Προς το περιεχόμενο

Ιστορια για κλαματα απο ενα συγγενη...Tι κανουμε τωρα ?

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαστε την ιστορια μου...

Ενας συγγενης μου σε συννενοηση με εναν ανθρωπο του εξωτερικου θελησαν να δημιουργησουν μια ιστοσελιδα - εταιρια μεσω την οποιας θα παρουσιαζαν διαφορα προγραμματα τα οποια σχετιζονται με παιδια που εχουν προβληματα κινησης.Ετσι λοιπον εδω και αρκετα χρονια σχεδιαζε σε ενα προγραμμα διαφορα προιοντα ( για παραδειγμα καρεκλες , πιρουνια κ.τ.λ ) τα οποια ομως δυστηχως τα εστειλε στον αλλο "εταιρο" που ταχα συνεργαζοταν ( ετσι απλα... ).Το αποτελεσμα να την πεταξει τελειως εξω απο το ολο θεμα και να διακοψει την επικοινωνια.

Μπορω να κανω κατι τωρα ?

Εντος των ημερων θα μαθω περισσοτερα και θα σας ενημερωσω μηπως και μπορει να γινει κατι...

Δημοσ.

Φίλε μου αυτά δε γινόντουσαν ούτε πριν 30 χρόνια που τα πράγματα ήταν πιο "αγνά", πόσο μάλλον τώρα που πρέπει να είσαι καχύποπτος με το καθένα..

Δε μπορεί να κάνει τίποτα και είναι λογικό. Όμως αν ο συγγενής σου είναι ουσιαστικά ο δημιουργός - σχεδιαστής των προϊόντων άρα έχει την ικανότητα και το ταλέντο.... τότε ας ξεκινήσει τη δουλειά ΜΟΝΟΣ του και να μη φοβάται τίποτα. Τα προϊόντα που έχει στείλει τον "απατεώνα" όπως και να έχει είναι συγκεκριμένα, ας φτιάξει νέα, ας τροποποιήσει τα παλαιά ας κάνει μια αρχή έστω. Η αφετηρία τους μπορεί να είναι "κοινή" μιας και ο άλλος θα έχει μέσες άκρες τα ίδια προϊόντα άλλα η πορεία θα δικαιώσει τον πραγματικό δημιουργό ο οποίος θα μπορέσει να τα εξελίξει και να τα εμπλουτίσει.

Συγχαρητήρια πάντως για το αντικείμενο που επέλεξε, επιβάλλεται να συνεχίσει.

Φιλικά

Chrisad

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...