Προς το περιεχόμενο

Κοστολόγηση used parts

VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα προτάσεις για το πόσο να πουλήσω σε λογικές τιμές κάποια parts που έχω στο pc μου. Οι αγγελίες που βλέπω με παρόμοια ή ίδια πράγματα έχουν μεγάλο εύρος τιμών και δεν μπορώ να κρίνω.

Δουλεύουν όλα άψογα και ποτέ δεν έγινε overclocking σε κανένα από αυτά.

Cpu intel P4 3,00Ghz socket 478 με μαμά ψύξη

MB abit AI-7

Ram 2χ1Gb ddr400

Vga club3d 7600GT 256MB AGP

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα προτάσεις για το πόσο να πουλήσω σε λογικές τιμές κάποια parts που έχω στο pc μου. Οι αγγελίες που βλέπω με παρόμοια ή ίδια πράγματα έχουν μεγάλο εύρος τιμών και δεν μπορώ να κρίνω.

Δουλεύουν όλα άψογα και ποτέ δεν έγινε overclocking σε κανένα από αυτά.

Cpu intel P4 3,00Ghz socket 478 με μαμά ψύξη

MB abit AI-7

Ram 2χ1Gb ddr400

Vga club3d 7600GT 256MB AGP

Δε συμφερει να τα πουλησεις αυτα τα κομματια. Τα παλια parts πωλουνται εξευτελιστικα καθως η εξελιξη της τεχνολογια τα καθιστα ''αντικες'' μεσα σε λιγους μηνες. το συγκεκριμενα μηχανημα ομως που πιστευω ειναι 4ετιας 5ετιας αν σου πω σε τι τιμη θα το αγοραζα θα το φυλαξεις και δε θα το πουλησεις οποτε κρατα το και εσυ μεχρι να βρεις καποιο παιδι ή φιλο ή καποιον που εχει αναγκη να το χαρισεις (η γνωμη μου παντα).

p.s μην κοιτας το τι αρχικη τιμη βαζει καποιος στις αγγελιες εδω. καλυτερα να κοιτας το αντιστοιχο προιον στο ebay ειναι πιο αντικειμενικος κριτης (λεμε τωρα γτ και εκει υπαρχουν τρελοι που πουλανε φυκια). κοιτα εκει και θα διαπιστωσεις αυτα που σου ανεφερα στην προηγουμενη παραγραφο.

Δημοσ.

αν θες να φυγουν όλα μαζι 45-50.

αν θες να λες απλά ότι τα πουλας βάλτα 100 ευρώ.

συχνα πετυχαίνεις να χαρίζουν P4 cpu & mobo... π.χ. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3319645&postcount=3113 (μητρικη SOLTEK SL85DRV4 Pentium 4 2.8mhz και μια καρτα γραφικον ASUS A9200SE)

με άλλα λόγια δεν αξιζει να το δώσεις... μπορεί να σε ξελασπώσει σε καμια ώρα ανάγκης...

Δημοσ.

Χμμμμ....

Δεν έχετε άδικο στο να το χαρίσω. Βασικά δεν σκέφτηκα ούτε κατά διάνοια τριψήφιο νούμερο αλλά άλλο να ζητάς 90, άλλο 50. Περισσότερο οι μνήμες βλέπω να έχουν ζήτηση και σε σχετικά καλή τιμή.

Θα δω αν θέλουν στο σχολείο του ανηψιού μου να τους το χαρίσω γιατί να το κρατήσω ούτε που το σκέφτομαι. Ήδη έχω μια μικρή αποθήκη από parts...

Δημοσ.

Αν τα πουλήσεις χωριστά μπορείς να βγάλεις 80-90 ευρώ. Τα δίνεις πάνω-κάτω 20-25 ευρώ το κομμάτι.

Υπάρχουν πολλοί που χαρίζουν pc σαν το δικό σου... αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που ψάχνουν παλιά κομμάτια ddr1 ή agp για ένα παλιό σύστημα.

Αν πάλι δεν τα έχεις ανάγκη τα 80 ευρώ και πιστεύεις ότι δεν αξίζει τον κόπο, τα χαρίζεις.

Δημοσ.
Αν τα πουλήσεις χωριστά μπορείς να βγάλεις 80-90 ευρώ. Τα δίνεις πάνω-κάτω 20-25 ευρώ το κομμάτι.

Υπάρχουν πολλοί που χαρίζουν pc σαν το δικό σου... αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που ψάχνουν παλιά κομμάτια ddr1 ή agp για ένα παλιό σύστημα.

Αν πάλι δεν τα έχεις ανάγκη τα 80 ευρώ και πιστεύεις ότι δεν αξίζει τον κόπο, τα χαρίζεις.

Μάλλον έτσι θα γίνει, θα μπουν κάποια "αξίας" για πούλημα να βοηθήσουν λίγο την επερχόμενη αναβάθμιση και ό,τι δεν πουληθεί θα χαριστεί.

Ήδη ένα σετάκι με celeron s478 πάει να μάθει γράμματα!

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...