thanosg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 γεια σας.εχω ενα malaguti grizzly 12 50cc.ειμαι 60 κιλα και δεν παει βημα.ειδικα στις ανηφορες (σιγα τις ανηφορες)δεν ξεκιναει.τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ορισες! θα σου πω οτι αυτα τα 50αρια δεν "τραβανε " κ παρα πολυ, μην τρελαθουμε κιολας! Απλα ομως εαν ειναι καινουργιο, θελεις στρωσιμο κ αλλαγη των λαδιων κ σιγα σιγα θα φτιαξουν τα πραγματα! υπομονη.. υ.γ. κ εγω εχω ε3να daytona sprinter 10 ημερων, κ μερα με την μερα ειλικρινα, βλεπω μια μικρουλα διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας.εχω ενα malaguti grizzly 50cc.ειμαι 60 κιλα και δεν παει βημα.ειδικα στις ανηφορες (σιγα τις ανηφορες)δεν ξεκιναει.τι φταιει; τα malaguti γενικά είναι καλα μηχανάκια αλλα μην περιμένεις τρελές επιδόσεις... έχω δει διπλό σε 50αρι σε μεγαλη ανηφόρα (κλίση και μήκος) να κατεβάζει τον 2ο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 [/color] τα malaguti γενικά είναι καλα μηχανάκια αλλα μην περιμένεις τρελές επιδόσεις... έχω δει διπλό σε 50αρι σε μεγαλη ανηφόρα (κλίση και μήκος) να κατεβάζει τον 2ο... τι ειναι αυτο το διπλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δυο ατομα πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αααα τωρα καταλαβα. το δικο μου μου το ειχε δωσει ενας θειος μου που το ειχε για τα παιδια του και αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει τιποτα για να μην παει γρηγορα.Γινεται αυτο;αν ναι πως?:whistle: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αααα τωρα καταλαβα. το δικο μου μου το ειχε δωσει ενας θειος μου που το ειχε για τα παιδια του και αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει τιποτα για να μην παει γρηγορα.Γινεται αυτο;αν ναι πως?:whistle: ξερει κανεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ακουγεται να ταρβαει πολυ ζορι? μηπως εχει και παραξενο ηχο? σε αντιστοιχη περιπτωση αν μη τραβαει καθολου και να μη ξεκιναει σε ανηφορα ετυχε στον πατερα μου και τελικα βαρεσε μπιελα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 κατι τετοιο κανει.....ακουγεται αλλα νομιζω οτι ειναι απο τα λαδια γιατι χανει απο κατω και δεν εχει.θα του βαλω και θα δω.παντως δεν τραβαει.. ---------- Προσθήκη στις 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ---------- αν βαρεσει μπιελα τι γινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ανοιγμα μοτερ και αλαγη... τωρα ισως χρειαστει κανα ρεκτιφιε ή αλαγη κεφαλης ή ο,τι αλλη επισκευη λογο προσθετης φθορας.... ας πουμε ο πατερας μου αλαξε και την κεφαλη και μπιελα μαζι με το εμβολο του πιστονιου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ποσο εχουν ολα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κανα 200ρι...κατι τετοιο... δες το λαδακι σου οσο πιο γρηγορα μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αν βρω απο που μπαινει θα το κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosg4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 επισης μηπως ξερει κανεις αν παιρνει σκετη βενζινη η και λαδι μαζι?εγς του βαζω σκετη βενζινη αλλα δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.