jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ενταξει καλο ειναι και το archlinux αλλα μετα απο ενα update δεν αναγνωριζει την καρτα ηχου μου εχω προσπαθησει να βαλω gentoo αλλα παντα ακολολουθωντας το handbook μου βγαζει error 15 στον grub:fear: μηπως να εβαζα lilo ? 7 μερες προσπαθουσα να βαλω απο τοτε που ειπα οτι εχω προβλημα με το blind cdrom εχω ψαξει και στο wikipedia για rolling distibution μερικες .... βασικα θελω μια διανομη για να μαθω περι τα λειτουργικα συστηματα .... μηπως η λυση ειναι linux from scratch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Rolling_release#Examples debian testing από μένα σοβαρά πάντως, προσπάθησε να καταλήξεις κάπου. δεν έχει νόημα να αλλάζεις συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 αυτο προσπαθω να κανω και εγω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 βασικα θελω μια διανομη για να μαθω περι τα λειτουργικα συστηματα ....Βάλε μια εύκολη διανομή όπως το openSUSE και ψάξτην όσο μπορείς ή όσο σε αφήνει.Αν δεις ότι θες κάτι περισσότερο πάνε σε μια από τις "δύσκολες" διανομές. Για κυλιόμενη διανομή,καλό είναι το sidux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εχω αλεργια στο kde και ειδικα αμα ειναι kde lite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εχω αλεργια στο kde και ειδικα αμα ειναι kde lite Γιατί; Το sidux έχει και έκδοση με Xfce. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 επειδη μου θυμιζει windows το kde αλλα δεν μαρεσει και το xfce επειδη μπορει να πουμε οτι ειναι μια απομιμηση του gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 επειδη μου θυμιζει windows το kde αλλα δεν μαρεσει και το xfce επειδη μπορει να πουμε οτι ειναι μια απομιμηση του gnome Άρα δεν σου αρέσει και το Gnome; Δεν σου θυμίζει το KDE τα windows αλλά τα Windows το KDE [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CPIgEFIv5MI&feature=related[/ame] +1 για Debian testing τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 το gnome καλο ειναι αλλα δεν μαρεσει η αντιγραφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ενταξει καλο ειναι και το archlinux αλλα μετα απο ενα update δεν αναγνωριζει την καρτα ηχου μου εχω προσπαθησει να βαλω gentoo αλλα παντα ακολολουθωντας το handbook μου βγαζει error 15 στον grub:fear: μηπως να εβαζα lilo ? 7 μερες προσπαθουσα να βαλω απο τοτε που ειπα οτι εχω προβλημα με το blind cdrom εχω ψαξει και στο wikipedia για rolling distibution μερικες .... βασικα θελω μια διανομη για να μαθω περι τα λειτουργικα συστηματα .... μηπως η λυση ειναι linux from scratch ? Από αυτα που λες φταιει ο πυρήνας, αρα ο .35 που'ναι τωρα στο Arch. Aρα όποια διανομή κι αν βαλεις και πας στον .35 kernel, θα'χεις το ίδιο πρόβλημα, διότι η ALSA και οι drivers ειναι μεσα στον kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Άν και θεωρώ πως άδικα θα το αφήσεις το archlinux, δοκίμασε το καταπληκτικό επίσης Sabayon 5,3 το οποίο πλέον υποστηρίζει και gnome , lxde, xfce . Το μόνο του ζόρι, είναι στην αλλαγή του πηρύνα. Κατά τ' άλλα θέλει λίγο διάβασμα στην αρχή, για να μπεις στην gentoo φιλοσοφία του. http://wiki.sabayon.org/index.php?title=Gr:Main_Page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Από αυτα που λες φταιει ο πυρήνας, αρα ο .35 που'ναι τωρα στο Arch. Aρα όποια διανομή κι αν βαλεις και πας στον .35 kernel, θα'χεις το ίδιο πρόβλημα, διότι η ALSA και οι drivers ειναι μεσα στον kernel. Σωστός. Και εγώ μόλις πέρασα σε .35 έβγαζε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα αλλά χρησιμοποιώντας το alsaconf όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 δοκίμασε το καταπληκτικό Longhorn Linux Milestone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 @val007 μηπως υπερβαλεις λιγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 δεν ειχα δοκίμασε.. χρησιμοποιούσα Linux Mint 9 Xfce.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.