Προς το περιεχόμενο

Πως να βαλω Υπογραφη στο Insomnia?

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να αποθηκευσω την υπογραφη μου και μου βγαζει αυτο: Δεν υπάρχουν θέματα υπο παρακολούθηση για εμφάνιση σε αυτό το κατάλογο για αυτή τη χρονική περίοδο.

EDIT:

Ενα ποστ ηθελε μονο

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η παρακολούθηση θεμάτων με την υπογραφή σου για να έχεις τέτοιο μήνυμα? Καμία, ήσουν σε λάθος section του πίνακα ελέγχου σου. Και αν και νομιζεις ότι τελικά πέτυχε, ακόμη δεν έχεις υπογραφή αν το πρόσεξες :P

Δημοσ.
Τι σχέση έχει η παρακολούθηση θεμάτων με την υπογραφή σου για να έχεις τέτοιο μήνυμα? Καμία, ήσουν σε λάθος section του πίνακα ελέγχου σου. Και αν και νομιζεις ότι τελικά πέτυχε, ακόμη δεν έχεις υπογραφή αν το πρόσεξες :P

Ειχε πετυχει αλλα δοκιμασα πριν λιγο να βαλω εικονα για υπογραφη

Δημοσ.

Οταν ομως παω να βαλω εικονα (μεχρι 400χ90 οπως λεει και το φορουμ) για υπογραφη, παλι το ιδιο μου βγαζει:

Δεν υπάρχουν θέματα υπο παρακολούθηση για εμφάνιση σε αυτό το κατάλογο για αυτή τη χρονική περίοδο.

---------- Προσθήκη στις 14:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:17 ----------

Καποια βοηθεια...

Δημοσ.

όπως οι περισσότεροι θέλω και εγώ να βάλω τι πσ έχω ,έτσι αντέγραψα ονομασίες από έναν φίλο και αντικατέστησα το υλικό,αλλά έχω το ακόλουθο ερρορ "Η υπογραφή σας περιέχει πολλές γραμμές και πρέπει να μικρύνει. Μπορείτε να έχετε μέχρι 5 γραμμές. Μεγάλο κείμενο μπορεί να έχει "μαζευτεί" σιωπηλά αναγκάζοντας το να μετρηθεί ως πολλαπλάσιες γραμμές." Τί να κάνω ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Οταν ομως παω να βαλω εικονα (μεχρι 400χ90 οπως λεει και το φορουμ) για υπογραφη, παλι το ιδιο μου βγαζει:

Δεν υπάρχουν θέματα υπο παρακολούθηση για εμφάνιση σε αυτό το κατάλογο για αυτή τη χρονική περίοδο.

Καποια βοηθεια...

Δοκίμασες να αλλάξεις την υπογραφή σου από τις ρυθμίσεις του προφίλ σου;

http://www.insomnia.gr/forum/profile.php?do=editsignature

όπως οι περισσότεροι θέλω και εγώ να βάλω τι πσ έχω ,έτσι αντέγραψα ονομασίες από έναν φίλο και αντικατέστησα το υλικό,αλλά έχω το ακόλουθο ερρορ "Η υπογραφή σας περιέχει πολλές γραμμές και πρέπει να μικρύνει. Μπορείτε να έχετε μέχρι 5 γραμμές. Μεγάλο κείμενο μπορεί να έχει "μαζευτεί" σιωπηλά αναγκάζοντας το να μετρηθεί ως πολλαπλάσιες γραμμές." Τί να κάνω ?

Προφανώς θα πρέπει να περιοριστείς στις 5 γραμμές.

Δοκίμασε να μειώσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 1, χρησιμοποιώντας το tag , όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

Μέγεθος γραμματοσειράς 2 (κανονικό):

Aυτό είναι ένα κείμενο υπογραφής.

Μέγεθος γραμματοσειράς 1:

Aυτό είναι ένα κείμενο υπογραφής.

Tο παραπάνω αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αν βάλεις τον ακόλουθο κώδικα:

>[noparse][size="1"]Aυτό είναι ένα κείμενο υπογραφής.[/size][/noparse]

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...