thanasis_gt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Για σας φίλοι μου Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει . Φτιάχνω ένα online hotel booking reservation site . Έχω αυτή τη function που κάνει κάποιους ελέγχους για της ημερομηνίες που βάζουν οι επισκέπτες . function getWorkingDays(d1, d2) if not (isdate(d1) and isdate(d2)) then response.write "At least one date is invalid." exit function else d1 = cdate(d1): d2 = cdate(d2) if d1 > d2 then response.write "Invalid date range." exit function end if end if getWorkingDays = datediff("d", d1, d2) + 1 - subtract end function Σε αυτό το κομμάτι του κώδικα υπολογίζω πόσες μέρες έχει κάνει κρατήσει ο πελάτης . getWorkingDays = datediff("d", d1, d2) + 1 - subtract Μου έχουν ζητήσει να φτιάξω , εάν οι μέρες που έγινε η κράτηση του δωματίου είναι παραπάνω από 3 μέρες τότε το δωμάτιο θα χρεώνετε με 20 euro παραπάνω ανά ημέρα . Καμία ιδέα γιατί δεν ξέρω και πολλά με vbscript και το site το έχει αρχίσει κόπιας αλός που δεν είναι εδώ …. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.