Vintage Jewel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 οταν λετε γαμηστρωνες εννοειτε οτι πηγαινουν εκει διαφορα ...παρανομαζευγαρακια? γτ απο οσα ειδα (και ποσταρα) μια χαρα ευπρεπεστατα ειναι και φαινονται.
Garnele Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι. Και όχι μόνο παράνομα αλλά και νόμιμα. Σαφώς και είναι ευπρεπέστατα, γαμηστρώνας δε σημαίνει απαραίτητα μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς, καθρέφτες στο ταβάνι και σπέρμα από τους προηγούμενους στο κομοδίνο.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 - Δεν ειναι αναγκη να ειναι παρανομα. - Δεν χρειαζεται να πας σε τρόγλη για να μαμησεις
Arcanaloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 γαμηστρώνας δε σημαίνει απαραίτητα μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς, καθρέφτες στο ταβάνι και σπέρμα από τους προηγούμενους στο κομοδίνο. Τα συγκεκριμένα λέγονται Καθρεφτάδικα, και ουχί γαμηστρώνες. Για να μαθαίνουν και οι νεότεροι την ορολογία.
Vintage Jewel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γτ δλδ σε οποιοδηποτε δωματιο ξενοδοχειου δεν μπορεις να κανεις σεξ ?? Γαμηστρωνες λεγονται ολα τοτε.... Δεν σημαινει οτι προοριζονται ολα για αυτον τον σκοπο.. δν μαρεσε απλα αυτος ο χαρακτηρισμος.. τον θεωρω λιγο περιττο... απλα ζητησε ενα δωματιο το παιδι
ravend Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 να το θέσω αλλιώς! μια βόλτα στη πόλη θέλω να κάνω και να της το κάνω έκπληξη μιας και της αρέσει,εγω δεν είμαι και πολύ φάν βέβαια,και ψάχνω κάτι σχετικά φτηνό αλλά και αξιοπρεπές,.βασικό να είναι καθαρό! το λουξεμπουργκ ξεχώρισα και το rotonda που είναι πάνω στον σταθμο το τρένου. όσα είναι κοντά στον σταθμό θα εκτιμηθούν!
Garnele Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι περιοχές γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στις περισσότερες πόλεις του κόσμου δεν είναι καλές πάντως, να ξέρεις. Και αυτό ισχύει και για τη Θεσσαλονίκη.
mariakc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι περιοχές γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στις περισσότερες πόλεις του κόσμου δεν είναι καλές πάντως, να ξέρεις. Και αυτό ισχύει και για τη Θεσσαλονίκη. οντως...ασ το καλυτερα ως τελευταια επιλογη
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι περιοχές γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στις περισσότερες πόλεις του κόσμου δεν είναι καλές πάντως, να ξέρεις. Και αυτό ισχύει και για τη Θεσσαλονίκη. Sorry αλλα το hotel Rotonda εχει βελτιωθει παρα πολυ και ειναι μια χαρουλα και φθηνο. Ειχα επισκεφθει ενα φιλαρακι μου ο οποιος εμενε εκει μαζι με μια ρουμανα για λιγες μερες και εντυπωσιαστηκα απο την αναβαθμηση. Δεν παυει να ειναι μερος κυριως για ερωτικες συνευρεσεις ομως παρα αυτα. Απλα πλεον δεν εχεις φοβο μην βρεις ξεραμενο σπερμα, σκισμενα εσωρουχα και χρησιμοποιημενα προφυλακτικα και σερβιετες απο τους προηγουμενους και δεν φοβασαι μην παθεις και καμια ουρολοιμωξη απο τη βρωμα της τουαλετας.
Garnele Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καθαρίζουν τις τουαλέτες λοιπόν από σερβιέτες και ταμπόν πλέον, αλλά πρέπει ακόμα να μοιράζεσαι το δωμάτιο με μια ρουμάνα; Απαράδεκτο. Όπως και να χει, εγώ δεν είπα τίποτα για το χοτέλ-ροτόντα, δεν ξέρω καν που είναι σκέψου.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οί χρησιμοποιημένες σερβιέτες και ο γαμηστρώνας είναι σχήμα οξύμωρο.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καθαρίζουν τις τουαλέτες λοιπόν από σερβιέτες και ταμπόν πλέον, αλλά πρέπει ακόμα να μοιράζεσαι το δωμάτιο με μια ρουμάνα; Απαράδεκτο. Όπως και να χει, εγώ δεν είπα τίποτα για το χοτέλ-ροτόντα, δεν ξέρω καν που είναι σκέψου. Δεν το μοιραζοταν με ρουμανα αν με πιανεις Καλα δεν ξερεις την Ροτοντα? Ακριβως απεναντι απο την εκκλησια των Αγιων Παντων ειναι γωνια.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η χρησιμοποιημένες σερβιέτες και ο γαμηστρώνας είναι σχήμα οξύμωρο. έχει και άλλη δίοδο...
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 epic θέματα. Ο φίλος έθεσε όριο στα 80 €. Δίνω λίγο ποιότητα στην συζητηση και βάζω το Makedonia Palace στο παιχνιδι με 79€ σε Advanced prepayment http://www.classicalhotels.com/en/offers/prepayoffer/ πηγαινε ντιπ ακατ στο λινκ... Λέει ως 31/8 αλλα 100% θα στο κλείσουν. Εχει τυχει σε μένα τετοιες μέρες πέρσι στο 2, Fashion Hotel (καλό αλλα ομονοια...) της ίδιας αλυσίδας (Classical = Grecotel)... ---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- έχει και άλλη δίοδο... αμα θελει η νυφη και ο γαμπρος τύφλα να έχει η περίοδος κ ο θυρωρός... Και σε μονοκλινο την πάει και την ανεβάζει στο δωμάτιο με σχοινι απο το φωταγωγό...
scullyist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα δεν ξερεις την Ροτοντα? Ακριβως απεναντι απο την εκκλησια των Αγιων Παντων ειναι γωνια. Μήπως είναι πιο εύκολο το "Εισαι στην Καμάρα / Ναυαρίνου και κοιτάς ευθεία πάνω στον πεζόδρομο. Εκείνο το στρογγυλό κτίριο στο βάθος είναι η Ροτόντα" Εγώ εδώ είμαι και διαβάζω "εκκλησία Αγ.Πάντων" και έμεινα με βλέμμα αγελάδας κι ας τριγυρνούσα εκεί καθημερινά επί χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.