andreas_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Θα με τρελλάνεις τελείως τώρα. Δηλαδή, επιλέγεις τον επόμενο πυρήνα από το μενού της εκκίνησης και σου μπουτάρει κανονικά?Βρε λές να το σετάρανε κι αυτό και να μην χρειάζεται να έχεις μάστερ στην πυρηνική φυσική τελικά? Και σε μένα έτσι γίνεται, το κάνει μόνο του!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού ρε σεις μόλις επιλέξω τον νέο πυρήνα δεν μπουτάρει, αλλά παραμένει μια μαυρίλα , μαύρη σαν καλιακούδα, εσάς πως γίνεται και μπουτάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το Entropy εγώ δεν το έχω πειράξει καθόλου, το έχω έτσι όπως είναι από την μάνα του.... Μήπως έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση και το κάνει να σκαλώνει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα να με ρώταγες τι δεν έχω πειράξει... Τέσπα, θα περιμένω τον επόμενο να δώ, τώρα όπου να ναι λογικά θα περάσει ο 2.6.35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Στάνταρ, Γιάννη! Τον εγκαθιστά μόνο του τον πυρήνα και εσύ απλά μπουτάρεις! Πρόοδος ο Σαβαγίων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και για του λόγου το αληθές: >drphibes@sabayon ~ $ uname -a Linux sabayon 2.6.35-sabayon #1 SMP Wed Sep 1 21:11:47 UTC 2010 i686 Intel(R) Core(TM) Duo CPU T2300 @ 1.66GHz GenuineIntel GNU/Linux drphibes@sabayon ~ $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και για του λόγου το αληθές: >drphibes@sabayon ~ $ uname -a Linux sabayon 2.6.35-sabayon #1 SMP Wed Sep 1 21:11:47 UTC 2010 i686 Intel(R) Core(TM) Duo CPU T2300 @ 1.66GHz GenuineIntel GNU/Linux drphibes@sabayon ~ $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και για του λόγου το αληθές: >drphibes@sabayon ~ $ uname -a Linux sabayon 2.6.35-sabayon #1 SMP Wed Sep 1 21:11:47 UTC 2010 i686 Intel(R) Core(TM) Duo CPU T2300 @ 1.66GHz GenuineIntel GNU/Linux drphibes@sabayon ~ $ Κι εγώ γιατί έχω 2.6.34 ? Ναι καλά, ματσακονιά ήθελε και στάνιαρε. Κανονικά μου τρέχει κι εμένα τον 2.6.35, μπούρδες έλεγα. Έλειπε μία εξάρτηση του nvidia και γι' αυτό δεν περνούσε αυτόματα τον πυρήνα. Χάκευα custom kernel τόσον καιρό κι έβγαζα τα μάτια μου. lol Πανέμορφο το νέο artwork, από το splash μέχρι το login. Κυριολεκτικά τα σπάει κι επιτέλους ξαναγύρισαν όπως μου είχε πει ο Woolfden στο παλιό logo με το πόδι. Είχε φάει κράξιμο για το νέο σήμα, του είχα πει πως μοιάζει με το Εσο έτοιμος των προσκόπων. xa xa x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και για του λόγου το αληθές: >drphibes@sabayon ~ $ uname -a Linux sabayon 2.6.35-sabayon #1 SMP Wed Sep 1 21:11:47 UTC 2010 i686 Intel(R) Core(TM) Duo CPU T2300 @ 1.66GHz GenuineIntel GNU/Linux drphibes@sabayon ~ $ Κι εγώ γιατί έχω 2.6.34 ? Ναι καλά, ματσακονιά ήθελε και στάνιαρε. Κανονικά μου τρέχει κι εμένα τον 2.6.35, μπούρδες έλεγα. Έλειπε μία εξάρτηση του nvidia και γι' αυτό δεν περνούσε αυτόματα τον πυρήνα. Χάκευα custom kernel τόσον καιρό κι έβγαζα τα μάτια μου. lol Πανέμορφο το νέο artwork, από το splash μέχρι το login. Κυριολεκτικά τα σπάει κι επιτέλους ξαναγύρισαν όπως μου είχε πει ο Woolfden στο παλιό logo με το πόδι. Είχε φάει κράξιμο για το νέο σήμα, του είχα πει πως μοιάζει με το Εσο έτοιμος των προσκόπων. xa xa x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έδωσα τρελή μάχη Johnny, για να παραμείνει το παλιό logo! Δικαιώνομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έδωσα τρελή μάχη Johnny, για να παραμείνει το παλιό logo! Δικαιώνομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έδωσα τρελή μάχη Johnny, για να παραμείνει το παλιό logo!Δικαιώνομαι! Μα δεν ήταν αισχρό το νέο? Με ποιο όνομα βρε συ μπαίνεις στο φόρουμ εκεί? Δεν σ' έχω πάρει πρέφα, εγώ με το ίδιο είμαι κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έδωσα τρελή μάχη Johnny, για να παραμείνει το παλιό logo!Δικαιώνομαι! Μα δεν ήταν αισχρό το νέο? Με ποιο όνομα βρε συ μπαίνεις στο φόρουμ εκεί? Δεν σ' έχω πάρει πρέφα, εγώ με το ίδιο είμαι κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με το ίδιο που μπαίνω εδώ: rpil! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλήμερα παιδιά, επειδή βλέπω ξέρετε από sabayon μήπως ξέρετε και αν ο τελευταίος πυρήνας υποστηρίζει το Vaio F11M1E? Επειδή πριν κανα 2 μήνες που δοκίμασα να βάλω δεν άνοιγε καν η οθόνη. Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει το linux και η νέα οθόνη των Vaio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.