ermis01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Χαιρετω το φορουμ! Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο router αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω στα specifications. Αυτό που θέλω είναι να έχει εμβέλεια 3 ορόφους (10μ. περίπου) και να είναι οικονομικό. Έχω βρει π.χ. αυτό, το οποίο είναι στα 39 ευρώ. Με καλύπτει; Που υστερεί συγκριτικά με κάποιο ακριβότερο; ---------- Προσθήκη 31-08-2010 στις 03:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 30-08-2010 στις 23:50 ---------- Λοιπόν έριξα μια γρήγορη ματιά στο φόρουμ και επαναδιατυπώνω: θέλω να αγοράσω ασύρματό modem/router (και όχι σκέτο router) Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω με ethernet ένα pc στον 3ο όροφο και μέσω wifi να συνδέονται 2 λαπτοπ, ένα στον 4ο και ένα στο ισόγειο. Η γραμμή μου είναι PSTN και ο πάροχός μου (αν παίζει ρόλο) είναι Forthnet. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να διευκρινίσω για να μπορέσετε να μου προτείνετε;; Το TP-Link που ανέφερα πριν (κλικ εδώ) με καλύπτει;;
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 για μεγιστη εμβελεια το καλυτερο θα ηταν ενα ρουτερ σε n.αλλα θες και καρτες n.απο εκει και περα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξεις 3 οροφους.γιατι ναι μεν ειναι 10 μετρα αλλα το πατωμα με τα μαρμαρα τσιμεντα σιδερα ειναι μεγαλο εμποδιο και δεν βλεπω να παιζεις.οποτε ισως χρειαστεις repeater.κατα τα αλλα εγω θα παιρνα netgear dgn2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.