Προς το περιεχόμενο

Διακοπες στη θεσαλλονικη

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα θελει η νυφη και ο γαμπρος τύφλα να έχει η περίοδος κ ο θυρωρός... :lol: Και σε μονοκλινο την πάει και την ανεβάζει στο δωμάτιο με σχοινι απο το φωταγωγό...

Εμείς οι άτιμοι insomniacs...δεν σταματάμε πουθενά!!!:lol:

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι να πάω θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες και θα ήθελα να μου πείτε αμα ξέρετε τίποτα για τα παρακάτω ξενοδοχεία που έχω βρεί..Eιναι το Emporikon,το Telioni και το Mandrino.

Δημοσ.

Το Luxemburg δεν ειναι γαμιστρωνας, ειναι αναμεσα στις πρεσβειες και μαζευει γενικα business κοσμο που δεν θελει να πληρωσει τις τιμες 5στερου. Ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο , το μερος ειδικα δεν ειναι για γαμιστρωνα. To Holiday Inn και το Καψης πιο πολυ γαμιστρωνες θα τα ελεγα απο το Luxemburg.

Αλλα ξενοδοχεια σε προσιτες τιμες ειναι το Egnatia, El Greco.

Μια καλη προταση στα 80 ευρω ειναι το Les Lazaristes, που βλεπω οτι εχει προσφορα στο Booking με 80 ευρω την βραδυα double use για ημερομηνιες στον Οκτωβριο.

Σαν τοπ προτασεις, αλλα με αλλα λεφτα, το Δαιος που αναφερθηκε πριν και το Med, ειδικα το πρωτο λογω τοποθεσιας ειναι σουπερ για να δεις την πολη, ομως και η τιμη του ειναι απο τις υψηλοτερες.

Δημοσ.
Το Luxemburg δεν ειναι γαμιστρωνας, ειναι αναμεσα στις πρεσβειες και μαζευει γενικα business κοσμο που δεν θελει να πληρωσει τις τιμες 5στερου. Ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο , το μερος ειδικα δεν ειναι για γαμιστρωνα. To Holiday Inn και το Καψης πιο πολυ γαμιστρωνες θα τα ελεγα απο το Luxemburg.

Αλλα ξενοδοχεια σε προσιτες τιμες ειναι το Egnatia, El Greco.

Μια καλη προταση στα 80 ευρω ειναι το Les Lazaristes, που βλεπω οτι εχει προσφορα στο Booking με 80 ευρω την βραδυα double use για ημερομηνιες στον Οκτωβριο.

Σαν τοπ προτασεις, αλλα με αλλα λεφτα, το Δαιος που αναφερθηκε πριν και το Med, ειδικα το πρωτο λογω τοποθεσιας ειναι σουπερ για να δεις την πολη, ομως και η τιμη του ειναι απο τις υψηλοτερες.

αμα ειναι αυτο που σκεφτομαι..

εδωσα εκει εξετασεις για προφισενσι

πολυ κλασσατο ξενοδοχειο!

εκει εμενε και η ομαδα του παναθηναικου

Δημοσ.

Στην Σταυρουπολη ειναι το Les Lazaristes, σαν περιοχη γενικα δεν λεει πολλα αλλα το σημειο του ξενοδοχειου ειναι καλουτσικο, απεναντι απο το θεατρο. Κλασσατο ξενοδοχειο indeed, δεν εχω μεινει αλλα εχω φαει 2-3 φορες στο εστιατοριο του. Εχει πολυ καλο σερβις γενικα και το εστιατοριο και η ρεσεψιον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...