Προς το περιεχόμενο

Manchester City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον Μαντσίνι τελικά δεν μπορεί να πάει πουθενά.Τόσα πεταμένα λεφτά.Ίσως ο Μουρίνιο να την σώσει.Αλλα ο Πορτογάλος θέλει?

Δημοσ.

δεν ειδα το ματς αλλα ειναι γεγονος πως εκτος εδρας δε σκαμπαζει πολλα η σιτυ.. ο μαντσινι εκανε καμμια χοντραδα στην 11αδα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φοβερο παιχνιδακι σημερα.. αργεντινικη επιθεση φουλ! ειδικα τα 2 πρωτα γκολ απιστευτα. κριμα που δεν ηταν για ολη τη χρονια παρων ο τεβεζ. ολο και καποια αμυνα θα ειχε ξεκλειδωσει. γιατι απο μπαλλα, ξερει πολλη..

Δημοσ.

Προφανώς δε φτάνει. . Γιαυτό το έγραψα έτσι. .

Το ξέρω πως το ίδιο πράγμα είπες :-D

Απλώς ο τύπος δεν ξέρω... εμένα μου δείχνει πως βαριέται ( μέχρι και να τρέξει :P )

Mπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά ώρες ώρες κατι τέτοια σου δείχνει.

Δημοσ.

η τελειωσε η κοντρα η του ειπανε τα ... πετροδολλαρα να την τελειωσει μπας και παρουν κανα πρωταθλημα (χλωμο πλεον)..

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που και φέτος , η United ομάδα δεν έχει και θα το σηκώσει... Είναι τυχερή που δεν είναι στα καλά τους Liverpool, Chelsea και λίγο Arsenal. :P

Είναι η μόνη ομάδα που δεν χονεύω η United :fear:

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που και φέτος , η United ομάδα δεν έχει και θα το σηκώσει... Είναι τυχερή που δεν είναι στα καλά τους Liverpool, Chelsea και λίγο Arsenal. :P

Ίσως επειδή είναι η μόνη πραγματική ομάδα? Ποτέ η united δεν είχε τρελά ονόματα ( σε ολόκληρη την 11αδα) και πάντα είχε πολύ αξιόλογη πορεία στην Αγγλία αλλα και στην Ευρώπη.

Η ομάδα σου θα ξεφουσκώσει σε 1-2 χρόνια όπως ξεφούσκωσε και η Chelsea...Μόνο με λεφτά ομάδα δεν γίνεται...

Δημοσ.

απο οσο θυμαμαι εγω μεγαλα ονοματα εχουν περασει απο την ManU. κριστιανο, μπεκαμ, σκοουλς, γκιγκς, βαν ντερ σαρ, ρουνευ.. δηλαδη ποσο πιο καλους παιχτες μπορει να εχει; απλη απορια..

Δημοσ.

Ναι οκ αλλα ποτέ δεν είχε την super duper 11αδα, που απο το τέρμα μέχρι και τους επιθετικούς ήταν όλα τα αστέρια!!

Δημοσ.

ισως το βλεπουμε λιγο διαφορετικα. απλα θεωρω οτι σχεδον παντα η γιουναιτεντ εχει τουλαχιστον 6-7 παιχτες που σε οποιαδηποτε ομαδα και να πηγαιναν θα ηταν βασικοι...

Δημοσ.

Για τους οπαδους τις ισως ειναι η χειροτερη χρονια απο εκει ομως καταλαβαινει καποιος ποσο πισω ειναι ολοι οι αλλοι!

Liverpool,Chelsea και Arsenal θελουν πολλα ψωμια για να χτυπησουν την united ακομα και αν παιζει με Γκιγκς και Σκοουλς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...