Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο discman όλων των εποχών

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι είναι το audiophile discman?Δε βγάζει τίποτα το google

χαχαχα μου αρεσε η απορια σου!!!αυτες οι ορολογιες ειναι για γνωστες.το hi-end σου λεει κατι?

Δημοσ.
Τρομερη ευκαιρια ...

What a bargain που λεμε και στο England ... :lol:

Παιρνεις ενα τετοιο με ενα 1000αρικο και μετα παιρνεις και αυτο να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος ....

:lol: μαζι σου :lol:

Δημοσ.

μαλλον κανεις σας δεν μπορει να μπει στο μυαλο του παθιασμενου highfidelιστα!γνωστος μου παλαιοτερα επαιρνε μισθο 130.000 δρχ αλλα ειχε στο σπιτι του ηχεια linn των 800.000 δρχ.ειχε κασετοφωνο στο αυτοκινητο του αλλα δεν ακουγε κασετες γιατι δεν ειχε deck στο σπιτι του με 3 κεφαλες για να γραψει με τη μεγιστη ποιοτητα.

γιαυτο οσοι δεν εχετε ιδεα μη κοροιδευετε γιατι γινεστε ρομπα σε μας που ξερουμε.

και στο κατω κατω ο αλλος εχει και γουσταρει να χωσει τα λεφτα του εκει.και γω μαζι του ειμαι.

Δημοσ.
μαλλον κανεις σας δεν μπορει να μπει στο μυαλο του παθιασμενου highfidelιστα!γνωστος μου παλαιοτερα επαιρνε μισθο 130.000 δρχ αλλα ειχε στο σπιτι του ηχεια linn των 800.000 δρχ.ειχε κασετοφωνο στο αυτοκινητο του αλλα δεν ακουγε κασετες γιατι δεν ειχε deck στο σπιτι του με 3 κεφαλες για να γραψει με τη μεγιστη ποιοτητα.

γιαυτο οσοι δεν εχετε ιδεα μη κοροιδευετε γιατι γινεστε ρομπα σε μας που ξερουμε.

και στο κατω κατω ο αλλος εχει και γουσταρει να χωσει τα λεφτα του εκει.και γω μαζι του ειμαι.

φίλε/φίλη μακάρι να είχα τα λεφτά αλλά θα μαζέψω.Θελώ να κάνω πολλές αγορές.Πλεκτά,αυτό,ionizer,καφετιέρα,shower filter,σαμπουάν...Άλλο πράμα να ακούεις το Phaedra σε ωραίους τόπους με audiophile discman και audiophile earbuds.Ή το Departure from the Northern Wasteland του Michael Hoenig.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...