vagelis81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εχω καποιο παιχνιδι που αποτελειται απο 3 cds (λιγο παλιο παιχνιδι) Για να παιξει το παιχνιδι χρειαζεται να ειναι μεσα στο dvd rom η το 2ο η το 3ο cd To θεμα ειναι οτι το παιχνιδι αυτο εγω δε το εχω σε cd αλλα εχω τα δεδομενα του καθε cd σε φακελους στο σκληρο μου δισκο.Εχω κανει λοιπον κανονικα την εγκατασταση αλλα οταν ειναι να τρεξει μου ζηταει στο cd rom η το 2ο η το 3ο cd Πως μπορω να το κανω λοιπον να τρεξει.Υπ οψιν οτι cd rom δεν εχω (εχει χαλασει).Μπορω να το κανω να διαβασει τα δεδομενα που χρειαζεται απο τους φακελους που τα εχω στο σκκληρο; Ευχαριστω
javavall Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που αντιστοιχίζει φακέλους σε γράμματα δίσκου το Virtual Drive Creator (αυτό το έδινε το PC Master Gold μαζί με το Gabriel Knight 2 και δούλευε μια χαρά) (και επίσης πρέπει να το κάνει και το DosBox μέσω του configuration file αν θυμάμαι καλά, κάτι που συνήθως βολεύει για αρκετά παλιά παιχνίδια).
salamalekum Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 επίσης μπορείς να βρείς ενα no-cd .exe του παιχνιδιού ωστε να μην σου ζητάει αλλαγές cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.