jimex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα το οποίο να αποκρύπτει συγκεκριμένες διεργασίες, παρόλο που εκείνες θα τρέχουν κανονικά. Όμως το θέλω για windows 7 x64. Για x86 λειτουργικά έχω βρει πάρα πολλά, λόγω όμως του ότι ο driver που έχουν είναι unsigned, μπλοκάρεται η εκτέλεση τους από τα windows, αφού στα vista & 7 x64 υπάρχει το patch guard και το driver signing. Δοκιμάζοντας να μπω στα windows από την επιλογή η οποία επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών με μη αποδεκτό certificate είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
jimex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχει κανείς στα υπ' όψην του τίποτα;
oneofthem Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο και δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς 'αποκρύπτει'? γράφεις processes (και όχι apps/programs πχ) και το μυαλό μου πάει σε απόκρυψη από το task manager, αυτό εννοείς? ή μήπως εννοείς προγράμματα και να αποκρύπτονται τα παράθυρα από τα windows? αν θέλεις γράψε τα προγραμματάκια που είπες πως δεν λειτουργούν στα x64 να πάρουμε μια ιδέα τι κάνουν
jimex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λέω αποκρύπτει εννοώ ενώ μια διεργασία τρέχει κανονικά, να μην είναι αναγνωρίσιμη από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Ουσιαστικά να την αποκρύπτει από το task manager. Δοκίμασα αρχικά το utility από εδώ http://fyyre.ivory-tower.de/ για την απενεργοποίηση του patch guard και driver signing (προτείνει αυτή τη μέθοδο για να τρέξεις το παρακάτω utility), αλλά μάλλον το ntoskrnl.exe μου είναι διαφορετικό από αυτό για το οποίο είναι γραμμένο, οπότε έπερνα μόνο errors. Πάλι από το ίδιο site δοκίμασα το hide utility για windows 7 x64, ενώ έτρεχα τα windows σε λειτουργία δοκιμής (η οποία επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών με μη αποδεκτό certificate) αλλά πάλι τα windows απέτρεπαν τη λειτουργία του driver. Ότι άλλο δοκίμασα ήταν είτε project από κάποιους φοιτητές το οποίο βρήκα σε forum του εξωτερικού, είτε σε διάφορα άλλα site αλλά όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα.
ntaryl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα Πες μας γιατι το θελεις και θα βρουμε ακρη . Η συγκεκριμενη πληροφορια μπορει να χρησιμοποιηθει και για κακοκαοβουλο σκοπο απο καποιον ....
jimex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το θέλω για να κρύψω τα proccesses από το control panel του razer lycosa (πληκτρολόγιο) και razer naga (ποντίκι) την ώρα που παίζω ΑΙΟΝ. Το antihack που υπάρχει στο AION τα θεωρεί ως hacking tools, και πολλές φορές στο άκυρο παίρνω το μήνυμα a forbidden application is running on this computer. Αν τα κλείσω, όλα δουλεύουν κανονικά, εκτός από το ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πλεον τα macros. Σε κάποια forum με googlaρισμα είχα βρει αρκετά άτομα να αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και μία προτεινόμενη λύση ήταν η αλλαγή πληκτρολογίου/ποντικιού κάτι που δεν είμαι διατεθημένος να κάνω. Οπότε η μόνη λύση που μου έρχετε στο μυαλό είναι η απόκρυψη των συγκεκριμένων διεργασιών. Η συγκεκριμενη πληροφορια μπορει να χρησιμοποιηθει και για κακοκαοβουλο σκοπο απο καποιον .... Αυτός που θα θέλει να το χρησιμοποιήσει για κακόβουλο σκοπό, πίστεψε με, θα έχει και τις γνώσεις για να το κάνει μόνος του
Evgenios1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πρακτικα δε γινεται. Γιατι το task mgr δεν ειναι προγραμμα, αλλα ενα user interface. Τεσπα, θελω να πω.. καλυτρα να ψαξεις πως θα παρακαμψεις αυτο το πραγμα απο τη μερια του AION και οχι απο το OS.
Evgenios1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πρακτικα δε γινεται. Γιατι το task mgr δεν ειναι προγραμμα, αλλα ενα user interface. Τεσπα, θελω να πω.. καλυτρα να ψαξεις πως θα παρακαμψεις αυτο το πραγμα απο τη μερια του AION και οχι απο το OS.
jimex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πρακτικα δε γινεται. Γιατι το task mgr δεν ειναι προγραμμα, αλλα ενα user interface. Τεσπα, θελω να πω.. καλυτρα να ψαξεις πως θα παρακαμψεις αυτο το πραγμα απο τη μερια του AION και οχι απο το OS. Και πρακτικά γίνετε αυτό. Σε 32bit windows vista το έκανα με σχεδόν όλους τους τρόπους που βρήκα και δούλεψε κανονικά. Όμως το να παίζω ΑΙΟΝ από το λάπτοπ δεν λέει. Επίσης στο φόρουμ που βρήκα το παραπάνω site (βλ. προηγούμενο ποστ) είχε αρκετά ποστς ατόμων που έλεγαν ότι λειτούργησε κανονικά. Όσο για να το παρακάμψω από μεριάς ΑΙΟΝ θα έπρεπε να αλλάξω τον κώδικα του παιχνιδιού, κάτι και θεωριτικά και πρακτικά αδύνατο.
jimex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πρακτικα δε γινεται. Γιατι το task mgr δεν ειναι προγραμμα, αλλα ενα user interface. Τεσπα, θελω να πω.. καλυτρα να ψαξεις πως θα παρακαμψεις αυτο το πραγμα απο τη μερια του AION και οχι απο το OS. Και πρακτικά γίνετε αυτό. Σε 32bit windows vista το έκανα με σχεδόν όλους τους τρόπους που βρήκα και δούλεψε κανονικά. Όμως το να παίζω ΑΙΟΝ από το λάπτοπ δεν λέει. Επίσης στο φόρουμ που βρήκα το παραπάνω site (βλ. προηγούμενο ποστ) είχε αρκετά ποστς ατόμων που έλεγαν ότι λειτούργησε κανονικά. Όσο για να το παρακάμψω από μεριάς ΑΙΟΝ θα έπρεπε να αλλάξω τον κώδικα του παιχνιδιού, κάτι και θεωριτικά και πρακτικά αδύνατο.
jimex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 [spammode]Τίποτα για x64 ακόμη ε; [/spammode] για να μη θαφτεί και ξεχαστεί το τόπικ
jimex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλαξε γκόμενα Μου βάζεις δύσκολα... Όσο για αυτό που ζητούσα, απ' ότι φαίνεται μάλλον θα εγκαταστήσω τα windows xp ή τα vista x86 ως 2ο OS και θα τρέχω από εκεί το ΑΙΟΝ.
Vasilius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι σοβαρά μιλάω , άλλαξε γκόμενα, αν πέσεις στο λούκι radmin - spy θα καταστρέψεις την ψυχική σου υγεία .
jimex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι σοβαρά μιλάω , άλλαξε γκόμενα, αν πέσεις στο λούκι radmin - spy θα καταστρέψεις την ψυχική σου υγεία . Και με το ότι απλά θέλω να παίξω ΑΙΟΝ θα καταστρέψω την ψυχική μου υγεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.