annakihlia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παιδια καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω το εξης: οταν βαζω το laptop μου για φορτιση και ειναι κλειστο, φορτιζει κανονικα. Οταν ομως ειναι ανοιχτο,δε φορτιζει, απλως δε ξεφορτιζει κιολας, μενει δλδ η μπαταρια ως εχει. Οταν ομως το ειχα πρωτοπαρει(το γεναρη) στις αρχες φορτιζε η μπαταρια ακομα κι οταν ηταν ανοιχτο. Λετε να χαλασε κιολας?Τι μπορω να κανω(αν μπορω κατι). Ευχαριστω πολυ!
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 οταν το ανοιγεις , η μπαταρια ειναι εν μερει ξεφορτισμενη και απλα δεν φορτιζει αλλα και δεν ξεφορτιζει? ή μηπως οταν το εχεις ανοιχτο ειναι ηδη φορτισμενη η μπαταρια οποτε λογικα και δεν δειχνει οτι φορτιζει αλλο και δουλευει με το ρευμα?
laptopforum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω το εξης: οταν βαζω το laptop μου για φορτιση και ειναι κλειστο, φορτιζει κανονικα. Οταν ομως ειναι ανοιχτο,δε φορτιζει, απλως δε ξεφορτιζει κιολας, μενει δλδ η μπαταρια ως εχει. Οταν ομως το ειχα πρωτοπαρει(το γεναρη) στις αρχες φορτιζε η μπαταρια ακομα κι οταν ηταν ανοιχτο. Λετε να χαλασε κιολας?Τι μπορω να κανω(αν μπορω κατι). Ευχαριστω πολυ! Μου φαινεται λογικη η λειτουργεία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.