Προς το περιεχόμενο

Ηρθε η ωρα για νεο router;

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πολυαγαπημενο μου wag354g (κληρονομια απο τα πρωτα adsl in a box +) μαλλον ειναι στα τελευταια του. Η θερμοκρασια του εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο (εχω δοκιμασει καθαρισμα αλλα δεν εφερε αποτελεσματα),σε βαρυ downloading τρωει κανα disconnect και μερικες φορες δεν μπορω να μπω στο interface παρα μονο με restart. Αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου αν και δεν πιστευω οτι φταιει εκτος αν υπαρχει αντιθετη αποψη.Περιμενω προτασεις αγορας router με wifi παρακαλω. :-D

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

Number of failed trainings: 1

ISP DSLAM Chipset ATUC Code & Brand: RRRR -- Error getting the brand

DSP Datapump version: [7.04.03.00] Annex A

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 15888 Kbps

Upstream Rate: 990 Kbps

Downstream Margin: 11 db

Upstream Margin: 11 db

Downstream Line Attenuation: 9

Upstream Line Attenuation: 4

Downstream Transmit Power: 14

Upstream Transmit Power: 12

Downstream Max Attain Bitrate: 16304 Kbps

Upstream Max Attain Bitrate: 1156000 Kbps

Δημοσ.

a.δοκιμασε νεο firmware να βαλεις πανω.β.υπαρχει η λυση του fan γιατι πραγματι ζεστενεται πολυ και καλο ειναι νατο εχεις ορθιο και οχι με τιποτα βιδες σε κανα τοιχο.απο εκαι και περα ολοι θα σου προτεινουν οτ netgear dgn2000

Δημοσ.

Συγγνώμη για την σφήνα στο θέμα...

Βλέπω ότι υπάρχουν κάμποσες προτάσεις για το DGN2000. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το DGN2200; Είναι "νέα έκδοση" του 2000;

Δημοσ.

The Wireless-N 300 DGN2200M is a router new from Netgear in 2010. This router is purported to be a new kind of router. The Wireless-N 300 DGN2200M combines traditional router functionality with the ability to connect to 3G/4G/WiMAX through a 3G/4G/WiMAX USB modem. If you like to keep track of how much you've used the internet, you will be interested in the Broadband Usage Meter included on this router. Even in places where the connectivity might be dicey, the Wireless-N 300 DGN2200M comes with a guarantee of Automatic Quality of Service (QoS). This is an important feature for anyone who needs internet on the go. The Smart Wizard installation CD that is included here makes set-up a snap, even for inexperienced users. In general, there are many useful features here for anyone who takes portable internet seriously

ελπιζω να ξερεις αγγλικα.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει το τελευταιο firmware αλλα κανει πολυ καλυτερη δουλεια το custom που εχω ηδη περασμενο.Απο οτι διαβασα και στα υπολοιπα θεματα μαλλον για το netgear με βλεπω οντως.Τουλαχιστον ξερει κανενας αν στο netgear μπορω να πειραξω snr margin ειτε με dmt tool ειτε με telnet;Γιατι καμια απο αυτες τις 2 επιλογες δεν εφαρμοζονται στο wag354g.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια αυτου του ρουτερ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-DGN2200-100PES-Wireless-Modem-Router-N-300Mbps-Annex-A-DGN2200-100PES.htm Θα αγοραζα το dgn2000 αλλα δεν υπαρχει πλεον στο πλαισιο και δεν θελω να το παρω απο αλλο μαγαζι γιατι εχω ενα πιστωτικο στο πλαισιο. Το μοναδικο μου θεμα ειναι αν στο συγκεκριμενο μπορεις να ρυθμισεις snr margin με telnet/dmt tool. Οποιος γνωριζει ας απαντησει γιατι με βλεπω χωρις internet οπου ναναι με το τωρινο ρουτερ.

Δημοσ.

Την μια φορα δεν μου το χαμηλωσαν και την αλλη που οντως το χαμηλωσαν,την επομενη μερα ηταν παλι στα ιδια. Εφοσον χρειαζομαι νεο ρουτερ τουλαχιστον θελω ενα να μπορω να πειραζω το snr κατα βουληση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...