ravend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλημέρα!μιας και τελειώνει η σεζον και επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα,λέω να πάω διακοπές στη συμπρωτεύουσα μιας και αρέσει στη κοπελία η πόλη. έχω μερικες απορίες που ίσως θα μπορούσατε να μου λύσουν οι θεσαλλονικείς του forum. απο ξενοδοχείο μπορώ να βρω κάτι στο κέντρο,που να είναι καθαρό και σε καλη τίμη?γενικά τι τιμές υπάρχουν? λέω να πάω πρώτη οκτώβρη. τι προτείνετε?
leftermann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 γενικώς η Σαλλλονίκη στα ξενοδοχεία πάσχει λίγο (γιατί υπάρχει και τίποτα που να μην πάσχει; μουχαχαχα), εγώ προτείνω σταθερά το REX, στην Μοναστηρίου, 2 βήματα από τον σταθμό των τρένων και λίγα λεπτά με το πόδι από πλατεία Αριστοτέλους πχ. Καλό value for money...
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Hotel Rex, βολικό και cult όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Lucifer. Προσβάσιμο όχι μόνο απ' το σταθμό του ΟΣΕ αλλά και με ΚΤΕΛ.
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εχει κοντα αριστοτελους με 90 ευρω την βραδια νομιζω και ειναι πολυ μοντερνα αν και εγω δν θα εδινα τοσα λεφτα για να μεινω σε ξενεδοχειο στην συμπρωτευουσα (αλλα απο την αλλη ειμαι θεσσαλονικια οποτε..)
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν έχεις μεταφορικό θα σου πρότεινα να μείνεις εκτός πόλης προς αεροδρόμιο (πχ Περαία ή πιο ψηλά). Τιμές +/-50 ευρώ με πρωινό/πισίνα/Internet σε καλά ξενοδοχεία. Πριν πας οπουδήποτε πάρε τηλέφωνο και παζάρεψε!
leftermann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Hotel Rex, βολικό και cult όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Lucifer... αυτός γαμηστρώνα το χαρακτήρισε ρε. Αλλά δεν είναι. Άσχετα αν μοιάζει...
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αυτός γαμηστρώνα το χαρακτήρισε ρε. Αλλά δεν είναι. Άσχετα αν μοιάζει... Όντως έτσι το χαρακτήρισε; Θυμάμαι σε ένα παλιό topic εδώ στο insomnia, ο klain το είχε χαρακτηρίσει γαμηστρώνα και εσύ πάλι είχες γράψει πως δεν είναι. Όντως μοιάζει λίγο.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Όντως έτσι το χαρακτήρισε; Θυμάμαι σε ένα παλιό topic εδώ στο insomnia, ο klain το είχε χαρακτηρίσει γαμηστρώνα και εσύ πάλι είχες γράψει πως δεν είναι. Όντως μοιάζει λίγο. Μα το θεό είδα την πρόταση για ρέξ και scrollαρα προς τα κάτω για να γράψω "καλά ρε τι προτείνετε πάλι αυτόν τον γαμηστρώνα" (πριν δώ τα πόστ σας). Όχι και μοιάζει λίγο ρε παιδιά. Το έχει φτύσει ο θεός το ξενοδοχείο. Εγώ πάντως με γυναίκα (ημιμόνιμη) για κανένα λόγο δεν πήγαινα εκεί. Τώρα νταξ ναι αν γουστάρετε cult καταστάσεις, ψηθείτε. Και προς αντιγονιδών έχει τρώγλες που φαντάζομαι θα είναι και οικονομικές και είναι πιο κοντά (μέσα πλέον) στη διασκέδαση της θεσ/νικης. ---------- Προσθήκη στις 16:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:01 ---------- Περαία; WTF?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Oτιδήποτε πανω στην Εγνατία ή εκει κοντα λεει για λιγες μερες.
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Hotel Rex, βολικό και cult όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Lucifer. Προσβάσιμο όχι μόνο απ' το σταθμό του ΟΣΕ αλλά και με ΚΤΕΛ. Δε θα το έλεγα καθαρό. Αν θυμάμαι καλά, όταν είχα μείνει, είχε μια τεράστια τρύπα σαν πατάρι στο ταβάνι και κοινόχρηστο μπάνιο. (αλλα απο την αλλη ειμαι θεσσαλονικια οποτε..) Λαυράκι. αυτός γαμηστρώνα το χαρακτήρισε ρε. Αλλά δεν είναι. Άσχετα αν μοιάζει... Που σκατά είσαι εσύ.
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τσεκαρε αυτο απο 60 http://www.channels.nl/96650b-el.html απο 50ε http://www.hotelabc.gr/ και για πιο πολλες επιλογες οικονομικες και μοντερνα εδω http://www.channels.nl/offers_gr_thessaloniki-el.html θελω χειροκροτημα βσκ fail τα πιο πολλα ειναι ακριβα ενιγουει το αφηνω αν ειναι μηπως ειναι μεσα στις οικονομικες σου δυνατοτητες
Garnele Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το abc την τελευταία φορά που πήγα είχε θέμα με τις αποχετεύσεις πάντως και μύριζε σκατά το δωμάτιο. Από την άλλη πόσο θα μείνεις στο δωμάτιο. Πλας είναι καρακεντρο.
freedubus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σιγά μην έδινα 50 ευρώ για γαμηστρώνα στη σαλόνικα.
Garnele Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν είναι γαμηστρώνας ρε καθυστερημένε. Οι γαμηστρώνες είναι στα δυτικά.
freedubus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Υπάρχουν 2 ειδών γαμηστρώνες, οι part-time και οι full-time. Για το 2ο δε ψάχνουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.