capten- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Με τον Μαντσίνι τελικά δεν μπορεί να πάει πουθενά.Τόσα πεταμένα λεφτά.Ίσως ο Μουρίνιο να την σώσει.Αλλα ο Πορτογάλος θέλει?
Rabican Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δεν ειδα το ματς αλλα ειναι γεγονος πως εκτος εδρας δε σκαμπαζει πολλα η σιτυ.. ο μαντσινι εκανε καμμια χοντραδα στην 11αδα;
Rabican Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 φοβερο παιχνιδακι σημερα.. αργεντινικη επιθεση φουλ! ειδικα τα 2 πρωτα γκολ απιστευτα. κριμα που δεν ηταν για ολη τη χρονια παρων ο τεβεζ. ολο και καποια αμυνα θα ειχε ξεκλειδωσει. γιατι απο μπαλλα, ξερει πολλη..
optimus_crime Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 γιατι απο μπαλλα, ξερει πολλη.. Δεν φτάνει όμως μόνο να ξέρει μπαλα... Υ.Γ Ανάσταση Κυρίου, 'ανάσταση' και για Τεβεζ
Rabican Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Προφανώς δε φτάνει. . Γιαυτό το έγραψα έτσι. .
optimus_crime Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Προφανώς δε φτάνει. . Γιαυτό το έγραψα έτσι. . Το ξέρω πως το ίδιο πράγμα είπες Απλώς ο τύπος δεν ξέρω... εμένα μου δείχνει πως βαριέται ( μέχρι και να τρέξει ) Mπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά ώρες ώρες κατι τέτοια σου δείχνει.
imperium Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 σχεδον ολα ηταν γκολαρες τελειωσε η κοντρα Τεβεζ - Μαντσινι και τον βαζει συνεχεια?
Rabican Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 η τελειωσε η κοντρα η του ειπανε τα ... πετροδολλαρα να την τελειωσει μπας και παρουν κανα πρωταθλημα (χλωμο πλεον)..
optimus_crime Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κοίτα να δεις που και φέτος , η United ομάδα δεν έχει και θα το σηκώσει... Είναι τυχερή που δεν είναι στα καλά τους Liverpool, Chelsea και λίγο Arsenal. Είναι η μόνη ομάδα που δεν χονεύω η United
leonidas_fs Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Κοίτα να δεις που και φέτος , η United ομάδα δεν έχει και θα το σηκώσει... Είναι τυχερή που δεν είναι στα καλά τους Liverpool, Chelsea και λίγο Arsenal. Είναι η μόνη ομάδα που δεν χονεύω η United Ίσως επειδή είναι η μόνη πραγματική ομάδα? Ποτέ η united δεν είχε τρελά ονόματα ( σε ολόκληρη την 11αδα) και πάντα είχε πολύ αξιόλογη πορεία στην Αγγλία αλλα και στην Ευρώπη. Η ομάδα σου θα ξεφουσκώσει σε 1-2 χρόνια όπως ξεφούσκωσε και η Chelsea...Μόνο με λεφτά ομάδα δεν γίνεται...
Rabican Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 απο οσο θυμαμαι εγω μεγαλα ονοματα εχουν περασει απο την ManU. κριστιανο, μπεκαμ, σκοουλς, γκιγκς, βαν ντερ σαρ, ρουνευ.. δηλαδη ποσο πιο καλους παιχτες μπορει να εχει; απλη απορια..
leonidas_fs Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ναι οκ αλλα ποτέ δεν είχε την super duper 11αδα, που απο το τέρμα μέχρι και τους επιθετικούς ήταν όλα τα αστέρια!!
Rabican Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ισως το βλεπουμε λιγο διαφορετικα. απλα θεωρω οτι σχεδον παντα η γιουναιτεντ εχει τουλαχιστον 6-7 παιχτες που σε οποιαδηποτε ομαδα και να πηγαιναν θα ηταν βασικοι...
RedBomb Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Κοίτα να δεις που και φέτος , η United ομάδα δεν έχει και θα το σηκώσει... Είναι τυχερή που δεν είναι στα καλά τους Liverpool, Chelsea και λίγο Arsenal. Είναι η μόνη ομάδα που δεν χονεύω η United Για τους οπαδους τις ισως ειναι η χειροτερη χρονια απο εκει ομως καταλαβαινει καποιος ποσο πισω ειναι ολοι οι αλλοι! Liverpool,Chelsea και Arsenal θελουν πολλα ψωμια για να χτυπησουν την united ακομα και αν παιζει με Γκιγκς και Σκοουλς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα