Προς το περιεχόμενο

Εμπειριες απο myTV κανεις;

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομουν να γίνω συνδρομητής στο MyTV . Βεβαια το κόστος (20ε το μηνα) μου φαινεται μεγάλο και γενικά δεν μου γεμίζει το ματι οπότε χλωμό το βλέπω. Το δοκιμαστικό που κατέβασα καλουτσικα δουλεύει.

Χρησιμοποιεί κανείς την εν λόγω υπηρεσία;

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου,

Ηθελα να σε ρωτησω πως εκανες την δωρεαν δοκιμη. Εγω βρισκομαι στην Αγγλια φοιτητης και θελω να βλεπω τα ελληνικα καναλια. Κατεβαζω το προγραμμα και μετα μου ζητα τα στοιχεια μου. Ειναι ασφαλες να βαλω τα στοιχεια??? Περιμενω απαντηση σου γιατι εχω θολωσει χωρις τηλεοραση. Ευχαριστω εκ των προτερων...

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:25 ----------

Καλησπερα φιλε μου,

Ηθελα να σε ρωτησω πως εκανες την δωρεαν δοκιμη. Εγω βρισκομαι στην Αγγλια φοιτητης και θελω να βλεπω τα ελληνικα καναλια. Κατεβαζω το προγραμμα και μετα μου ζητα τα στοιχεια μου. Ειναι ασφαλες να βαλω τα στοιχεια??? Περιμενω απαντηση σου γιατι εχω θολωσει χωρις τηλεοραση. Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Ζηταει ομως και διευθυνση κατοικιας στην Αγγλια. Εγω μένω σε εστία υπάρχει περιπτωση να έχω μετά καμιά κύρωση γιατί πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα για πληρωμή κάποιου συμβολαίου που θα μου επιτρέπει να βλέπω τηλεόραση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Ζηταει ομως και διευθυνση κατοικιας στην Αγγλια. Εγω μένω σε εστία υπάρχει περιπτωση να έχω μετά καμιά κύρωση γιατί πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα για πληρωμή κάποιου συμβολαίου που θα μου επιτρέπει να βλέπω τηλεόραση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το myTV είναι αρπαχτή. Έχουν servers στο πρώην ανατολικό μπλοκ και κάνουν stream κανάλια (έχουν για διάφορες χώρες) με συνδρομή. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος ή που είσαι, αρκεί να πληρώνεις την συνδρομή τους (μέσω paypal). Βάλε λοιπον οτι στοιχεια θες, γιατί δεν έχει σημασία.

...γιατί πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα για πληρωμή κάποιου συμβολαίου που θα μου επιτρέπει να βλέπω τηλεόραση. ...

Που ακριβώς στο βγάζει αυτό το μήνυμα; Μέσα στο MyTV; Συμβόλαιο; Μπορείς να βάλεις κάποια εικόνα;

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα μου το βγαζει εδω απο την σχολη.

Ξερεις πως μπορω να κανω την πληρωμη μεσω Paypal γιατι μου βγαζει αλλη εταιρια, την MONEYBOOKERS? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Αυτο το μηνυμα μου το βγαζει εδω απο την σχολη.

Ναι αλλά ΠΟΥ στο βγάζει; Στον υπολογιστή σου; Σε email; Στην ιστοσελίδα της σχολής; Σε γράμμα; Στον τοίχο της εστίας;

Γενικά θα σου πρότεινα να το αγνοήσεις, αλλά πες μας πρωτα ΠΟΥ στο εμφανίζει

Ξερεις πως μπορω να κανω την πληρωμη μεσω Paypal γιατι μου βγαζει αλλη εταιρια, την MONEYBOOKERS? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Χρησιμοποιήσε την επικοινωνία μέσα απο το πρόγραμμα. Θα σου πούνε εκεί. Εγω δεν θυμάμαι πλεόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...