κατι απασχολει τον επεξεργαστη και ποσο απασχολημενος ειναι. Το δευτερο δες αν θελει καθαρισμα το φορητο. Κατα τριτο δες και καμια βαση ψυξης....

Δημοσ.

αγαπητε μου φιλε ο cpu στο 2%-8% και εχει αυτη τη θερμοκρασια....κοιταξα και τις διεργασιες που εκτελουνται οταν δεν τρεχει κανενα αλλο προγραμμα και ει οκ...μονο το αντιικο και το λειτουργικο στις βασικες του λειτουργιες....εκανε φορματ μηπως εχω κανενα ιο παραξενο και παλι τα ιδια...σαρωσα με οτι αντιικο φαναταστεις...και με αυτο της microsoft....επισεις ξεχασα να πω πως αυτο το προβλημα το εχω εντοπισει απο τους τρεις πρωτους μηνες....ο sensor view 4.1 μου δειχνει θερμοκρασιες core1,core2 39-45 κελσιου και cpu 55-70 κελσιου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...