alexis333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 τι λες τωρα! αυτο το θρασος και η αυτοπεποιθηση που εχει στις ενεργειες του μονο στον Henry τις εχω δει... αμα κοψει τις μλκιες επιτελους θα δεις τι μπαλαρα θα παιξει... Κι αν η θεια μου ειχε .... θα ηταν θειος.:P Αφου δε τα κοβει.Τοσα χρονια τωρα τα ιδια. Σε ποια θεση τον χρησιμοποιει ?? Στην κορυφη ή στα πλαγια ? Μου ειναι δυσκολο να τον φανταστω κορμι 1.90 , οπως αυτο του Μπαλοτελι , να παιζει στα πλαγια. Πρεπει να εχεις πολυ καλη τεχνικη και τρεξιματα για αυτη τη θεση.
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 1.88 ο Henry... οταν λεω γω... Αλλος παιχτης ο ενας αλλος ο αλλος ρε συ tr3quart1sta ... Διαφορετικη κορμοστασια. Μη σε ξεγελανε οι 2 ποντοι. Πιο ελαφρυς ο Henry.Πιο αερινος. Με πολυ τεχνικη και με ταχυτητα. Ο Μπαλοτελι , αν και δεν τον εχω δει και πολυ για να εκφερω αποψη, μου φαινεται πολυ πιο βαρυς. Βαρυ κορμι εννοω.Δε μπορει να τρεχει πανω κατω συνεχεια. Διαφωνεις σε αυτο ? Δε μου πες που τον βαζει τελικα ?
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9pFi_yoTp5c&feature=related
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μπορεις να τον βαλεις και στα πλαγια αλλα η αποψη μου πως ειναι λαθος αυτο στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Η θεση αυτη χρειαζεται πιο ευκινητους παιχτες που να μπορουν να δυεισδυουν πιο ευκολα στην αντιπαλη περιοχη.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 κορυφη τον βαζει... αλλα μπορει να παιξει ΚΑΙ αυτες τις θεσεις...
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 κορυφη τον βαζει... αλλα μπορει να παιξει ΚΑΙ αυτες τις θεσεις... Σε λιγα ματς ναι θα μπορουσε να βοηθησει αλλα οχι ως βασικη του θεση τα πλαγια. Ευτυχως τη βρισκουμε την ακρη σιγα σιγα.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 στη City δεν χωραει κιολλας εκει... εχουνε Milner, Silva, Johnson, SWP
Rabican Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 βλακεια του... καλυτερα να πηγαινε σε μια μεγαλη ομαδα (Real, United, Arsenal, Bayern, Milan, Inter) να πρωταγωνιστισει σε πρωταθλημα και ευρωπη... τωρα στη City τι να κανει, που δεν ειναι καν ομαδα..... κριμα.....
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 περνα ιατρικες εξετασεις ο Aguero Αναμενομενο. Απο τοτε που γυρισε απο το Κοπα Αμερικα αρχισαν οι φημες για την Σιτι. Αφου δεν ειχε εμφανιστει και στην προπονηση της Αθλετικο.
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 βλακεια του... καλυτερα να πηγαινε σε μια μεγαλη ομαδα (Real, United, Arsenal, Bayern, Milan, Inter) να πρωταγωνιστισει σε πρωταθλημα και ευρωπη... τωρα στη City τι να κανει, που δεν ειναι καν ομαδα..... κριμα..... απο το να κατσει στην Atletico...
Rabican Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 δε διαφωνω.. απλα νομιζω οτι εφυγε απο την Ατλετικο της ισπανιας και πηγε στην "Ατλετικο" της Αγγλιας. τουλαχιστον απο αποψη μεγεθους ομαδας. με 2 διαφορες: η Ατλετικο ειναι πιο ομαδα, ενω η Σιτυ εχει περισσοτερα φραγκα και ενδεχομενως, το τονιζω, να καταφερει να γινει μεγαλος συλλογος, αν στρωσουν καποια πραγματα. κριμα που δε βρεθηκε καποιο αλλο μεγαλο κλαμπ να δωσει τα 45. θα χαραμιστει εκει.
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το κορυφαιο πρωταθλημα μονο καλο μπορει να του κανει...
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 City confirm Aguero signing Kαι τυπικα δικος σας ο Ακουερο. Aguero, 23, has signed a five-year contract, worth a reported £200,000 a week. No fee was confirmed by either club, but it is thought City have paid Atletico Madrid around £39 million for Aguero, eclipsing their previous high of £32.5 million for Brazil forward Robinho in August 2008. Λιγα του δωσαν , πολυ λιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα