Προς το περιεχόμενο

Etrayz 89 ευρώ

ag161

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολύ ενδιαφέρον φένεται να είναι. το έχει κανείς για να μας πει γνώμη?

εδώ έχει παρουσίαση

http://cgi.ebay.com/Xtreamer-eTRAYz-NAS-Network-Attached-Storage-Web-Server-/320461494636?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4a9cfe596c

Tο έχω ήδη πάρει αλλά ακόμη δεν το έχω "στήσει". Μόλις το κάνω θα ποστάρω κάτι

Δημοσ.
"Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" στο MULTIRAMA σημαίνει σχεδόν πάντοτε (το λέω από ευγένεια το σχεδόν) ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ :lol:

To έχει in-stock στο Mall, το πήρα εγώ και άλλοι δύο συνάδελφοι (εγώ μάλιστα με παραλαβή & πληρωμή στο κατάστημα). Όταν έβαλα order πάλι "κατόπιν παραγγελίας" έγραφε

Δημοσ.
Υπόψη διαθέτει ΜΟΝΟ θύρα ethernet και όχι USB ή e-SATA για σύνδεση με το PC...

Με το USB auto-copy τι εννοει; οτι έχει usb; ή χρειάζεται usb adapter για ασύρματη σύνδεση;

Δημοσ.
"Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" στο MULTIRAMA σημαίνει σχεδόν πάντοτε (το λέω από ευγένεια το σχεδόν) ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ :lol:

Λαθος κανεις φιλε.Πριν λιγο καιρο δεν εβρισκα πουθενα το media player xtreamer και το βρηκα μονο στο site την moultirama και ελεγε κατοπιν παραγγελιας.Μετα απο 2 μερες το ειχα.

Δημοσ.
Με το USB auto-copy τι εννοει; οτι έχει usb; ή χρειάζεται usb adapter για ασύρματη σύνδεση;

για ασύρματη σύνδεση θέλει την κεραία - αντάπτορα usb:

http://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?keyphrase=Xtreamer+WIFI+USB+Antenna

To κουφό είναι ότι το ΜR την έχει 41 ευρώ!!!!

Δημοσ.
Λαθος κανεις φιλε.Πριν λιγο καιρο δεν εβρισκα πουθενα το media player xtreamer και το βρηκα μονο στο site την moultirama και ελεγε κατοπιν παραγγελιας.Μετα απο 2 μερες το ειχα.

υπαρχει Στουρναρη 1 κομματι...

Δημοσ.

Τελικά το αγόρασα κι εγώ. Του έβαλα πάνω τον WD20EARS και έτρεξα το full installation file για το 1.05 . Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το ρυθμίζω πρώτη φορά μετά το format και τα συναφή, κάνω shutdown και όταν το ξανανοίγω έχει χάσει τις ρυθμίσεις αφού ούτε καν στο web interface του δεν μπορώ να μπω. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
Τελικά το αγόρασα κι εγώ. Του έβαλα πάνω τον WD20EARS και έτρεξα το full installation file για το 1.05 . Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το ρυθμίζω πρώτη φορά μετά το format και τα συναφή, κάνω shutdown και όταν το ξανανοίγω έχει χάσει τις ρυθμίσεις αφού ούτε καν στο web interface του δεν μπορώ να μπω. Καμιά ιδέα;

Mάλλον πρέπει να ξανακάνεις reinstallation, κάτι πρέπει να χτύπησε στην εγκατάσταση

Εγώ δεν το είχα αυτό το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...