Προς το περιεχόμενο

The Clockwork Man: The Hidden World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση να κανω.Εγκατεστησα το παιχνιδι κανονικα.Η οθονη μου λειτουργει σε αναλυση 1680χ1050.Οταν μπηκα μεσα στο menu,η οθονη ειχε χωριστει στην μεση.Δηλαδη εβλεπα το μισο κεντρικο menu στην οθονη.Πηγα στα options για να δω αν εχει καμια σχετικη ρυθμιση αλλα το μονο που ειχε ηταν η επιλογη να παιζει σε full screen ειτε οχι.

Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταει η' αν γινεται να το ρυθμισω αλλιως?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πριν λίγο ο Παναγιωτης1990 και ο Nikosgiann παρέλαβαν το δώρο τους και απομένει ο/η tehAllantin! :)

@TrackM@steR

Αυτό που αναφέρεις το ακούμε πρώτη φορά και μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει παιχτεί σε εκατοντάδες χιλιάδες μηχανήματα και κανείς δεν έχει αναφέρει κάτι αντίστοιχο.

Μάλιστα ένας από τους υπολογιστές εδώ στην Total Eclipse έχει την ίδια ανάλυση με αυτή που αναφέρεις και το παιχνίδι δουλεύει κανονικά.

Η συμπεριφορά που περιγράφεις είναι για το demo; Θα σου ήταν εύκολο να μας στείλεις την αναφορά του DxDiag του υπολογιστή σου σε ένα e-mail στο support [at] totaleclipsegames [dot] com; Αν χρειάζεσαι βοήθεια για το πώς να πάρεις την αναφορά μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε.

Ευχαριστούμε.

Δημοσ.

Έχετε σκεφτεί να διαθέσετε τα παχινίδια σας μέσω steam? Πολλοί ανάμεσα τους και εγώ προτιμούν οι ψηφιακές αγορές τους να γίνονται από την πλατφόρμα της valve. Να μην αναφέρω το πόσο μεγαλύτερο publicity σε ολόκληρο τον κόσμο θα έπαιρναν οι τίτλοι αν γίνονται διαθέσιμοι μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο παρέλαβε το δώρο του και ο tehAllantin, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία του διαγωνισμού αυτού.

Σε όλους εσάς που κερδίσατε, συγχαρητήρια και πάλι! Με χαρά θα περιμένουμε την άποψή σας για το παιχνίδι, αφού το ολοκληρώσετε πλέον, στο feedback [at] totaleclipsegames [dot] com.

@chill

Έχουμε ήδη επικονωνήσει με τη Valve, καθώς το Steam είναι μια πλατφόρμα που γενικώς μας ενδιαφέρει πολύ! Ευχαριστούμε για τη σκέψη σου.

Δημοσ.

εχω περασει καμποσες ωριστες πανω στο παιχνιδι και το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι σε καθε πιστα πρεπει να ψαχνω στην σκηνη για καμια τριανταρια αντικειμενα χωρις λογο καθως μονο τα 2-3 απο αυτα θα μου φανουν χρησιμα. κατα τα αλλα ειναι φοβερο παιχνιδι! συγχαρητηρια :)

Δημοσ.

Καλημέρα katsikoula!

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που απολαμβάνεις το Clockwork Man 2! :-D

Εφόσον δεν είναι καθαρόαιμο adventure, το gameplay με τα κρυμμένα αντικείμενα είναι "αναγκαίο κακό" για τους μη οπαδούς των hidden object games. Ελπίζουμε να το βρίσκεις άρρηκτα δεμένο με το υπόλοιπο παιχνίδι, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής.

Θα θέλαμε πολύ στο μέλλον να κάνουμε ένα adventure game, αλλά δυστυχώς το κόστος για κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλο. Ο καιρός θα δείξει. :-)

Δημοσ.
Καλημέρα katsikoula!

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που απολαμβάνεις το Clockwork Man 2! :-D

Εφόσον δεν είναι καθαρόαιμο adventure, το gameplay με τα κρυμμένα αντικείμενα είναι "αναγκαίο κακό" για τους μη οπαδούς των hidden object games. Ελπίζουμε να το βρίσκεις άρρηκτα δεμένο με το υπόλοιπο παιχνίδι, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής.

Θα θέλαμε πολύ στο μέλλον να κάνουμε ένα adventure game, αλλά δυστυχώς το κόστος για κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλο. Ο καιρός θα δείξει. :-)

οχι ενταξει ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι! και αφου το λεω εγω που δεν ειμαι fan της συγκεκριμενης κατηγοριας φαντασου τι θα νομιζουν οι fans :-)

πολυ καλη δουλεια. ελπιζω να συνεχιστει η συγκεκριμενη σειρα με το επιπεδο αγωνιας και μυστηριου που εχει τωρα ( ισως και λιγο παραπανω) και μακαρι να βγαλετε και κανενα adventure

edit: να προσθεσω οτι το καλυτερο κομματι του παιχνιδιου ειναι οι γριφοι με μεχρι τωρα αποκορυφωμα αυτον στο γραφειο του καθηγητη (αν θυμαμαι καλα) με το χρηματοκιβωτιο και την εικονα μεσα στο βαζο

Δημοσ.

Δεν θα κάνω σπόιλερς, το τελείωσα το game, μου φάνηκε λίγο "μικρό" θα μπορούσα να πώ παρόλα ταύτα ήταν αξιόλογο με καλούς γρίφους (το έπαιξα σε 2 parts to game, προχτές που είχα ρεπό μέχρι το chapter 4 και σήμερα μετά τη δουλειά μέχρι τέλους.) Υποθέτω πως οι γρίφοι δεν θα με δυσκόλευαν τόσο αν δεν ήμουν με μισό εγκέφαλο (εκεί που ζήταγε να ξεκινήσουμε το υποβρύχειο πάτησα το hint button και μου τοποθέτησε μόνο του τα 2 πρώτα καρτελάκια και ξενέρωσα...) αλλά ήθελα να δω το τέλος :P

Μου άρεσε το story και το artwork, απλά mad gratz στα παιδιά (Γενικά) και δη σ'αυτούς πουυ φτιάξαν το μπάγκραου!!! Όταν κάνω παιδί (λέεεεεμε τώρα) ΄ξέρω ποιον θα φωνάξω για να κάνει τους τοίχους ένα όνειρο ;)

• Moderators
Δημοσ.

Μήπως υπάρχουν 3 εθελοντές που θα ήθελαν να δοκιμάσουν την έκδοση για Linux; ;)

Παρων:-)

10 χαρακτήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...