Pantelwolf Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το έχουμε ξανασυζητήσει στο ταξίδια. Εγώ μένω στο Πέλλα όποτε χρειάζεται, φτηνά είναι και μια χαρά. Δεν είναι Χίλτον αλλά τι σας παίζω με 5 χιλιάρικα..
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σιγά μην έδινα 50 ευρώ για γαμηστρώνα στη σαλόνικα. ειναι πολυτελειας και ειναι πολυ φτηνα πως γινεται αυτο?
freedubus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οτιδήποτε χωρίς μπίχλα, πόρνες, κατσαρίδες, τρύπια ματωμένα σεντόνια, χαλασμένο καζανάκι και πρεζάκια Ρώσο συγκάτοικο είναι πολυτελείας.
ravend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οτιδήποτε χωρίς μπίχλα, πόρνες, κατσαρίδες, τρύπια ματωμένα σεντόνια, χαλασμένο καζανάκι και πρεζάκια Ρώσο συγκάτοικο είναι πολυτελείας. πωπω χαμος!κάτι τέτοιο ψάχνω (εννοωντας καθαρο) και οπωσδήποτε όχι γαμηστρώνα!κεφάλαιο παίζει μέχρι 80 τη βραδυά. να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές! αυτό το luxembourg λέει τίποτα?
leftermann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Όχι και μοιάζει λίγο ρε παιδιά. Το έχει φτύσει ο θεός το ξενοδοχείο. Εγώ πάντως με γυναίκα (ημιμόνιμη) για κανένα λόγο δεν πήγαινα εκεί.Τώρα νταξ ναι αν γουστάρετε cult καταστάσεις, ψηθείτε. Και προς αντιγονιδών έχει τρώγλες που φαντάζομαι θα είναι και οικονομικές και είναι πιο κοντά (μέσα πλέον) στη διασκέδαση της θεσ/νικης. ρε, το ρεξ δεν είναι ούτε γαμηστρώνας, ούτε τρώγλη. Έχει ανακαινιστεί εξωτερικά εξολοκλήρου πριν 2-3 χρόνια, και έχει και πολύ μεγάλη πληρότητα σε πληροφορώ Που σκατά είσαι εσύ. διακοπές ήμανε μπρε. Γύρισα όμως...
fearwhatnow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πηγαινε ρε συ στο Daios.Σχετικα καλες τιμες για τετοιου επιπεδου ξενοδοχειο.
ravend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 επειδή μάλλον θα την κάνω με τρένο.ο σταθμός είναι κοντά στο κέντρο και κατ'επεκτασην σε αυτά τα ξενοδοχεία?
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι γιατι την Κυριακη θα ανεβω για 3-4 μερες πρωτη φορα στην Θεσαλλονικη. Στα δωματια εστω οτι εχω παρει μονοκλινο μπορω να εχω εναν επισκεπτη πανω που εννοειται πως δεν θα μενει εκει το βραδυ; Γιατι καπου ειχα ακουσει οτι δεν σε αφηνουν. Για το Emporikon και το Kinissi palace εχει κανεις καμια γνωμη; Ψαχνω κατι πανω στην Εγνατιας και γυρω στο 45-50αρι την βραδια.
Arcanaloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι γιατι την Κυριακη θα ανεβω για 3-4 μερες πρωτη φορα στην Θεσαλλονικη. Στα δωματια εστω οτι εχω παρει μονοκλινο μπορω να εχω εναν επισκεπτη πανω που εννοειται πως δεν θα μενει εκει το βραδυ; Γιατι καπου ειχα ακουσει οτι δεν σε αφηνουν. Για το Emporikon και το Kinissi palace εχει κανεις καμια γνωμη; Ψαχνω κατι πανω στην Εγνατιας και γυρω στο 45-50αρι την βραδια. Επισκέπτης απαγορεύεται, και 5 λεπτά να κάτσει σου χρεώνουν το δωμάτιο δίκλινο. Η μόνη περίπτωση είναι να περάσεις το άτομο νύκτα, χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι από την ρεσεψιόν, αλλά σε αυτά τα μικρά ξενοδοχειάκια που συζητάμε που είναι όλο κι΄όλο ένας μικρός διάδρομος η ρεσεψιόν με έναν τύπο να βαράει σκοπιά, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Με 50 την βραδιά πιστεύω θα βρεις μονόκλινο στην Εγνατία αν πάρεις κανά τηλεφωνάκι. Το Kinissi Palace είναι αρκετά καλό ξενοδοχείο και στο κέντρο της πόλης, αν είναι φτηνό δεν είναι άσχημη επιλογή.
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλιστα, το ειχα ξανακουσει αλλα νομιζα πως απλα ετυχε και επεσε σε παραξενο ξενοδοχο αυτος που μου το ειχε πει. Αρα παμε για 2κλινο τοτε, βρηκα το hotel ilisia στα 50 ευρω και απο οσο λεει ειναι ανακαινισμενο προσφατα ειδα και κατι καλα reviews στο internet οποτε μαλλον για εκει με βλεπω. Εχει κανεις καμια γνωμη απο εκει;
Waldo_Vrs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 επειδή μάλλον θα την κάνω με τρένο.ο σταθμός είναι κοντά στο κέντρο και κατ'επεκτασην σε αυτά τα ξενοδοχεία? Λοιπόν...προτείνω ένα που είναι ακριβώς μετα τη πλατεία ελευθερίας στο πρώτο στενό επι της Μοναστηρίου και Τσιμισκή...να θυμίσει κάπιος το όνομα του...!!!... Είναι και φαίνετε πολύ αξιοπρεπές... Τώρα αν είχες αμάξι θα ήταν εύκολο...ή πανόραμα που έχει μέχρι 80 τη βραδιά ή και Φιλλίπειο που θα μένατε μέσα στο δάσος κιόλας να ηρεμίσετε και σε 5 λεπτά είστε κέντρο Θεσσαλονίκης... Μετά για τα κεντρικά στην αριστοτέλους ούτε να το σκέφτεσε εκείνα ξεσκίζουν... Περαία που αναφέρθηκε ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην τυχών πας...γιατί μετά δεν θα ξανάρθεις στην Θεσσαλονίκη ..(απο θέμα απόστασης το λέω την περιοχή)
Garnele Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το λούξεμπουργκ είναι ομορφούλικο απ' έξω, μέσα δεν έχω μπει, αλλά εξ όσων γνωρίζω είναι ελεγκαντ γαμηστρώνας. Από την άλλη, σκέψου ότι οι σαλονικείς (και οι εκάστοτε ντόπιοι) που ξέρουν από ξενοδοχεία, τα ξέρουν γιατί ασχολούνται είτε με τα τουριστικά είτε με γαμηστρώνες, οπότε μην αγχώνεσαι που σου παρουσιάζονται ως τέτοια. Αν ήμουν τουρίστας θα ήθελα να πάω στο λουξεμπουργκ νομίζω. Επιπλέον, είναι σε έναν από τους αγαπημένους μου δρόμους της πόλης. Και έχει και το μπυροκατάστημα που συζητούσαμε στο τόπικ με τις μπύρες στα 20 μέτρα. Επίσης, το θετικό που μου έλεγε πρόσφατα φίλος για το λουξεμπουργκ είναι ότι δεν μπορούν να μπαίνουν πάνω από δυο κύριοι με μια κυρία στο δωμάτιο, οπότε δε θα έχει και φασαρία.
Vintage Jewel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το λούξεμπουργκ είναι ομορφούλικο απ' έξω, μέσα δεν έχω μπει, αλλά εξ όσων γνωρίζω είναι ελεγκαντ γαμηστρώνας. Από την άλλη, σκέψου ότι οι σαλονικείς (και οι εκάστοτε ντόπιοι) που ξέρουν από ξενοδοχεία, τα ξέρουν γιατί ασχολούνται είτε με τα τουριστικά είτε με γαμηστρώνες, οπότε μην αγχώνεσαι που σου παρουσιάζονται ως τέτοια. Αν ήμουν τουρίστας θα ήθελα να πάω στο λουξεμπουργκ νομίζω. Επιπλέον, είναι σε έναν από τους αγαπημένους μου δρόμους της πόλης. Και έχει και το μπυροκατάστημα που συζητούσαμε στο τόπικ με τις μπύρες στα 20 μέτρα. Επίσης, το θετικό που μου έλεγε πρόσφατα φίλος για το λουξεμπουργκ είναι ότι δεν μπορούν να μπαίνουν πάνω από δυο κύριοι με μια κυρία στο δωμάτιο, οπότε δε θα έχει και φασαρία. τι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.