Προς το περιεχόμενο

malaguti grizzly 50cc

thanosg4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλως ορισες! θα σου πω οτι αυτα τα 50αρια δεν "τραβανε " κ παρα πολυ, μην τρελαθουμε κιολας!

Απλα ομως εαν ειναι καινουργιο, θελεις στρωσιμο κ αλλαγη των λαδιων κ σιγα σιγα θα φτιαξουν τα πραγματα!

υπομονη..

υ.γ. κ εγω εχω ε3να daytona sprinter 10 ημερων, κ μερα με την μερα ειλικρινα, βλεπω μια μικρουλα διαφορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας.εχω ενα malaguti grizzly 50cc.ειμαι 60 κιλα και δεν παει βημα.ειδικα στις ανηφορες (σιγα τις ανηφορες)δεν ξεκιναει.τι φταιει;images%3Fq%3Dmalaguti%2B50cc%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1280%26bih%3D931%26tbs%3Disch:10,1220&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=537&vpy=333&dur=2676&hovh=194&hovw=259&tx=101&ty=145&oei=m_N7TPftD8HNswbJzdmyDQ&esq=2&page=2&ndsp=30&ved=1t:429,r:26,s:26&biw=1280&bih=931

τα malaguti γενικά είναι καλα μηχανάκια αλλα μην περιμένεις τρελές επιδόσεις... έχω δει διπλό σε 50αρι σε μεγαλη ανηφόρα (κλίση και μήκος) να κατεβάζει τον 2ο...

[/color]

τα malaguti γενικά είναι καλα μηχανάκια αλλα μην περιμένεις τρελές επιδόσεις... έχω δει διπλό σε 50αρι σε μεγαλη ανηφόρα (κλίση και μήκος) να κατεβάζει τον 2ο...

τι ειναι αυτο το διπλο;

αααα τωρα καταλαβα. το δικο μου μου το ειχε δωσει ενας θειος μου που το ειχε για τα παιδια του και αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει τιποτα για να μην παει γρηγορα.Γινεται αυτο;αν ναι πως?:whistle::whistle:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
αααα τωρα καταλαβα. το δικο μου μου το ειχε δωσει ενας θειος μου που το ειχε για τα παιδια του και αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει τιποτα για να μην παει γρηγορα.Γινεται αυτο;αν ναι πως?:whistle::whistle:

ξερει κανεις;;;

Ακουγεται να ταρβαει πολυ ζορι? μηπως εχει και παραξενο ηχο? σε αντιστοιχη περιπτωση αν μη τραβαει καθολου και να μη ξεκιναει σε ανηφορα ετυχε στον πατερα μου και τελικα βαρεσε μπιελα....

κατι τετοιο κανει.....ακουγεται αλλα νομιζω οτι ειναι απο τα λαδια γιατι χανει απο κατω και δεν εχει.θα του βαλω και θα δω.παντως δεν τραβαει..

---------- Προσθήκη στις 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ----------

αν βαρεσει μπιελα τι γινεται??

Ανοιγμα μοτερ και αλαγη... τωρα ισως χρειαστει κανα ρεκτιφιε ή αλαγη κεφαλης ή ο,τι αλλη επισκευη λογο προσθετης φθορας.... ας πουμε ο πατερας μου αλαξε και την κεφαλη και μπιελα μαζι με το εμβολο του πιστονιου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...