aparade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια!εχω ηδη ενα dvd writer τηλεορασης και ψαχνω ενα φθηνο βιντεο που παιζει κασετες για να μετατρεψω τις κασετες μου σε dvd!ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ενα ΦΘΗΝΟ VHS player???ευχαριστω πολυ!
fotis3d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια!εχω ηδη ενα dvd writer τηλεορασης και ψαχνω ενα φθηνο βιντεο που παιζει κασετες για να μετατρεψω τις κασετες μου σε dvd!ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ενα ΦΘΗΝΟ VHS player???ευχαριστω πολυ! να ρωτησω μια φιλη που εχει ενα και αν θυμαμαι καλα δεν το θελει μηπως το δινει ? ---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- βασικα ρωτησα και δεν το θελει. Αν θες μπορεις να ερθεις απο Μεταμορφωση να το παρεις για λεπτομερειες στειλε μου μαιλ. [email protected] Δωρεαν εννοειται. Απο οτι μου λεει δουλευει κανονικα και απλα δεν το χρειαζεται.
s2117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ψάχνω και εγώ για τον ίδιο λόγο με τον από πάνω..Ξέρει κανείς τελικά κανά καταστηματάκι?
costis66 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 χαριζω και γω ενα που δεν χρειαζομαι...... 99% το εχω αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και δε μπορω να σιγουρευτω 100%. οποιος θελει ας μου στειλει πμ.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.