Προς το περιεχόμενο

καμια καλη rolling distribution ?

jemadux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα παιδιά, επειδή βλέπω ξέρετε από sabayon μήπως ξέρετε και αν ο τελευταίος πυρήνας υποστηρίζει το Vaio F11M1E? Επειδή πριν κανα 2 μήνες που δοκίμασα να βάλω δεν άνοιγε καν η οθόνη. Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει το linux και η νέα οθόνη των Vaio.

Από όσο γνωρίζω δεν εχει σημασία η εκδοση του linux που χρησιμοποιείς. Εγω στον vaio που τρέχω Debian stable με πυρήνα 2.6.32 έχω προεγκατεστημένο το Vesa module και απλά κατεβάζω και τους drivers για την καρτα γραφικών μου και όλα μια χαρα.

Οπότε η ερώτηση είναι, τι καρτα γραφικών έχεις;

Αν χρησιμοποιείς Nvidia μπορεις να παρεις τους drivers από εδώ: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Για ΑΤΙ τωρα δεν γνωριζω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

φαινεται παρα πολυ καλο

θα το κατεβασω να το δοκιμασω

(θα ειναι η πρωτη μου επαφη με το debian)

για τι system requirements μιλαμε στο Linux Mint Debian ???

(η επομενη εκδοση του Mint θα εχει το ονομα Julia ;) )

Κι εγώ γιατί έχω 2.6.34 ? :rolleyes:

Ναι καλά, ματσακονιά ήθελε και στάνιαρε. Κανονικά μου τρέχει κι εμένα τον 2.6.35, μπούρδες έλεγα. Έλειπε μία εξάρτηση του nvidia και γι' αυτό δεν περνούσε αυτόματα τον πυρήνα. Χάκευα custom kernel τόσον καιρό κι έβγαζα τα μάτια μου. lol

Πανέμορφο το νέο artwork, από το splash μέχρι το login. Κυριολεκτικά τα σπάει κι επιτέλους ξαναγύρισαν όπως μου είχε πει ο Woolfden στο παλιό logo με το πόδι. Είχε φάει κράξιμο για το νέο σήμα, του είχα πει πως μοιάζει με το Εσο έτοιμος των προσκόπων. xa xa x

Χθες κατάλαβα τι εννοούσες με το splash και το login! Έκανα ενημέρωση και μου τα πέρασε! Πράγματι, είναι πολύ όμορφα με το αυθεντικό logo να δεσπόζει στην οθόνη!:-)

Όντως πολύ ωραίο το logo........

Η πατούσα μετράει πολύ.........αγαπάμε πατούσα.....:mrgreen:

Πολύ χάλια τα φύλλα που είχε τόσο καιρό...........

:-)

Από όσο γνωρίζω δεν εχει σημασία η εκδοση του linux που χρησιμοποιείς. Εγω στον vaio που τρέχω Debian stable με πυρήνα 2.6.32 έχω προεγκατεστημένο το Vesa module και απλά κατεβάζω και τους drivers για την καρτα γραφικών μου και όλα μια χαρα.

Οπότε η ερώτηση είναι, τι καρτα γραφικών έχεις;

Αν χρησιμοποιείς Nvidia μπορεις να παρεις τους drivers από εδώ: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Για ΑΤΙ τωρα δεν γνωριζω!

Ποτέ από το site της nvidia,ati κλπ, πάντα από τον διαχειριστή πακέτων και ΜΟΝΟΝ. Το λένε παντού.

Διάβασε παρακάτω τι λέει ο προγραμματιστής του Entropy στο 4ο μήνυμα:

http://forum.sabayon.org/viewtopic.php?f=76&t=21678

Για το Sabayon πάντα

>#equo install nvidia-drivers

ώστε να μπει και ο τελευταίος πυρήνας και οι οδηγοί συνάμμα και άν θέλεις και τις ρυθίσεις

>#equo install nvidia-settings

και για να τρέξουν από περιβάλλον κονσόλας πάλι , δίνεις:

>#nvidia-settings

για ν' ανοίξει το παράθυρο.

Όντως πολύ ωραίο το logo........

Η πατούσα μετράει πολύ.........αγαπάμε πατούσα.....:mrgreen:

Πολύ χάλια τα φύλλα που είχε τόσο καιρό...........

:-)

Χα,χα, ναι!

Πολύ ...μαστουριάρικα τα φύλλα της ...adidas!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...