pavlos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ένας φίλος μου έχει ένα PC και μου το έδωσε να δω τι φταίει...Λοιπόν το PC είναι αυτό http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?12009 δεν έχει εγγύηση , το έχεις ένας άλλος φίλος μου και δουλεύει τέλεια αλλά σε εμένα όταν παίζω το PES 2010 η το 2009 είτε σε πλήρης οθόνη είτε όχι τρεμοπαίζει η οθόνη ...Το ίδιο γίνεται και με το Diablo II παιχνίδι 2000-1 .Επιπλέον,έχω δοκιμάσει το FM 2008 , Call of Duty , Age of Empires 2 και παίζουν μια χαρά...Άλλαξα οθόνη το ίδιο. Έκανα update τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών το ίδιο...Τι να κάνω?
z@xos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καποτε αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα αλλα οχι μονο μεσα σε παιχνιδια, σε ενα παλιο μηχανημα...την λυση μου την εδωσε ο "ρυθμος ανανεωσης οθονης" (σε winXP). Aνεβασα λιγο τα hertz και εστρωσε. Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα σε μενα δουλεψε
pc_admin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγω το εχω δει σε υπερθερμανση τροφοδοτικου ή καρτας γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.